8

Един Българин

преди 1 година

До ДАСКАЛ ГЕНЧО Турция е доста дразнещо, но две години вече сме си вкъщи за да няма ден година храни. Няма никакъв смисъл да дам хиляди левове за 1-2 вечери. Много се чудя освен фирмите на герб, кой може да понесе куверти от такива размери, а аз взимам не само над минималната, но и над средната заплата. Безумно е. По-добре да стимулирам някоя къща в някое село отколкото да се набия в бетона на Банско или Велинград и да плащам на мутри невероятни цени.

7

ДАСКАЛ ГЕНЧО

преди 1 година

ЗА ТОВА НОВА ГОДИНА В ТУРЦИЯ.НЯМА УВЕЛИЧЕНИЕ, ОБСЛУЖВАНЕ ПРЕКРАСНО, ВСИЧКО НА 6.НЕКА НАШИТЕ *** ДА ВДИГАТ ОЩЕ, ТОВА ЩЕ Е ДО ЕДНО ВРЕМЕ СЛЕД ТОВА ЩЕ СИ ЗАТВАРЯТ РЕСТОРАНТИТЕ.

6

Анонимен

преди 1 година

Ами то с крадени пари е лесно ! 10-15 % Окрадват Всичко ! Като си Гепил няколко милиона тоя месез по програми,проекти,ремонти и тн дреме ти да пръснеш 30хил за 3дена ! А и са си озаконили Кражбите и никой не мое ги пипна !

5

11 000 лв

преди 1 година

" Най-куриозното е, че ако има такива оферти, те вече са изчерпани..." Сигурен съм, не напразно сме най-бедната странс в европа, Просто защото сме и най-***, затова.

4

Lina

преди 1 година

11 000 ? И тази сутрин един чичо ресторантьор - хотелиер се оплакваше , че нямали...Всичко било по- по. Сещам за дооста други места и неща, които мога да си причиня ( по- хубави) за 11 000 лв. отколкото да дру.скам ча.лгия на анеЛия , камелия, емилия, тони във Вели.. нград. Всеки с идеите си....

3

Грую

преди 1 година

за 11 000 лв кой ще прави тутурутките?

2

Valio

преди 1 година

Нещо не сте в час.Като добавите по една нула и ще получите точната цена на увеличението т.е. 200-300%.

1

Весел

преди 1 година

Странно....като гледам цените даже малко ми се струва 20-30%...ама всичко е пълно до дупка......