27

А ни лъгаха,че няма

преди 1 година

Да поскъпва,като си прекараме тръба от Азърбейджан.ЕВРОФАШИСТКАТА ГЛУПОСТ ЗА ДА СПРЕМ ДА КУПУВАМЕ ОТ ЕВТИНОТО А ДА КУПУВАМЕ ОТ СКЪПОТО????? ЗА ИЗВРАТЕНИТЕ САНКЦИИ И МЕРКИ НА ЕСЕС.РЕДНО Е КАТО ЯДЕМ ТОЛКОВА ПЛЕСНИЦИ ОТ ЕСЕС ДА ГИ НАПУСНЕМ А НЕ ДА ИМ ЛИЖЕМ ЗАДНИЦИТЕ АЛЧНИ! НАЛИ *** СКЪСАНИ ТРОЛСКИ.ЩИ МУ ЯСЕМ ГЛАВАТА ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ ДОКАТО НЕ СЕ ОТКАЧИМ ОТ ЕВРОФАШИЗМА,ТЕ НИ НЯМАТ ЗА НИЩО И ЦЕЛТА ИМ Е ДА НИ ИЗБИЯТ ЗА ДА СИ ПРАВЯТ ЕКПЕРИМЕНТИ И БАЗИ НА НАЩА ТЕРИТОРИЯ.

26

Анонимен

преди 1 година

Е ще се обеднява с бързи крачки! Газ, ел енергия, горива, от там всичко още по нагоре! Борси има, ценови предели няма, е не е от Русия!

25

Руснак

преди 1 година

Няма да има поскъпване *** от Дондуков 2 и неговите палета от Дондуков 1 казах че са лоялни евроатлантиески *** и горивата ще бъдат почти без пари за България!!!

24

Анонимен

преди 1 година

БЕЗСРАМНИЦИ! ОБИРДЖИИ! ЗАСПАЛ НАРОД ПОПАДНАЛ В РЪЦЕТЕ ИМ-Е ЗА ТОВА ЩЕ НИ ИЗЦЕДЯТ ДОКРАЙ! ДО КОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ!?

23

Яяя

преди 1 година

Щата България се унищожава по план .

22

Анонимен

преди 1 година

унгарците чехите поляците даже датчаните - дето са преди нас в ЕС ни ескатеи да го помиришат еврото- заробване тотално

21

Анонимен

преди 1 година

българина си оставав наведен и се е оставил в ръцете на тия концлагеристки охранници - българските политици- унгария за 20 години има 1 милион прираст на населението - но унгарците начело с орбан изхвърлиха всички "неправителствени" американски ортганизации начело със сорос покзно и като мръ-сен па-рцал- чети бълзо защото истината се трие веуднага

20

Анонимен

преди 1 година

Ама защо никой не протестира да върнем договорас Газпром бее! Той даже още е валиден! Защо хората си мислят че няма алтернатива на тези високи цени! Има, политиката просто не иска! Но ямно и хората не искат и приемат всичко !!

19

Анонимен

преди 1 година

Така ще е докато продължаваме да кепеваме най скъпия втечнен газ от САЩ!! На борсата в Холандия!!

18

До 14

преди 1 година

И референдум няма да помогне! Ето УК излезе от ЕС но пак ги управляват същите евроатлантически елити и си остават роби на САЩ!

17

Анонимен

преди 1 година

Ама нали Киро каза че ке купуваме мноого по евтин азерски газ!!

16

Анонимен

преди 1 година

Честито американски роби! Плащайте за прокси войничката на САЩ срещу Русия! Ще става още по зле! САЩ ще загуби а вие ще платите цената като послушни роби!

15

Анонимен

преди 1 година

Нали само щеше да поефтинява, след едностранното скъсване на договора с Русия? Сега ще плащаме по-скъпо, но за сметка на това ще плащаме и търговски обезщетения на Газпром! Честито!

14

Бай Баяни

преди 1 година

Относно вината на Кирчо и Кокорчо: Ами те точеха и продаваха евтина газ от Чирен преди да договорят(уж,де) LNG от САЩ. После излъгаха,че ще я купуваме под себестойността на договорената по "Турски поток" руска тръбна газ. После започнаха да купуват на най-високи цени LNG от руска фирма газ,която нагнетяваха в Чирен. Сега през зимата започнахме да точим от Чирен,защото Азерската газ е 1/3 от българските годишни нужди. Хайде сега да престанете с опорките-другари комунисти,путиности и т.н.

13

баба мара

преди 1 година

докато сме още живи референдум за нато и ес да си върнем живота отпреди

12

Подаръчно пликче

преди 1 година

А бе стига с тази Русия. Без Русия всичко щяло да бъде скъпо, без Русия ще живеем зле. Дружбата с СССР е като слънцето и въздуха за българския народ. Нали ви звучи познато. *** на бившата ДС и техни издънки се цепят по форумите. Истината е следната и ще я напиша с големи букви: КОЛКОТО ПО БЪРЗО СЕ ОТЪРВЕМ ОТ ЗАВИСИМОСТИ ОТ РУСИЯ, ТОЛКОВА ПО-БЪРЗО ЩЕ СЕ ОПРАВИМ И ЩЕ ЖИВЕЕМ ПО-ДОБРЕ.

11

Анонимен

преди 1 година

абе, азерския газ нали го даваха почти без пари/ така се фалиха всички диверсификатори / . Какъв газ ползваме тогава, че се налага подобно увеличение

10

Давайте двойно

преди 1 година

Не си губете времето

9

БАНко

преди 1 година

НАТОВСКАТА ПРОПАГАНДАТА ПРОПУСНА ДА НИ ИНФОРМИРА !!! ,, СТОКХОЛМСКИ СЪД ОСЪДИ ФИНЛАНДСКАТА ГАЗОВА КОМПАНИЯ GASUM ДА ПЛАТИ НЕУСТОЙКА НА ГАЗПРОМ ЗА НЕПЛАЩАНЕ ПО ДОГОВОРА ЗА ДОСТАВКА 300 000 000 ДОЛАРА " !!! АРБИТРАЖА ЗА БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ЗА МИЛИАРДИ !!! ТОГАВА БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ЗАКРИЯТ ,,ПРОМЯНАТА НА КИРО " !!!

8

Баба Радка

преди 1 година

Срещу авансово плащане, САЩ ще ни изпратят чертежите на танкерите, с които ще ни карат газ и петрол