46

следвамехронологията

преди 1 година

Стара и хитра лисица се оказа руският финансов министър Антон Силуанов. Месеци наред убеждаваше еесовските и главно пиндостанските мискини, че руската икономика е с 2-3-процентов дифицит, за да им нанесе нокаутиращ удар като на 29.12 им сервира, че всъщност руската икономика е профицитна и балансът във външната търговия на Русия е на рекорден ПЛЮС.

45

Анонимен

преди 1 година

Зспорожецът също беше много стабилен, като БеЕмВе-то, честно!!!!:))))))))

44

Анонимен

преди 1 година

Откак почна войната Русия е толкова добре че няма накъде повече. Като има война жизнения стандарт на хората се повишава.

43

Анонимен

преди 1 година

Факт. Друг факт е състоянието га еаропейските икономики.

42

Русия цъфти

преди 1 година

Десетки мигранти се напъват да влязат в Русия.Ако се изключат онези 2-3 милиона руснаци избягали заради войната , значи Русия привлича много хора и ако се изключат стоте хиляди убити във войната , заключението е че Русия под ръководството на Късия - благоденства.

41

Анонимен

преди 1 година

Когато започна войната,българската "преса"ни заля с информация.според която и Ние трябваше да се"тревожим"за руснаците! Че нямало да могат да си "плащат" задълженията към чуждите банки? Че"ракетите"им щели да свършат?Че Путин бил болен от "рак" ? Че Руснаците "бягали" от Русия?Че Армията и "не ставала"? И търсеха "интриги" кой от обкръжението му го " мразел"? И щял да го свали?Че Американците ни втълпчваха,че трябвало да бъде"убит"?Нищо от казаното,НЕ БЕШЕ ИСТИНА! Мачкай Вова!Заслужават си го!!!

40

Благоденствие ссср2

преди 1 година

Сега има рязко увеличение на производството на боярщчик.Крепостните поданици на кремълския жужак ликуват.

39

Анонимен

преди 1 година

Със сигурност е по-стабилна от ЕС, защото е назависима.

38

Щом Русия цъфти

преди 1 година

Ще се радвам да науча,че богатите в Русия и в света инвестират в Русия и рублата. Но явно ,засега предпочитат омразния и губещ сила вече един век американски долар. А сега сериозно...откакто се помня вече 59 г. Ме заливат с "новини" колко зле живеят на запад....даже вече не са и смешни!

37

Анонимен

преди 1 година

Хъхъ, ще ви видим колко сте стабилни Март-Април. Да не запеете друга песен

36

Анонимен

преди 1 година

Русия цъфти.Правете война а не любов ако искате да сте така добре както е Русия.

35

БАНко

преди 1 година

АМЕРИКА И ЕВРОПАТА НА НЯКОЛКО ПЪТИ ВДИГАТ ЛИХВИТЕ ЗА ДА СПАСЯТ ВАЛУТИТЕ СИ ОТ ОБЕЗЦЕНЯВАНЕ , А РУСКАТА БАНКА ДВА ПЪТИ НАМАЛИ ЛИХВИТЕ ЗА ДА НОРМАЛИЗИРА ( 0КОЛО 70 РУБЛИ ЗА ДОЛАР ) ПРЕКАЛЕНО СКЪПАТА РУБЛА !!! ПОКАЗАТЕЛ ЗА ИКОНОМИКАТА ИМ !!! АКО МОЖЕТЕ ГЛЕДАЙТЕ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА НА ПУТИН ДНЕС !!!

34

БАНко

преди 1 година

МАГАЗИНИТЕ СА ЗАРЕДЕНИ С ВСИЧКО , ОТ ЦЯЛ СВЯТ !!! ,, ЛИПСВА " ИМ ЛАМБОРГИНИ !!! И СЛЕДВАТ ПРЕПОРЪКИТЕ НА УРСЪСЕЛ ФОРДОЛНОЛАЙНО ДА МРЪЗНАТ И ДА НЕ СЕ КЪПЯТ КАТО ЕВРОПЕЙЦИ !!!

33

За коя държава

преди 1 година

казваха, че пияни те прегръщат уличните стълбове, че паднат ли, ги мятат в камионетки?

32

И у нас

преди 1 година

От 1962 до 1985 нямеше и 1% инфлация!

31

Анонимен

преди 1 година

От американската икономика има ли по-НЕстабилна? Има ли държава в света, която (не защото САЩ са я смачкали) да има по-голям процент дълг, вътрепен и външен от Щатите? Може ли да се нарече стабилна в интелектуално отношение държава, където огромна част от населението са наркомани и също стотици хиляди се въргалят по улиците на най-големите им градове, която се нуждае от непрекъснат прилив на млади обучени в ДРУГИ държави хора, които да им стават там студенти, да се включват в научни колективи?

30

До до 19

преди 1 година

Върна се Москвич!

29

Зозо

преди 1 година

Да припомня: В цялата човешка история Българинът е бил по-богат от крепостният пияндур. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

28

Анонимен

преди 1 година

РУСКАТА АРМИЯ Е ШАМПИОН ПО БЯГАНЕ С ПРЕПЯТСТВИЯ !

27

До Възраждане на ССС

преди 1 година

Онзи ден имаше статия по нета за залежали 30 милиона тона стомана у Русия. Пазар няма, ЕС спря да купува. Индия и Китай чакат отстъпки, при това дебели. Нищо не продават, върви около минимума над себестойността. Жълтите им извиват ръцете!