20

Да допълня...

преди 1 година

До АнонимеН 16 Фирмата Мурат е турска и съществува още от 70-та година.

19

Редактор

преди 1 година

В заглавието пише 100, в статията 10. Сигурно искат 1 милион.

18

До "Хахахаха&qu

преди 1 година

Съгласен съм с теб! Само това "излезнат" не ми се връзва. Не можеше ли просто"излязат"?

17

Анонимен

преди 1 година

Плащаме всички за некадърието на гълъбите ни.

16

ФАКТ

преди 1 година

Няма rнycoтия на този свят в която да не участва турчин!!!

15

НАДЯВАЙТЕ СЕ

преди 1 година

Няма да получат такива пари ! Много по-малки ще са обезщетенията !

14

АнонимеН

преди 1 година

РУМЪНСКА ФИРМА МУРАТ СОБСТВЕНОСТ НА АВТОБУСА

13

Анонимен

преди 1 година

По чукарите край Търново трябва да се минава с 20 км/ч и шофьорът трябва да има навигатор като при ралитата да казва на шофьора какво следва зад завоя - дупка ли, обратен наклон ли, стеснение ли или от всичко наведнъж.

12

Анонимен

преди 1 година

Изглеждат справедливи искове. Друго е че българския съд е нелигитимен, нито съди в полза на свободните граждани нито се избира от тях. Корупция = нелигитимност

11

Пепи

преди 1 година

До Анонимен Посмали малко . При 160 километра в час да направиш някой на точка значи е спрял . Ако пердашиш с 130 да речем - леката кола , разликата е 30 километра в час . Което ще рече че са по 8 метра в секунда разлика. Докато стане точка ще има бая време да мине .

10

Хахахаха

преди 1 година

Еххххх Ками - пак си претупала статията... Тая снимка дето си я изтипосала е от катастрофата на АМ Струма дето изгоря македонския рейс..... Толкова ли е трудно да напишеш в чичо Гугъл "рейс Търново румънци" и ще ти излезнат снимки които отговарят на статията?!?! Понякога се чудя за какво ви дават заплати?!? Нито правопис,за пунктуация да не говорим, ама мързел мързел, само copy paste и Гугъл преводач знаете.

9

Емо Минев

преди 1 година

Hm....Хм....1.. ти виждал ли си магистрала на живо? Или само на картичка....? А намали малко скоростта , че така ще се забиеш....не ти го пожелавам... Иначе се искат много пари при такива катастрофи, но.... каквото отсъди съдията....

8

Анонимен

преди 1 година

тук е 70 м стръмно изкачване пътя е малко вляво има отбивка която се пада направо когато няма движение и не знаеш пътя катастрофираш пътя бе много лош го бяха накърпили месец по рано ,маркировка няма ,през деня КАТ на хранилка седят

7

Анонимен

преди 1 година

До 1-ви: - Може и 6 лентов аутобан без ограничение на скоростта да построим, за камиони и автобуси пак ще има ограничения, каквито в момента са 90км/ч за камионите и 100км/ч за автобусите. Не че много шофьори ги спазват тук, де. Шофьор на автобус ми се е хвалил, че без ограничител е вдигал 160 и правел колите "на точка". Виж, малко по на запад от нас, нещата стоят по друг начин, защото там има санкции.

6

Застраховки

преди 1 година

Румънците вече почти станаха европейци, но за тикволандия - няма надежда. Тук все още обезщетенията за загинали на пътя са под 50 000лв, като по-голямата част от сумите се прибират от адвокати, вместо от близките на жертвите.

5

Пепи

преди 1 година

До Анонимен Я пак си помисли . Даже в Испания скоростта на магистрала е 120 за леките коли и 100 за автобусите . За мпс-та които извършват логистика е 90 километра в час . Даже и за леките коли . Тъй че по полека с тия скорости .

4

бай онзи

преди 1 година

като ги знам румънците как карат на Северното Черноморие, ние трябва да ги съдим ...ама пък комбинация Румънци и Турчин тираджия е мортал комбат комбинация :) Местя крачола

3

Анонимен

преди 1 година

Ей че са нагли.

2

Teo

преди 1 година

Тъжно е за загиналите, но ще вземат на босия цървулите!

1

Анонимен

преди 1 година

Много сме хитри, строим магистрала 6 ленти, слагаме знак 80 км/ч и чакаме някой да се хване в капана. По нормална магистрала скоростта си е 130.