156

Анонимен

преди 1 година

Зависимостта на Европа си я прави самата тя! Никой не може да и наложи каквото и да е, ако тя не иска! За невзгодите, които си причини, са виновни единствено и само политиките на ЕС, а оправдания за грешките пред обществото,/волни или неволни/, винаги се намират!

155

Готин

преди 1 година

Американците ни запалиха чергата. Руснаците се вързаха. Европейците станаха пушечно месо на американският грил. Ние ще платим последната сметка. Трябва да ударим по масата, докато още можем и да теглим по една м**на и на едните и на другите и да си оправим кочинката. А китайците доволно потриват ръце. След този конфликт, те ще спечелят във всяко отношение.

154

тя

преди 1 година

Толкова безавторитетна Европа никога не е била !

153

тя

преди 1 година

Европа -подметка на САЩ !

152

БПФ

преди 1 година

Първо: очевидно сте двойкаджии по География, щом не знаете, че половината Европа всъщност е Русия. Географският център на континентът е в южната част на Белорусь. Второ: обединени са продажните ЕС-политици. Сред нормалните граждани на съюзът антиамериканските и анти-ЕС-настроенията ескалират все повече. Хората усещат, че стремглаво обедняват за кефа на САЩ и благодарение на корумпираната клика на урсулата.

151

Анонимен

преди 1 година

До биФш зКпЧКОЛКО ПЪТИ ЩЕ ПИШЕШ ДРАГИ БЕЗБОЖНИКО ТАЗИ ГЛУПОСТ, ТИ МЕНТОРЕ НА ЦЕНТОТРОЛЕНЕТО...

150

Анонимен

преди 1 година

EВРОПА ПРОИЗВЕЖДА И ИЗНАСЯ ЗА САЩ, САЩ НЕ ПРОИЗВЕЖДА, ПЕЧАТА ДОЛАРИ И ГИ ИЗНАСЯ В ЕВРОПА И ПО СВЕТА. СРЕЩУ ХАРТИЯТА ИЗКУПУВА И ПОТРЕБЯВА 40 ПРОЦЕНТА ОТ СВЕТОВНИТЕ БЛАГА. ПОЛИТИЦИТЕ В ЕВРОПА ВИЖДАТ ТОВА НО СА БЕЗОТГОВОРНИ И ЕКСПЛОАТАЦИЯТА ПРОДЪЛЖАВА. В СЪЩОТО ВРЕМЕ ПРЕЕКСПОНИРАТ ЗАВИСИМОСТТА СИ ОТ РУСИЯ ПО ОТНОШЕНИЕ НА СУРОВИНИТЕ, А СИ ПРАВЯТ ПАС ЗА УНИЗИТЕЛНОТО ТЪРГОВСКО САЛДО СЪС САЩ...

149

Анонимен

преди 1 година

"Европа" на васалите - това е ЕС! А ЕС и Европа не са тъждествени понятия!

148

ОБЕДИНИТЕЛЯТ

преди 1 година

ВРЕМЕ Е ЕВРОПА ДА ТАНЦУВА НА ПИЛОНА НА UNCLE SAM !!!

147

Анонимен

преди 1 година

Обединена по интересите си не за друго

146

Нали

преди 1 година

До Анонимен-167---Ние поне имаме какво да жалим. Какво ще жалите Вие на нашите години?

145

Да бе

преди 1 година

Колко е обединена Европа. Едно футболно първенство го показа във Франция с палежи, буйства , строшени витрини и ранени полицаи. Това обединение ли е ?На различно мислещите в целия ЕС се слагат етикети - хейтъри, фалшиви новини, хомофоби, националисти и т. н. Сайтовете трият коментари. Къде е демокрацията и толерантността или те не са за всички и за всичко?

144

Анонимен

преди 1 година

Пенсиитe си жалят за соца ама нема връщане, Горбачов го закри за да ви е гадно хахаха

143

Анонимен

преди 1 година

Толкова ли са слепи хората, бай ви Байдън с помощта на Зеленски клати Европа и Русия 2 в 1 които са най-губещи в момента и при който и да е последващ сценарий.

142

русофила

преди 1 година

До Да Колкото ние сме братя със севрномАкедонците, толкова и руснаци с бандеровци са братя..............

141

Да

преди 1 година

Руснак срещу руснак(украинец), брат срещу брата и русофилите се радват на тази безсмислена война?

140

Анонимен

преди 1 година

Европа въобще не е обединена. Обединени са само шепата управляваши европейския съюз. те обслужват най-вече корпоративни (задокеански) интереси и налагат фасистки методи на управлвние. Не малка част от европейците мислят по друг начин. Това е най-слабото управление на Европа Това е моето мнение, а и ми го казват и няколко мои познати които се завърнаха за празниците.

139

Путин е най-великият

преди 1 година

терорист, убиец на жени и малки деца.

138

Анонимен

преди 1 година

Европа - обединена и обедняваща... От люлка на цивилизацията се превръща в територия.

137

биФш зКпЧ

преди 1 година

"образованието беше едно от най-добрите в света...." и по пленумите и вечерните огньове не си позволяваха такиваПростотии, каквито изрече.