21

Анонимен

преди 1 година

Някой помни ли какво стана с Фончо тариката? Нека ви опресня късата памет - Нищо. Няма наказания, няма действия. Единствено направиха акт на дедо, че му дал да кара. За едните едни наказания, за другите други. Не е правилно да дава на лапето да кара на подобно място, но в крайна сметка дедото има *** с които може да предотврати неадекватни действия. А на Фончо дедо му има един *й само.Събрали се тука циркаджии да съдят.

20

Журналист

преди 1 година

Смях в България и за нейните журналисти. Те, 10-годишните не могат да говорят, но пък им забраняват да карат автомобили. С такива закони и депутати, просто нищо добро не очаква България. А пък, политиците на страната изпращат оръжия за Украйна и нейният клоун. Честита да е Новата 2023 г. за приятелите ми от Днес.бг.

19

Карабас Барабас

преди 1 година

Не случайно върху тавана на колата има "У", което инструкторът ми наричаше на майтап "Упасен"... ;)

18

Анонимен

преди 1 година

По грешка сложих (-) на коментара на НКК /7/. Исках да сложа (+).

17

:(

преди 1 година

Накои дядовци наистина се вдетиняват и самозабравят, глезейки внуците си.

16

Анонимен

преди 1 година

Докато не отнемат лиценза на дядката нищо не е направено.

15

Анонимен

преди 1 година

Яя, три минуса на 16-ти коментар. Сигурно и още ще има. Значи общественото мнение е, че в едни случаи трябва да спазваме закона, а в други не? Ето затова сме така.

14

Анонимен

преди 1 година

А бдителният гражданин, който ги е заснел, ще плати ли глоба, че снима дете без позволение на родителите? Защото и за това си има закон. Ако иска да се спазва закона, сега сам трябва да отиде и да си плати.

13

От хората

преди 1 година

Я този инструктор да бъде подведен по НК за склоняване към убийство,да видим ще има ли други желаещи да обучават невръстни.Това да качиш дете да кара автомобила си е чисто престъпление.Хора до кога в България няма да се спазват законите.

12

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Този чичка...инструктор,защо не учи отрочето си да кара на някоя...селска поляна,ами се изтъпосал на пътя. Абе туй...демокрацията някои си я усвоиха като...слободия. Абе чичак,какъв...инструктор си ти,ти си пръв и най...нагъл нарушител на правилника за движение по пътищата. Оправданието -за да се...изкефи малкия. Ти да видиш,тоя тъпче закона,за кефа на едно дете,вместо да му обясни,че има правила в обществото и държавата,които стриктно трябва да се спазват.

11

Алекс

преди 1 година

За обучение се искат 17 год.10 год.дете няма място зад волана, особено на градска улица.КАТ са действали правилно.

10

Капани за глигани

преди 1 година

а защо ли същото не се случва и с наркоманите и пияните, който всеки ден са между 30-50?

9

Анонимен

преди 1 година

A какъв е проблемът да го учи да кара? Мен навремето баща ми ме научи да карам на 11г. Не карах, докато не взех книжка, но не виждам проблем човек да се учи! В любимата ви САЩ могат да карат и на 15г. в някои щати.

8

Един човек

преди 1 година

Отново абсолютно неадекватни последствия. Да му отнемат разрешителното трябва, а не колата. Поредното симулиране на правосъдие.

7

Анонимен

преди 1 година

И какво ако има друг автомобил дъртия ще продължава да "обучава" унуката. На такъв трябва да му се отнеме разрешителното като инструктор най-малкото заради твърдението, че нямало нарушение в това което прави което значи, че не познава закона.

6

НКК

преди 1 година

Като го гледах по телевизията как нагло се възмущаваше, че са го спрели от КАТ и негодуваше срещу хората видели кой управлява колата, това наказание направо си е подигравка с народа.Трябва да му отнемат лиценза, да конфискуват колата и да му вземат книжката поне за една година. Абсолютно подиграване със Закона, за морал и зобщо защото с поведението си показва ,че изобщо няма морал. Другият въпрос е какви курсисти е подготвял. Може би само на хартия.

5

До асанка

преди 1 година

Питай poдитeлкaта ти

4

Анонимен

преди 1 година

Който си може - може. И малък да е .

3

Анонимен

преди 1 година

Годината е 2010- 11. Каруца с две .. иг.не.та около 6-7 години голи до кръста умело се справиха на светофарите пред Румънското посолство.

2

ами

преди 1 година

смешно наказание .