23

Турчин

преди 1 година

Агджа е вербуван от КГБ да стреля. Папата като поляк и е мътил водата в целия лагер. Все пак настроенията в Полша, Чехия, Унгария не са били толкова сервилни към руснаците. И КГБ решават да отстранят папата. За какво му е на Агджа да го убива? Той просто няма какво да губи. Така или иначе, е щял да лежи за престъпленията си в Турция. Удобен е.

22

Анонимен

преди 1 година

Човека не е виновен, че е в списъка с агенти. Той дори не е знаел за това. По SMBC имаше интервю с него и той каза, че идея си няма защо неговото име е сред агентите на Англйските служби, които руските хакери са изтеглили от сървърите.

21

До турчин

преди 1 година

Мислех, че Антонов, руснаците са го натопи ли!Ще излезе, че са турците???

20

Турчин

преди 1 година

Агджа е член на сивите вълци. Той уби Ипекчи и избяга от турския затвор с помощта на съратници. В Турция има много националисти, които го подкрепят. Посрещнаха го като го пуснаха като герой.

19

Списъкът на агенти

преди 1 година

Списъкът на агенти на руското ГРУ в България..?..... Да го публикуваме ли..?... Ми то България ще се обезлюди с още милион души

18

Митрофанова

преди 1 година

каза, че който е издал заповедта е ***! Кой мислите е издал заповедта???

17

Анонимен

преди 1 година

Руски хакери, източиха дани за Английските агенти в Европа. И ги предоставиха на Кремъл. Грешка на Русия е, че обяви всички и имена от списъка за издирване. Без да ги проверят индувидуално. Просто Ицо цъфна в соисъка с агенти на Ми 6.

16

До турчин

преди 1 година

Агжа, вие ли го спасите?

15

тодор живков

преди 1 година

До Турчин- Ами те тези дето ги критикуваш, или така наричащи себе си русофили са наследници на едновремешните туркофили , доказано е , винаги са готови да злепоставят ближния , само да са добре .

14

До 19

преди 1 година

Преди да им дадем българския език, какъв са говорили?

13

Анонимен

преди 1 година

Руски език няма! Русите говорят на български диалект! Крайно време е да си потърсим своето и да се признае от цял свят, че русите нямат език, говорят на български! Трябва да ни благодарят, че сме ги покръстили, дали сме им писменост и сме ги образовали!

12

Пян_Гъ

преди 1 година

Работел е за МИ-6. Чужд агент. Търсят го наистина, защото и замесен в отвличане на руски самолети чрез подкупване на пилотите. Интересите на БГ и Вкбр не са и никога не са били едни и същи. Да не мрънка - да го спасява Короната. Ние също трябва да го погнем, защото излага на риск БГ.

11

Турчин

преди 1 година

Вижте се долу. Плюете си човека, само защото не е с Путин, която по някаква причина ви излиза по-мила? Е, това сте. Не се поддържате. В Турция, ако е навредил на турчин ще го линчуват. Но ако го гонят чужденци, може да е най-големия престъпник, ще си защитават човека докрай. Това чувство го нямате. Какъвто и да е, и да не е на страната на Путин, защитавайте си човека. Ако не се застъпвате един за друг, няма кой. Това турците са го разбрали, вие - не. И май няма и да го разберете никога.

10

Анонимен

преди 1 година

Накратко цялата дандания, която вдигнаха родните центаджии е била много шум за нищо.

9

Анонимен

преди 1 година

Знаете ли какво е "полулегален", това е човек, който се крие, но никой не го търси. Разбира се, че има логика в думите на Митрофонова. Като знае, че ще го арестуват стъпи ли в Русия, няма да го прави. И понеже е ясно, че се занимава с шпионаж - правят му голяма услуга, защото не им се занимава с такъв плъх.

8

Анонимен

преди 1 година

И аз така искам пари от шефа, та ако даде да му кажа, че не ми трябват!

7

ЮДА

преди 1 година

криещ се под журналистическата си карта!

6

ей писна ми от тоя

преди 1 година

***

5

мдааа...

преди 1 година

Гузен, негонен бяга !

4

Анонимен

преди 1 година

Докога ще ни занимавате с господин никой? Мисля, че руският посланик даде да се разбере, че няма да си губят времето с някакъв паляячо.