63

Хитър Петър

преди 1 година

На путин му трябва място до световни лидери като Ленин, Сталин, кадафи, Милошев и садам хюсеин! Те го чакат да отиде при тях и да седне на върха като истински лидер - бандит и убиец!

62

Анонимен

преди 1 година

До Настъпен ФасCocaine! Не прощава!

61

ШАЙКА

преди 1 година

Блеър много си остарял бе на съвестта ти тежат много мъка за Ирак много загинали и за окупирана ПАЛЕСТИНА мълчите за терора ....

60

Анонимен

преди 1 година

Фалиралата малкобритания се отдала на спомени.

59

Анонимен

преди 1 година

Слабо ме интересува брезитланд.

58

Анонимен

преди 1 година

Не, Сорос е съучастник с руските олигарси. Руското ръководство трябваше да има друга политика за да си върне обратно украйна, най вече дс си оправи бакиите в собствената си огромна държава и украинците сами щяха да се откажат от джендърския запад

57

От къде излезе

преди 1 година

сега този Сорос? Новата версия, че той е виновен за войната, ли е?

56

Анонимен

преди 1 година

Всички къде се кланят на Сорос сте съвременния вариант на ком*мунягите от 40те години къде вземаха земите и поминъка на хората, след което сложиха на власт техни г*зоблизци, чиито внуци сега са най изявени неолиберали като онова л*но Явор божанков. Доказателство за това какви комун*дели сте са отборите на Франция и Германия. Срам!

55

Ако се биеш

преди 1 година

с,, проксито" на врага си, кой е най-глупав?

54

...!

преди 1 година

За Буча западните медии замълчаха, защото прехвърлиха въпроса в съда в Хага! В 21 -ви век сме , и всичко се снима и документира, колкото и руските тролеи да ни убеждават, че са в Украйна на въоръжен туризъм!

53

До Буча..

преди 1 година

Аз не разбрах! Онзи с колелото пушеше ли? И качи ли се да го кара?

52

До 62

преди 1 година

Нито харесвам ***, които взеха земята и поминушъкз на прадядо ми, нито харесвам олигарсите в газпром, така че е вече ти е ясно защо само ***-комуниста Сорос ми е в устата!

51

Анонимен

преди 1 година

Светът вече не е същия, патенца. И никога вече няма да бъде.

50

До 51

преди 1 година

Ей така и украинците са се могили ТОВА с Русия да не става, ама на, стана. Ходила на майдана, хвърлиха камъни по беркут крещейки смърт на руските евреи. Никой не е застрахован че няма утре Христо Иванов да забрани дпс заради вредното влияние на пеевски и доган, ако примерно Турция влезе в съюз с русия и от централата на сорос им наредят така

49

Няма връщане

преди 1 година

нато отдавна прекрачи червените линии, при факта, че знаеше какво го чака. покрайна е хвърлена на кучетата, а победителите ще делят.

48

Анонимен

преди 1 година

Янукович искаше да се преговори.между ЕС, Русия и Украйна, но ЕС под натиск от Сорос отказа да преговаря с Русия. Тогава 2се още даже майдан нямаше. Какво лошо имаше да преговарят ЕС и Русия за икономическа интеграция?

47

Ааабе, я…

преди 1 година

Абе не са искали да я унищожават, ама само я обграждат за всеки случай. Нали? Или?

46

До 53

преди 1 година

Казах ти, Путин започна *** имоериялистечска война, но конфликтът се появи заради чистката на проруските партии след майдана през 2014. Комбинацията от етнически конфликт и олигархията диктатура в русия води до това което гледаме сега. Руското ръководство имаше и по мъдри ходове, но при всички случаи те щяха да са враждебни ходове

45

До 49

преди 1 година

Само дето Сорос е основен спонсор на демократическата партия, която е на власт в сащ, а ес е на подчинение на сащ от самото му създаване. А прекия резултат от дейността на сорос се видя *** последното световно първенство, когато всипки бели европейци викаме за Аржентина, че и даже за Япония и Мароко! А фашистките партии нямаше да съществуват, ако не беше активната дейност на сорос от арабската пролет насам.

44

до 50

преди 1 година

И понеже реши да защити руските малцинства затова изравни със земята Мариупол където населението е 80% руско? 80 000 жертви в огромната си час руснаци. ТАКА ГИ "ЗАЩИТИ" ПУТИН.