19

Анонимен

преди 1 година

След некадърния и крадлив пожарникар, сме във трета национална катастрофа. С един милион по-малко за десет години, първи по умрели на пътя, първи по умрели от ковид, най-бързо изчезващата нация в СВЕТА.

18

Whacky racers

преди 1 година

Така е защото освен *** и Пульо, книжка може да изкара (или да си купи) всеки мозъчен инвалид, както и куците, кьоравите и сакатите. КАТериците регистрират автомобили без да проверяват собствениците за правоспособност. А винетката от 100 лева се плаща като такса за участие в ежегодното сървайвър рали

17

Димитър

преди 1 година

Нека сега помислим и направим съпоставка колко автомобила преминават по магистралата за година, колко по първокласните пътища и колко по второкласните. Нека чак след това се изказваме (очевидно неподготвени), че причината е в скоростта. Родният шофьор е еднакво некадърен независимо от класа на пътя.

16

Американ

преди 1 година

В страна населена от *** няма как да е иначе...

15

Анонимен

преди 1 година

каква е тази война по пътищата? Или така наречените журналисти си търсят тема да държат рейтинг? Срам за нацията, че ви водят като овце, но 5 века робство и 50г. комунизъм са си казали думата.

14

Този израз

преди 1 година

"Война по пътищата" е прецедент в света - не се използва дори в десетките страни с по - голям дял на жертви по пътя спрямо жителите си от Родината ни! Това насажда комплекс за малоценност на Народа ни и ни изкарва за някакви зверове и диваци! Защо 33 години никой не постави въпроса за махането на този позорен израз - дори под сурдинка!? Все пак не могат да те екзекутират, затворят или дори - уволнят за това! Народът ни май е загубил чувството си за самоуважение, след като търпи такова еничарство

13

Въпрос

преди 1 година

Е в крайна сметка колко са умряли тази година? Йоанке, толкова ли е трудно да сложиш едно число?

12

Анонимен

преди 1 година

Когато спечелите войната с подкупните инструктори ще има и спокойствие по пътищата. Няма как да има шофьори казващи знака с червеното и знака със жълтото... Контролните органи са следващо ниво. Пътищата са най-малкия проблем.

11

браво Бойко, Браво

преди 1 година

Не се притеснявайте, нищо няма да се оправи ;)

10

Анонимен

преди 1 година

в кратуните им на тия експерти само войни и средства за усвояване

9

Анонимен

преди 1 година

Всеки лев, даден на тая "държава", е лев за Украйна, ЛГБТИ, чертежи на самолети и т.н. Грехота е дето се вика...

8

Хайде, хайде

преди 1 година

Сложили сте някъде в шубрака табела "населено място". То населеното място е на 3 километра в дясно. Ама сте сложили и камерка. Че да ми пристигне 600 лева акт. Е, няма да ви платя! Тоя номер съм го играл вече. Три години ще се правя на мишка, но няма да ви платя бе! За 30 години шофьорлък нямам и одраскана броня!

7

Анонимен

преди 1 година

Много дълъг и глупав спор ( не е в полза на КАТ )Пътищата за който се плащат милиони са в окаяно състояние, маркировката.... абсолютен та шак.... И Шкембитата зад завойте само за рекет са залегнали.

6

Асан

преди 1 година

Изтрепва са лошия матриял :)))

5

Анонимен

преди 1 година

Аууу... Видиш ли? Хората ПАК започнали да пътуват, след отмяната на ограниченията за ковид! Абсолютен ужас! Ами какво чакате, драги ковид психопати? Налагайте пак ограничения! Маски, локдауни... Какво чакате още ммамма му стара?

4

Анонимен

преди 1 година

И войната в Интернет я губите. А войната на морала отдавна сте я изгубили! То само експерти щото!

3

Анонимен

преди 1 година

Очаквайте да забранят личните автомобили или нещо от сорта. За наше добро пак, ще ни спасяват...

2

Хахаххаа

преди 1 година

Няма никаква регулация по пътищата. Само контрол. Разбирате ли разликата? Тези с голфове, кюта и би ем, да не ми отговарят.

1

SADS

преди 1 година

ваксиденти