10

Ssss

преди 1 година

Увеличената цена при производител означава,че след около 3 месеца поне същото увеличение ще дойде при потребителя

9

Милионер

преди 1 година

Цените можели да подскачат. Аз пък си мислех, че са се увеличили. Честита да е Новата 2023 г. на работещите в българските банки и специално на тези от БНБ, които ми обясняваха, че нищо не разбирам.

8

Анонимен

преди 1 година

До 6 Евтин тръбен газ от Турция? А защо в Турция инфлацията е 80%

7

Анонимен

преди 1 година

До Наблюдател Ъхъ. Ей сега тръгвам за Ямбол да си купя 5 яйца.

6

Анонимен

преди 1 година

Я да се купува евтин тръбен газ от Турция и да се прекрати с тези трикове за инфлация и подобни за да не се срине и малкото работещо!

5

Наблюдател

преди 1 година

Ако имате възможност си купувайте хранителни стоки от малки производители или направо от близките села. Това е единствения начин да се отървем от спекулата на наглите другари-капиталисти и да се храним с нормална храна.

4

Шишо

преди 1 година

Другаря Д.Маджаров смело наду цената на кравето сирене. Вече продава килограма за 12.50 британски лири във Великобритания. Аз не харесвам спекулантите. Затова вече си купувам гръцка фета от козе и овче мляко за 7.50 паунда килото. Алхимика Маджаров да го д.у.х. а!!

3

Истукан

преди 1 година

Това е инфлацията.

2

Анонимен

преди 1 година

Цените на производител заедно, а цените в магазина са друго. Например била цената на производител 8 лева, но в магазина цената била 16 лева. Сега се вдигнали с 25% и от 8 лева станала цената 10 лева, но в магазина може и да е паднала от 16 на 12 лева.

1

Натовеца

преди 1 година

ей дойде 4 пъти по-евтината американска газ бе :) радост ликивай българино откачихме се от зловредното влияние на Кремъл !Кеф!През месец ей така с 25 % ще подкача всичко хахахахах честита нова година от Козяк :)Айде със здраве и да са ви яки гърбовете !