102

ШАЙЕН

преди 1 година

РАБОТИЛ Е СРЕЩУ ВВС НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ

101

Анонимен

преди 1 година

Кой от 8 милиарда човека на Планетата иска да ходи в Русия ?

100

2023

преди 1 година

последната година на джуджето:))

99

спрете се,моля

преди 1 година

Спрете да ме занимавате с тоя Грозев и с тази кокошка

98

Хммм

преди 1 година

Ми и Митрофанка нека си живее, ама в Москва, тук няма работа, да си събира багажа!

97

мдаа

преди 1 година

Грозев да си живе великодушно каза Митрофанова .Сега стана ли ви ясно кой позволява да си жив или не в България

96

Niko Kolaka

преди 1 година

Ако не бяха хванали Апостола на Свободата,днес Митрофанова щеше да е българският посланик в Москва.

95

ББ

преди 1 година

Бог да пази САЩ и Свободният Свят,Весели Празници!!!...има Бог...дал ни Свободата...и убийци и крадци няма да ни я отнемат!

94

ББ

преди 1 година

Съборете кРемъл,"замъка"на Злото САЩ...това е война...война която те ни обявиха,убиват невинни и беззащитни...и робите на путин...т.м...дпс...гроб...бсп,едно са,путин им плаща да ни плашат и го величаят,налагат ни цензура,убиват хора,отнемат ни Свободата дадена ни от БОГ!!!намерете помагчите на путин и ги накажете...съучастници в убийства са,можете го!!!

93

ББ

преди 1 година

Свободният Свят/финансиращ и вашата медия,налагаща цензура,мафиотска,руска/на митроХванова да напусне земите ни,Българите никога повече няма да сме им роби,рубашката не е не мода,децата ни видяха,че може да живеят добре от труда си,....политиците в ЕС, ИЕ и ЗБ са зависими от путин...САЩ изтиглете армийте си от германия...и в същото...превърнете раша в черна дупка,не повтаряйте грешката с хитлер...,САЩ храни и пази ЕС...те работят за путин...нечовешко...руски поток на борисов,СП1,СП2,...???

92

Анонимен

преди 1 година

В България, а и по света има много стълбища и балкони, от които може да падне човек. Да не говорим, че идва хлъзгавият сезон. И на тротоара се случват инциденти.

91

Щирлиц

преди 1 година

До Мн. дразнеща 93....Херо Мустафа много дразнеше с появяването си в нац.носия, и неуместни приветствия по повод национални празници на България-все едно новоназначеният американски губернатор/а тя се държи точно така/,е решил да поздрави местните аборигени-плебеи.Досега един читав американски губернатор не съм видял.

90

Отношение

преди 1 година

Митро, фани си оди!

89

левият

преди 1 година

тъшак на Путин - дедео ташунко.Терористите на кгб-путинчо не прощават.да си жив и здраяв като Навални.

88

ми да

преди 1 година

и мутрафонката нека си живее, докато жужако не и пусне някой новичок.

87

дедо Ташунко

преди 1 година

Геро Бойчев Грозев. *** селенин от с. Стрелча. Член на ЦК на НКП от 1960 -та до смъртта си през 1986-та. Дядо на Христо Грозев. Правете си изводи. Благодаря за вниманието. Знаел немски, руски и английски. И какво от това, знам ги и аз. На морето - дупка.

86

Анонимен

преди 1 година

Хайде стига, нали има свобода на словото, Грозев казал едно, друг казал друго и какво?! Всеки има право на мнение и може да го изкаже свободно! Това да не им е СССР та да има цензура, за да не им засегне някой пропагандната машина! Прекаляват! Свобода на словото и журналистиката и хората! И да си гледат батака там, цял свят ли ще цензурират, а тях когато ги цензурират реват!

85

Хм?

преди 1 година

Тази Цезар ли е, че раздава присъди! Палец нагоре - да живее, палец надолу- да умре.

84

Идеалист

преди 1 година

Както винаги н.п. г-жа Митрофанова е точна и ясна! Такива международни аферисти не са нужни на Русия.

83

Мн. дразнеща

преди 1 година

Какво значи: "Некас си живее"? Тази заплахи за живота му ли раздава? Естествено че ще си живее, това се подразбира. Тая на каква се прави? На мутра ли? Я у лево. И да вземат най-накрая от Москва да си сменят посланничката с някой който е дипломатичен, знае как да говори и не дразни хората при всяко давано от нея интервю. Херо Мустафа още като дойде се беше потрудила и научила няколко изречения на български. Митрофанова колко години живее тук и още от нея ендо изречение на български не съм чул.