22

Анонимен

преди 1 година

Добре де след като скока на горива и цени е събитие номер 1 за 2022 г. защо нашите народни представители избрани да представляват нашия интерес първото нещо което решиха да направят е да гласуват решение за украинския интерес, а второто да променят изборния кодекс. Все напълно маловажни неща в чужд интерес. Не прекалиха ли вече? До кога ще спите и търпите?

21

НЕ НИ ПУКА ЗА ГОРИВА

преди 1 година

ВАЖНОТО Е РУСИЯ ДА КАПИТУЛИРА И ДА ХВАНЕ ЗА СИБИР ---ТАМ И Е МЯСТОТО !!!!НЯМА ДА РОБУВАМЕ НА ПУТИН И РУСИЯ , АКО ЩЕ И ДА КАРАМЕ КАРУЦИ С КОНЕ И ВОЛОВЕ---СМЪРТ НА РУСКИЯ ФАШИЗЪМ И БОЛШЕВИЗЪМ!!!!

20

Анонимен

преди 1 година

Това да гласуваш за Кирил Петков, който ти увеличи цените на всички стоки тройно за една година е върховна тъпота!

19

Анонимен

преди 1 година

До 19 : ходи доброволец в Украйна, и да те гръмнат не е страшно - ти си тотал щета

18

ХОРА!

преди 1 година

Хора, разберете - бедност, студ, глад, мрак и жажда, болести, висока смъртност, мобилизация и човешки жертви в Украйна - за нас не са толкова страшни и убийствени, колкото дружба с Путин и Русия. Ако трябва ние българите предпочитаме още 10 зими да студуваме и да гладуваме, но няма да бъдем роби на Путин. Трябва да направим всичко възможно да помагнем на Украйна с оръжие, с човешка сила и войници, с пари, бежанци, каквото и да ни струва това.

17

Анонимен

преди 1 година

България в момента вегитира полуумряла само и единствено на руските газ и нефт. Путин врътне ли кранчето и България моментално издъхва.

16

гласуващ конЬ с кап.

преди 1 година

Амааа.....защо?!Всичко си е точно......

15

ураааа!

преди 1 година

Който скача по улици и площади и "жадува" промяна , днес се радва на настъпилата промяна - премениха се цените и то много, промениха се условията на живот - станахме доста по-бедни ! Да ни са честити бесилките,ковчезите, дунанмите, тъпаните и вувзелите на тълпата платени проституиращи ! Ура! Настъпи промяната! Вече се мразим много повече !

14

Реалноста ....

преди 1 година

Като се замисли човек... ако има с какво. Ще му светне че от края на "гаднияя" социализъм та чак до наши дни ... ЖИВОТА В БЪЛГАРИЯ ПОСТОЯННО СЕ ВЛОШАВА . Някой да си спомня как всеки имаше работа ... билетчетата по 6 ст. за автобус... бензина по 98 стотинки ... и месото без ЕЕ-та и консерванти в магазина ... ? Е, това време НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ . Сега сме "добър" капитализъм , толерастия и пазарна икономика , където всеки търгаш може свободно да си увеличава цените както си иска .... ех..Свободааааа

13

Анонимен

преди 1 година

В инвестора преди малко видях статия как от юли насам в САЩ и Европа има разък спад на цените на всичко, но разбира се тук е точно обратното, прогнозата за инфлацията за 2023 е 3-4% тук ще удари минимум 15%.

12

Анонимен

преди 1 година

Ушатото недоразумение да смее да си покаже ушите в 12 часа, ще му ги извия.

11

Анонимен

преди 1 година

Радев е виновен, тук поскъпването е двойно и тройно на това в ЕС и това беше само началото.

10

Прогноза

преди 1 година

Догодина политиците ще усетят жегата... голямата жега.

9

Чичо

преди 1 година

Те проблемите тепърва предстоят, нищо не е приключило. Цените на храните най-вероятно ще продължат да растат, а горивата до края на идната година ще стигнат поне 4лв/литъра (ако не и повече). Отделно, повишението на заплатите най-вероятно ще бъде замразено за поне 2 години напред.

8

Пожелание

преди 1 година

До всички сиропирани за 2023: Не си заравяйте главата в пясъка ами потърсете отговорност от палачите си докато можете! В цял свят надупчени с експерименталки умират внезапно с невиждано темпо. Осведомете се малко, заблудени хора.

7

Анонимен

преди 1 година

2023 ще бъде година на разплащане с тия, които ни го причиниха.

6

Анонимен

преди 1 година

Кажи, баба тенкю на Кирчо и Асенчо!

5

Анонимен

преди 1 година

като изгоните Митртофановаи почнат да падат ракетите в София ще разберете, че преди това всичко Ви е било наред и че сте били тъъпанари да ви подлъжат с анти-руска риторика

4

ПП

преди 1 година

Честита промяна, гласувайте пак за Кирил Петков!

3

Лазар II

преди 1 година

До АнонименТочно така!Един да го проумее!Евала!