42

Инфлация на хартията

преди 1 година

Вече не мога да събирам толкова хартия в портфейла за едно пазаруване. Отказах се. Вече трябва да броя пари като банкнотоброячна машина. Заради инфлацията на хартията преминах на машинно плащане. ГЕРБ, ДПС и БСП не вярват в машините и прогреса. Те са почитатели на пачките от 1 милион евро, чистото злато и чувалите с пари от банките, изтеглени от сигурни техни хора от малцинствата.

41

Еврото

преди 1 година

300 евро ли ви е "Европейската Голяма работа" от членството ни в Клуба на богатите като техни слуги, миячи и чистачи? ...............Пускайте "Одата на радостта" за 300 евро. Смешниците български крадци на евросредства си правят милионите от "Европейската Голяма работа", а за търпеливата маса, е 300 евро.

40

Анонимен

преди 1 година

Льотчика е росийская марионетка

39

Стамболов

преди 1 година

До ПадаряОбщините да дават парцели на строителни фирми дето ползват затворници иимигранти с цел обучение и намаляне на срока на леките присъди дето се с насилие ,а с далавери са крали и пили преди шофиране .Майстори и архитекти да помагат срещу два -три имота подарък.Да строят еднакви едвуетажни къщи с бетонен принтер или панели за 5 години ще се построят десетки хиляди жилища на цена 30-40 хиляди лева за малка къща с дворче до града.

38

Падаря

преди 1 година

300 евро чисти на месец при цени на продукти по скъпи от в Германия ,нещо не е както трябва да е .Друг е въпроса ,че има стотици хиляди дето са на тая заплата и нищо не вършат де такаче може би има логика. Не знам имотите ни са нереално скъпи и некви сутеньори и чужденци само могат да купуват кеш .90% от младите или са още при родители или се поробват с кредити за цял живот при условия каквито кредитора сметне за добре.Преди с 5-6 годишни заплати се купуваше двустаен в областен град сега с 30 г.

37

Анонимен

преди 1 година

Е,КАК НЯМА ДА ПОКРИЕ!? ТО С ТОВА УВЕЛИЧЕНИЕ ЩЕ ПОКРИЕ ПОВИШАВАНЕТО НА ЦЕНАТА НА ГАЗА,ПЪК СИГУРНО И ЩЕ НИ ОСТАНАТ ПАРИ И ЗА ХРАНА!!...........

36

Анонимен

преди 1 година

До he Magic Boss те тия от нивата имат повече прочетени книги от теб , ама то да си *** кифладжия си е наследствено

35

he Magic Boss

преди 1 година

До Кол и вЪже Щом такива като теб ви устройва да работите на нивата и да нямате нито една прочетена книга през живота,незнаещи нито един чужд език,проблема си е ваш че взимате минималната заплата,никой друг не ви е виновен нито държава,нито работодател

34

ТЪКМО СИ НАУЧИХ

преди 1 година

МАГАРЕТО ДА НЕ ЯДЕ, ТО ПЪК ВЗЕ ЧЕ УМРЯ !

33

хм

преди 1 година

До До ДОЛнияА как се става? В университета след 5 години учене ли? Другите заварчици в Оксфорд ли са го учили занаята?

32

Анонимен

преди 1 година

Дообре при синдикатите е скъпо

31

Анонимен

преди 1 година

Докато депутати и подобни не започнат да вземат минимална заплата нищо няма да се промени. Едно време депутатите са работили и само когато има сесия са отивали в НС, а тия сега се леврат 33 г., я отишли я не, на работа, ваканции за коледа, великден по месец и после цял август, какви са тия та ще ги дундуркаме. Я да отиват да работят, така или иначе ги няма в НС.

30

хм

преди 1 година

Преди 3-4 години всички говореха: не може с 400 лева заплата, трябва поне 600 лева. Сега вече им дават 800 лева, ама пак било малко. Ами бачкай нещо, което се заплаща скъпо - ходи изкарай курс за заварчик, ходи на строежа, ходи карай тир. Като не се учил, това е алтернативата. Иска по цял ден да стои в колата сотаджия или пазач на паркинга и да взема 2 бона. Няма братче. И 2 бона да направят МРЗ, пак ще им е малко, защото другите вече ще вземат 5 бона. Помощи само за болни, инвалиди и сираци.

29

Анонимен

преди 1 година

Добре че за въздуха, който дишаме не плащаме все още! Все повече разбирам ПУТИН!!!!!!!!!!!!!

28

Анонимен

преди 1 година

300 евро чиста заплата - робска работа, докато го търпите ще е така, вместо да си губите времето в безмислени протести по-добре помислете как да промените цялата система другото е вятър работа

27

Анонимен

преди 1 година

От 100 години в България заплащането на труда е обидно ниско. Не може да работиш и да получаваш 800 лв. заплата. Даже и да метеш уулиците трябва да можеш да се изхраниш и облечеш със заплатата. После се чудят защо Българина търси далавера.

26

хм

преди 1 година

Стига вече с тази МРЗ! Стига вече с това теглене на заеми и плащане на помощи. Който иска да живее добре има начин-учене и работене.Не е нужно да си IT специалист или вишист,за да живееш добре. Един ТИРаджия взема 3-4 хил.лв.на месец,един заварчик 2-3 бона,един сторител 2-3 бона и нагоре.Просто се иска здраво дупе да бачка,а не само дай-дай-дай. Има една прослойка само на подаяния карат: гарантирана МРЗ,енергийни помощи, детски помощи...с всичко това, те получават повече от човек с 1 300 заплата

25

Sovite

преди 1 година

Ne sa Tova koeto sa

24

Митака

преди 1 година

Бедността е в главата на всеки човек и в мисленето му.Стигне ли се дотам един човек да разчита само на минимална заплата или пенсия то той сам се обрича на бедност,не държавата да го прави.Тези с ниските пенсии,къде бляхте всичките тези години,когато бяхте млади,къде инвестирахте за да се обезпечите финансово сега,колко активи имате,конвертируеми ли са,а тези с ниските заплати защо не се развивате и образовате,докога ще разчитате на един доход само

23

СМЕТКАТА

преди 1 година

780 лв. БРУТО - 22.4 % УДРЪЖКИ = 605 ЛЕВА НЕТО = 300 ЕВРО (приблизително ) >>>> >>>>> ЧЕ КОЙ В ЕВРОПА РАБОТИ ЗА 300 ЕВРО НА МЕСЕЦ ?!