67

Анонимен

преди 1 година

Този Грозев е такава рядка скотина! Има го на видео как пее и играе с Гордон. Гордон и Арестович-две украински редки скотини и дружки в добавка, чиято роля е да мътят мозъците на укрите, които и без това са размътени след 30 години знацистка пропаганда.

66

баба мара

преди 1 година

как може българия да се намесва в шпионски скандали на ми6 какво ни интересуватерориста грозев ще отвлича военен самолет и ние ще го вардим от къде на къдеотива на съд и ако е невинен ще си излезе няма какво да се крие всички се правятна мишки големи смелчаци

65

Щирлиц

преди 1 година

Гемето си има много последователи по нашите земи....

64

Поръчковите драскачи

преди 1 година

като влязат във фокукус са много мизерна работа!

63

Вонята се разнесе

преди 1 година

и се появиха статии да ни убеждават че това било ухание!

62

Анонимен

преди 1 година

Грозен - разкрит си ,има свидетели които много добле знаят кой си !

61

тя

преди 1 година

Най-добре беше Бълтария да си трае в случая ,а не да защитава чужд шпионин !

60

Анонимен

преди 1 година

Какво значи властите късно реагираха? Какво трябва да направят? Да командироват полицаи в Австрия да го вардят ли? Ай стига глупости! Човека не живее туук.

59

Анонимен

преди 1 година

А къде живее и работи този "български журналист" ?

58

Анонимен

преди 1 година

Добре е да се знае кой точно е въпросният "журналист", преди да се въвлича цялата държава в негова защита. Това е един корумпиран и компрометиран подлец-*** на западни интереси, унищожаващи българия от десетилетия, усложливо придобил, незнайно как, цяла медийна група, за да промива и без това умалените родни мозъци. Сега по познатият вече модел го превръщат в мъченик, за да стане поредният "национален герой" за геройствата на който децата ни ще плащат!!!

57

:-)

преди 1 година

аКО гРОЗЕВ Е ПРИНЦИПЕН НЕ БИ СЪТРУДНИЧИЛ НА аНГЛИЯ, КОЯТО В НАРУШЕНИЕ НА МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО Е АНЕКСИРАЛА АРЖЕНТИНСКИТЕ МАЛВИНСКИ ОСТРОВИ И ИСПАНСКИ ГИБРАЛТАР... СЕГА ОСТАВА ДА РАЗВЕЕ ИСПАНСКОТО ЗНАМЕ И ДА АПАДНЕ гИБРАЛТАР ХАХАХАХА...

56

Анонимен

преди 1 година

българските институции и служби отдавна са пробити и се влдеят от москва. Нашия президент е фигурант на решетников. какво очаквате от такъв човек?

55

:-)

преди 1 година

ЕСПЕРТИТЕ КЪДЕ ИМ Е ДИПЛОМАТА ЗА ЕКСПЕРТИ?КАКВИ СА ЕКСПЕРТНИТЕ ПОСТИЖЕНИЯ НА ТЕЗИ ЕКСПЕРТИ? КАК СЕ СТАВА ЕКСПЕРТ И НИЕ ДА СТАНЕМ ТАКИВА ЕКСПЕРТИ?ТРЕБВА ЛИ НЕПРЕКЪСНАТО ДА ПОВТАРЯМЕ ЕДНИ ПРОПАГАНДНИ ОПОРКИ, БЕЗ ДА МИСЛИМ, ДА СИ ПЛЮЕМ НА ОБЕКТИВНОСТТА И СЪВЕСТТА, ЗА ДА СТАНЕМ ЕКСПЕРТИ?ВСЕКА ЛИ ЖЕНИЦА, ГОВОРЕЩА ОПОРКИ СТАВА ЕКСПЕРТ ?

54

Анонимен

преди 1 година

президента ни правителството ни са касрирани от москва

53

Augusto Pinochet

преди 1 година

Христо Грозев Е ПРОСТО ЕДИН ПРОДАЖНИК ИЗТЪРГУВАЛ СЕ НА АНГЛОСАКСИТЕ ОТ МИ6 КАКВО ТОЛКОВА ПЛАЧЕТЕ ЗА НЕГО СЛЕД КАТО СИ Е ПРОДАЛ СЕДАЛИШНИТЕ ЧАСТИ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ ДА СИ НОСИ ПОСЛЕДСТВИЯТА КАТО СА ГО ВЕРБУВАЛИ Е ЗНАЕЛ, ЧЕ СТАВА ЕДИН ОТ МНОГОТО КУПЕНИ ЖУРНАЛИСТИ КОИТО СА СОБСТВЕНОСТ НА АНГЛОСАКСКИЯ ОЛИГАРХАТ

52

Анонимен

преди 1 година

Не купувам нито 24 часа, нито 168 часа, точно заради подобни престъпници като това същество.

51

Анонимен

преди 1 година

Имена на двама български диверсанта -- които трябва да влязат в затвор за разпространение на вредна за България дезинформация, най-малко.

50

Анонимен

преди 1 година

Правят фалшив джендеросан герой и ще ни го турят политик без да се усетим! Цялата платена *** зарева и това не е на добре. Но това не е журналист. Може да е борец или дисидент или нещо такова.

49

За какво го издирват

преди 1 година

Освен за фейкове, и за диверсия: През юли руската ФСБ заяви, че Христо Грозев е участвал в осуетена операция на Главното управление на разузнаването (ГУР) на украинското министерство на отбраната за отвличане на бойни самолети на руските въздушно-космически сили. Според ведомството Грозев чрез своя координатор е намерил две куриерки. Те се срещнали на гарата в Липецк с куриер, който донесъл авансово плащане от 4000 долара за руския пилот, който уж се е съгласил на отвличането.

48

Анонимен

преди 1 година

Така е! Трябваше да реагира държавата когато Грозев нагло излъга, че наши граничари стреляли по нарушител на границата преди месец!! Не може да лъже така!