21

Един Българин

преди 1 година

Иване, не трябва виртуално нагнетяване, а ползване на ниските цени сега. Чирен е буфер и държавата тряжва да го ползва само в случай на нужда - недостиг или още по-вискоки цени! По този начин не увеличение,а намаление на цените ще има, но вие от ГЕРБ държите да изцедите всичко от българските граждани и ти и Фандъчка и останалите пиявици!

20

Анонимен

преди 1 година

Къде е Киро Лена Асен излизаха и лъжеха нагло и продължават и сега докараха 30 %скъпа газ а те си прибират комисионните кои гласуват за тези се чудя

19

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Уж щяхме да замръзваме...

18

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Какво ни хвърляте прах в очите. Всички много добре знаем, че изравнителната е на най - скъпата цена. Цялата схема е добре изпипана и работи като перфектно смазана машина. Дори медиите не вярват на вашите съобщения.

17

Кики Гриндера :

преди 1 година

"Осигурих 4 пъти по-евтин газ!!!" ХарварТ лоу, джъст кидинг,баце!

16

ПП

преди 1 година

А Кирил Петков лъжеше, че газта щял да е 4 пъти по-евтина.Съд за Кирил Петков!

15

Haha

преди 1 година

Тези меко казано *******, искат да кажат, че на 1 януари неделя, ще станат след изобилните си гуляи и ще решат цената на газа. СмЕх.........

14

Анонимен

преди 1 година

Нидерландска борса ... виртуално нагнетяване ... А бе вие с наркотици ли търгувате там, в КЕВР? После /след виртуалното нагнетяване/ очаквали 40% покачване на цената, ама станали 27%. Все пак не можем да не питаме - Колко реално свихте /нагнетихте/?

13

Анонимен

преди 1 година

С 27 % ТРЯБВА ДА ПАДНЕ ЦЕНАТА,ЗЛАТЕВА! ГОЛЕМИ ОБИРДЖИИ СТЕ! ПЪРВО КАЗВАТЕ 40,А СЛЕД ТОВА 27 % ...ЕЙЙЙ,КОЛКО СТЕ МИЛИ И ЗАГРИЖЕНИ! БЕ3СРАМНИЦИ НАГЛИ!!! И ТЕЗИ ПРАЗНИЦИ НИ СЪСИПАХТЕ!! НАВСЯКЪДЕ ЦЕНАТА ПАДА,А У НАС СЕ УВЕЛИЧАВА!!!???? БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ СЕ ПРЕВЪРНАХА В ПОСМЕШИЩЕ ЗА СВЕТА!!!

12

Анонимен

преди 1 година

хамериканците гръмнаха газопроводите и сега продават 4 пъти по скъп газ на еуропа - честито еуроатлантици

11

Анонимен

преди 1 година

Къде видяхте слуги на Путин,като всички до един са ратаи на Козяк.Уестингхаус с ядреното гориво чия е,като няма да изкупуват отработеното,а ще го заравят в България .Важното е да сме солидарни ,а че децата ни се се облъчват,няма значение .

10

Анонимен

преди 1 година

Шнурвенските им номера край нямат,пуснат фишек за по-висок %,чакт после раяяята да ръкопляска,че е с по-малко.Див капитализъм,от най-антихуманните.Който,оцелее,оцелее.

9

Анонимен

преди 1 година

Ток, парно и топла вода няма да поскъпват през януари, газът скача с 27%?. . . . В днесбг всички скачат! Който не скача е комунист или рецидивист или някакъв такъв! Днесбг е бедната форма на българския език с 500 стандартни думи! Проспективни медии вече няма и интелектуалците прибягват вече до чуждестранни медии!

8

Анонимен

преди 1 година

Най-евтино е винаги при производителя, бе! Не знаете ли? За какво ви е "пътна карта"? В Шенген газ няма!

7

Отец Нафърфорий

преди 1 година

Истината е много проста. Слугите на Путин, назначени от чорапения бос отказаха с безумни аргументи евтин газ от танкери. който щеше да стигне до на пролет. Напълниха Чирен със скъп газ, за да гарантират високите цени, после карахме юли септември на борсови цени по- ниски и от тези на танкерите. Но дойде момента да платим цената на безумиетои управленската немощ, в комбинация с русофилия. Ей така, за да могат сега да кажат- видяхте ли, съсипаха я тази държава като не слушаме Русия. Ето това е !

6

Анонимен123

преди 1 година

Нали имаме сигурна ГАЗ от Гърция, Турция, която идва от Русия и Азербайджан? Защо използваме нашата в Чирен, и се увеличава цената? Някой, някъде пак си прави далавери, и си гледат своите интереси??? Честито на всички, а и за тока, парното, водата не бързайте да се радвате. Като не е от януари ще е от пролетта или лятото. ;)

5

kak

преди 1 година

как спят, като знаят, че лъжат цял народ с постоянни глупости тея?

4

Коко

преди 1 година

Крадци, защо отказахте танкерите с евтин газ. Цената беше в пъти под сегашната ? Съд и затвор!

3

Стоян

преди 1 година

Няма да има уввличение в София. А в другата България?

2

Натовеца

преди 1 година

къде е атлантическият планктон да ми обяснява сега ,как нищо нямало да поскъпне и нямало да има последствия от спирането на руският газ ????Да ви се разбият черепите на всичките и в затворен ковчег само погребение за вас !Американска марионетка ли е смажи му антибългарската предателска куха кофа !