121

Анонимен

преди 1 година

Аз вече съм наложил санкции на Русия. Минал съм на Бургас 63

120

Предложение

преди 1 година

Здравейте, искам да направя едно предложение. Предложение: предлагам да наложим ацки санции на Русия, руската икономика ще рухне, магазините и ще останат с празни рафтове, рублата ще падна на 200 рубли за долар, руснаците ще излязат на улиците и ще свалят Путин, Украйна ще победи и ще си върне Крим и окупираните територии.

119

Анонимен

преди 1 година

"Вече няма да е както преди" - Владимир Путин, 30.09.2022 г

118

Анонимен

преди 1 година

До 153: Съединените щати са доволни от тези, които водят хората на клане и превръщат Украйна в руини заради тях. Така че има смисъл, че го подкрепят толкова добре, тъпчейки го с оръжия и долари Байдън препарира Зеленски като гъска преди да му извие врата. Украинците не осъзнават, че са в ръцете на дявола. Американците винаги са се опитвали да изострят конфликта, те не търсят мир, а точно обратното. Само слепият или невежият не го вижда. Но, разбира се, омразата към руснаците, която тече на потоци в западните медии, допринася за същата слепота и невежество. Оттук и вълните от обидни и

117

Анонимен

преди 1 година

Зеленски има имение във Флорида в Маями и още няколко другаде. Изглежда, защо те са "украински патриот"? Защо всеки ден иска пари, оръжие, помощ? защо?

116

Махатма Хенри Гага

преди 1 година

Погребете руснака, скопете русофили, разчекнете русофилката. Иначе ще продължават да се възпроизвеждат и ще тровят живота и на внуците ви. Вземете адекватни действия днес, за да не плачат горчиво децата и внуците ви утре.

115

Анонимен

преди 1 година

Украйна получи повече от 40 милиарда пари за войната с Русия, освен тези оръжия, боеприпаси, инструктори, наемници, бяха наложени санкции срещу Русия и Русия не само оцеля, но и победи НАТО. изключете газта, хвърлете няколко бомби и всичко ще стане спокойно и тихо, всичко ще свърши бързо

114

Анонимен

преди 1 година

Българската реакция е недостатъчна! Примерно може да се обмислят в народното събрание някакви санкции за русофилите, поддържащи тероризма в нашата Европа!

113

Анонимен

преди 1 година

Цялата тази помощ за Украйна е пропиляна. Повечето оръжия се унищожават или продават на черния пазар. Намесата от наша страна и от страна на НАТО само отлага неизбежното. Това просто удължава страданието на украинския народ. Украйна е задният двор на Русия. И руснаците няма да ходят никъде от тук. Ами ако китайците започнат да въоръжават Мексико и Канада? Помислете добре как бихме реагирали на това

112

каква война?

преди 1 година

В Украйна няма война. В Украйна Русия провежда специална военна операция за освобождаване на населението от нацисткия режим в Киев който беше инаталиран от САЩ и се финансира от САЩ. Ако имаше война Русия щеше да смели Украйна за 2 дни и нищо нямаше да остане от нея.

111

Анонимен

преди 1 година

Съвременният Ирод Зеленски е готов да не остави камък необърнат от страната си, само за да остане жив и да напълни джобовете си до краен предел.

110

Анонимен

преди 1 година

американците създадоха биологични лаборатории на територията на Украйна, промиха мозъците на украинците, че техният враг е Русия, целенасочено насадиха омраза към Русия на цяло поколение, промениха ценностите, пръскаха вируси, провеждаха експерименти с украинци. Украинците, според проучване на американските разузнавателни служби, са най-непостоянните, променливи хора, с други думи, те лесно предават. затова върху тях бяха проведени такива изследвания и беларусите се оказаха непоколебими, не се съгласиха да разрушат страната си, да предадат вярата, историята.

109

Анонимен

преди 1 година

това е единственият начин с украинците, те са народ на предателите, те предадоха историята, вярата, приятелството, никой и нищо няма да ги преправи. Америка добре им проми мозъците, оказаха се предатели на генно ниво за обещанията на Запада, за дантелените ***. Нуланд призна, че пет милиарда долара са си свършили работата: скочиха по площадите, загубиха страната, хората, бъдещето

108

Иван

преди 1 година

За българските пенсионери мизерия и мъка - за укрите хотел. ВСИЧКИТЕ политици сте за разстрел!

107

Анонимен

преди 1 година

България?! България, но без народа си. Народът не желае да бъде тикан в чужда война. Народът е бесен когато го тероризират с тенденциозно предадени, а често - напълно фалшиви новини. Народът помни историята, знае, че е страдал два пъти особено жестоко, че е защитавал губещата страна. Не иска повече. Народът не иска да се изпращат оръжия. Народът не иска да бъде мобилизиран. Народът иска да помогне и на бедните свои сънародници, а не може, че всичко му се взема.

106

Анонимен

преди 1 година

в Одеса веднага стана топло, светло и пълно

105

Анонимен

преди 1 година

Някой друг смята ли тези същества за братя?

104

Анонимен

преди 1 година

Парадокс! Руснаците са чипирани пък нямало чипове за нови ракети и танкове! На фронта ще има само немецки танкове! Путин го лъгали че има руско производство на чипове, пък истината не може да се крие и накрая лъснала! Утре пак ще зове за мир и ще заплашва! Логично, а?

103

Анонимен

преди 1 година

Е, това означава, че самият Бог е наредил да се помогне на украинците да декомунизират енергетиката и индустрията на "кървавия комунизъм". Украинците направиха всичко възможно да се отърват от всичко съветско, руско, затова Русия реши да им помогне: сега няма светлина, няма топлина, няма паметници, няма история, няма език. Одеса е основана от Екатерина II и нейният паметник е разрушен, сега искат да поставят паметник на Зеленски, който свири на пиано на това място. Сега украинците определено ще живеят демократично, щастливо, богато.

102

Анонимен

преди 1 година

Зеленски не е президент, Зеленски е актьор, който просто играе друга роля .... кръвожаден маниак. Чий сценарий играе той? Може би сам си е директор и *** всички, включително и Запада? Историята ще покаже по-късно