8

до 4

преди 1 година

Ако имаха застраховки, щяха докато се възстановят щетите, да са в 5* хотел. А "фашагите" са без дом от война, а не някакви разглезени нешенци, които от едно наводнение не могат да се оправят цял живот.

7

Анонимен

преди 1 година

Да продължим с темата. Имам луксозна къща на 30км от София в полите на планина точно на склона. На 3 пъти в гаража ми след проливни дъждове влиза вода и направи малка беля. И трите пъти всичко се плати до стотинка. Изборът си е ваш дали за има-няма 50-100лв. годишно ще сте спокойни или ще викате Неволята.

6

до 3

преди 1 година

Абсолютно всяка ще направи. Личен опит. Не знам къде живеете и какво си мислите, че представлява една застраховка. Логично е, че българите са на 90% тотално функционално неграмотни и от коментара ви си личи, както и от ниския брой застраховани имоти ('щото на съседа Пенко и Мими не им платили на един прЕател на тетка му на стринка един път от застраховка).

5

Анонимен

преди 1 година

Да си ги сложат отгоре на металните контейнери. Циркаджии, нямат срам.

4

Ужас

преди 1 година

И 5 * пансион хотели за фашагите от Украйна, как ви се струва?

3

До 1

преди 1 година

Ти смяташ ли че някоя застрахователна компания ще им направи застраховка след като това не е първото наводняване

2

Анонимен

преди 1 година

20 милиона за отбрана има ? За Украйна може , за българите не може

1

Анонимен

преди 1 година

А застраховки кога ще си направят тия хора? Или някои ще си плащаме, а други ще чакат помощ на готово. Започват да приличат на един неприятен етнос.