23

баба мара

преди 1 година

на когото и да го дадат не става затова избори до дупка докато случим на хорадб и остан алите да заминават за фронта и да не се мотаят тука

22

АЛИГИЕРИ

преди 1 година

О,ВИЙ КОИ ПРЕСТЪПЯТЕ ТОЗ ПРАГ НАДЕЖДА ВСЯКА ТУКА ОСТАВЕТЕ !...

21

ХоХо

преди 1 година

Браво Митко, браво Гадев. Добре, че просвети целокупният български народ какво го чака....

20

Анонимен

преди 1 година

Ще има правителство когато Кико *** Пп и Дайбългария изчезнат от парламента

19

Анонимен

преди 1 година

Шанс за редовен кабинет при този състав на НС няма. На следващите избори броят на гласуващите ще бъде силно намален, а на тези след тях - последващите - ще гласуват предимно братята роми и турците. Ще се наложи да се смени името на държавата, няма защо да се петни това от хиляди години - България.

18

Анонимен

преди 1 година

НИКОЙ ДА НЕ ХОДИ ДА ГЛАСУВА !!!

17

Анонимен

преди 1 година

Да закрива е парламента като имаме такива умни политолози

16

Хах

преди 1 година

Абе що всички са се съсредоточили в тоя трети мандат? Какво "чудо" се очаква да стане през тоя мандат, та чак и кабинет да излъчи?

15

Алекс

преди 1 година

ГЕРБ кога ще направят правителство? Тиквун обеща бензин на 1.50.

14

Българин

преди 1 година

Проблемът е на тези, които не могат да го съставят правителството. А пък те са депутатите и техните партийни лидери. Честита да ви е Новата 2023 г., както казваше един от лидерите на БКП-то.

13

Данчо Вангата

преди 1 година

Правителство ще има само тогава, когато герП изчезне от политическата сцена......

12

ББ

преди 1 година

кой обслужи гАспАдаря ти борисов със строежа на руски поток?платихме над 3 милр.!кой и защо обслужи путин със строежа на СП1 и СП 2?кой ги плати и защо не говорите за тези грабежи,осъществени от ЕС политици финансиращи убийствата на путин в Украйна?Слава на Украйна!!!...за "благодарност" ви обеща...ядрени...и ще носите рублите в чекмеджета в ковчезите ли?лудост е вашето...да служиш на дявола отнел ти Свободата,парите,приятелите ,заплашващ всичко което обичаш да убие...е лудост по дпс-гроб!!!

11

ББ

преди 1 година

и въпроса отдавна не е за какво са ти платили да плещиш от дпс-гроб,за животите ни става въпрос...търгувате от дпс-гроб и "социолозите" С ЖИВОТИТЕ НА ДЕЦАТА НИ...къде ви е лиляна ?санираща ни за милиарди...а мръзнем!забравяте стремежа ни за оцеляване,заложен генетично от...БОГ!дпс-гроб и производните са мафия обслужваща убиеца от мАсква...вие сте му слуги!!!САЩ подобни са по вредни и от...путин!!!

10

ББ

преди 1 година

тъпотия,...3-ти мандат означава ...дпс да си грабят както предните 30 г.,да служат на путин и да се "невинни"евроатлантици,ама богати с руски рубли,да си създават партий като гроб,ндсв,атака,сега ***,с парите на ЕС финансират кайзе на путин...е то гладните го видяхме...политиците не,война е и е време за военновременни закони!служилите на путин...бесилото и конфискация!!!работещите за обслужващите путин...съд!!!..Война е хора...путин обяви война на Света ни,заплаши ни с ядрени..дпс-гроб

9

Анонимен

преди 1 година

Върти се неква игра и затова не искат да съставят правителство, ама не ми стига акъла да разбера каква е.

8

Анонимен

преди 1 година

Достатъчно поразии направиха всичките за двете години!

7

Истукан

преди 1 година

С тези партии и политици никога мнозинство.

6

ДОГАН СЕ ГОТВИ

преди 1 година

ЗА ТРЕТОТО МАНДАТ

5

Хан Кубрат

преди 1 година

Закривайте държавата

4

Идеалист

преди 1 година

Гладна кокошка просо сънува!