98

Анонимен

преди 1 година

Кремълският жужак се е усрал целия. Не знае какво прави. *** още повече , като разбира че губи безсмислената война за чужди територии.

97

Анонимен

преди 1 година

Стига си срaл. Че се осрa . Каквото ядеш това сереш.

96

Демек

преди 1 година

нищо ново на фронта. Като през първата световна, гърмяха се няколко години а фронтовата линия не мръдна.

95

Gogo

преди 1 година

Родило за укронацита, разбирай както искаш. А оня на медията да не би да е едно от новородените

94

Еврейн (Да де, ама..

преди 1 година

да де, ама докато укронацистите се опитват да внушават, че видите ли "войната в Украйна в момента е в застой, и нито Украйна, нито Русия успяват да постигнат значителен напредък", времето ускорено работи срещу тях, тъй като всекидневно биват редуцирани (денацификацирани) с по 1-2 хилки. Та за целта на войниците на РФ не им трябва напредък засега... Защо да се хабят... така и така работата си върви по план :) Между другото, не им трябват и пленници

93

Анонимен

преди 1 година

Укайа е тази, нанкоято вечно и свършват оръжията и затова се налага, да им се карат вагони с пушки, бронирана техни, ракети, радари и прочие. Украйна имаше 18 пъти по-малка икономика от Германия, но военнияни "бюджет" с помощите, става поне 3 пъти по-голям от немския. Нека не се правим на ударени. Без масивната военна и хуманитарна помощ, какато и свободния прием на техни бежанци, Украйна щеше да е капитолирала преди 7 месеца. Сега имат пари за горене. Ама с тая икономика, не се знае докога ..

92

Анонимен

преди 1 година

Ако питаш западните медии - Русия е загубила пред 5 месвца, ама не е разбрала, а сега само губи и украйнската амрия само играе хора, прави софри и ги бие, дет ги види.Ако питаш другите медии - Русия тотално доминира, ама Зеленски тормози войницитв си руската армия само играе хора, прави софри и ги бие, двт ги види. Проблемът - И двете стеани ПРЕКАЛЯВАТ.

91

ПсихоДесни Сънища

преди 1 година

Русия е умряла риба вече! хахахахаххахахахахаха...

90

Анонимен

преди 1 година

Ройтерс уточнява, че не може да провери информацията... Но за сметка на това ДНЕС потвърждава истинноста на това съобщение на Ройтерс... хахахахха Оруел 1984 година е реалността в Бг "медиите" от 2022 година... Дерзайте другаре, основете и второ министерство на истината .......... хахаххахаха

89

Матрьошката

преди 1 година

Гледам от спътниците за пожар на НАСА как е протекла войната в Украйна. Голям бой са яли руснаците през лятото. От 1 септември бойни действия на практика няма. От 1 до 8 декември слаби дейстия и вече 20 дни нищо. Русия е умряла риба вече!

88

Дед Мароз

преди 1 година

И таз година минаРусия си заминаНямат ракети и снарядибият ги като мечета у дувари

87

Анонимен

преди 1 година

Русия е единствената преграда срещу войнстващия украински фашизъм. Фашистка Украйна е едно зло, което трябва да се изправи пред международен съд и да отговаря за стотиците хиляди избити руснаци в Донбас!

86

Анонимен

преди 1 година

Урките си получиха това което търсеха. Като не искаха мир, ще получат демокрация по американски... добпоследния украинец

85

Анонимен

преди 1 година

Ти да видиш, нали им бяха свършили оръжията? И даже били в задънена улица. Абе умни, цяла Европа, САЩ и ЮК изливат оръжия в Украйна, а Русия ги държи на къс повод. Кой точно е в задънена улица според вас? Дедо Байдън така искаше да се върне в миналото, че си спретна нова Виетнамска война. И крайно време да бъде спряна, точно както някога. Поизмериха си пишунките, показаха си зъбите, изразходваха старото оръжие, време е за край на цирка. Прибирайте клоуна!

84

Анонимен

преди 1 година

Укрите се самообстрелват цинично! Хахахахаааа! За Донецк, х*хли!

83

Русия=варвари

преди 1 година

Това могат, това правят - друго не умеят!

82

Анонимен

преди 1 година

Арогантноста и нахалството на украйнските мигранти, защото не са бегълци ми е достатъчно да имам собствено мнение по въпроса. И по стила на писане всеки нормален човек може да се досети какво е то!

81

Georgiev

преди 1 година

Горките русофили, роби да станат на Русия, първа радост ще е за тях. И дъщерите си ще дадат на руснаците, каква чест само ще е за тях.

80

ами

преди 1 година

Безакълните *** толко им стига акъла само да бомбят

79

Анонимен

преди 1 година

Колко още могат да я карат на помощи и милостиня? Трябват им 5 милиарда на месец за да преживеят! Кой ще се бръкне?