10

Анонимен

преди 1 година

До 7 - Това къде го прочете? Честно питам?

9

Анонимен

преди 1 година

Евреите не са местни, Израел се създава, като им създават държава в арабските територии и ги преселват там след Втората световна война, защото са били преследвани и убивани в Европа, особено от немците, австрийците и нацистите, гърците също не са местни, те са от Азия и се преселват в Европа в най-късните векове около XVIII век и най-вече през началото на XIX век, бягайки от насилието на османците!

8

Анонимен

преди 1 година

Айде и тия започнаха да се изказват... С НАТО, САЩ и Израел шега не бива, ако животът ти е мил. Над Израел пиле не може да прехвръкне и железният купол работи безотказно срещу всичко. Излишно е да говорим с какво въоръжение разполагат и военновъздушните им сили- достатъчно да помете целия ислямски свят за часове. Без умните ислямски държави, съюзници на САЩ, разбира се. Как ли става, че само богатите си избират смислен съюзник, пък бедняците се репчат. Това е интересното.

7

Анонимен

преди 1 година

До Хюго Бос Хюго Бос е участвал е експлоатацията на евреи, руснаци,поляци и останалите пленници от цяла Европа в нацистките концлагери на Хитлер!

6

АЛЕКСАНДЪР ВЕЛИКИ

преди 1 година

ИЕРОС ШАЛОМ от Гръцки и Еврейски = СВЕТИ, СВЕЩЕН МИР ...ИЕРОС ШАЛОМ Е ИЗРАЕЛСКИ ГРАД и столица на Провинция ЮДЕЯ......също както ИСТАНБУЛ = ЕИС СТИН ПОЛЛИС/Поллин = КОНСТАНТИНОПОЛИС = Е Изконен Хилядолетен ГРЪЦКИ ГРАД, И Е СВЕЩЕННАТА И ВЕЧНА ГРЪЦКА СТОЛИЦА !

5

@

преди 1 година

Няма лошо, тъкмо Израелците ще освободят още буферни територии за да преместят палестинците окончателно.

4

Анонимен

преди 1 година

До Хюго БосПърво, Хюго Бос е бил нацист, а нацистите са убивали много хора и създадоха две световни войни, второ , не може да имаш мнение по този въпрос , защото Израел е бивша арабска територия и най-малко пък да обвиняваш Русия, която създаде държавата Израел, преселиха ги там и им помогна в най-трудните моменти, когато всички са били срещу евреите и са били готови да ги унищожат, включително и Хюго Бос е бил част от това!

3

Анонимен

преди 1 година

Йордания е английска марионетка, но не е лоша държава, умерена е.

2

Saddam

преди 1 година

Всичките имаха червени линии. Този, Ердо, Сауд. Само приказки. Единственият, който бомбандира Израел беше Саддам. Излезе с най-големите топки. Той затова й така завърши. Но е мъченик и герой завинаги.

1

Хюго Бос

преди 1 година

Тези и те почнаха като руснаците да нареждат на хората какво да правят в държавите си. каква работа има ислямът в Йерусалим? Никаква? Натрапил се по-късно, само защото християните и евреите са там. И само терор и мизерия с техния ислям.