49

Анонимен

преди 1 година

Дипломатите са компромисни личности, които се приемат и от двете страни. Няма как един дипломат да пребивава в държава в която неговото присъствие нежелателно.

48

Анонимен

преди 1 година

норчето ще дойде в МВнР в 17ч25мин преди края на работния ден

47

!!!

преди 1 година

До 57 Посланик като Митрофанова се гони за действия несъвместими със статута му в европейска демократична държава!

46

Не се научиха

преди 1 година

Посланик не се "извиква" на разговор, ***. Посланик се ПОКАНВА на разговор. И обръщението към посланика е "негово/нейно превъзходителство".

45

Наш Джеймс Бонд

преди 1 година

Оперативният служител на ФСБ заяви още, че участието на Христо Грозев в британското външно разузнаване MI6 е било известно на руските специални служби не само от негови изявления.

44

За какво го издирват

преди 1 година

Освен за фейкове, и за диверсия: През юли руската ФСБ заяви, че Христо Грозев е участвал в осуетена операция на Главното управление на разузнаването (ГУР) на украинското министерство на отбраната за отвличане на бойни самолети на руските въздушно-космически сили. Според ведомството Грозев чрез своя координатор е намерил две куриерки. Те се срещнали на гарата в Липецк с куриер, който донесъл авансово плащане от 4000 долара за руския пилот, който уж се е съгласил на отвличането.

43

Кой е Христо Грозев

преди 1 година

ВАЦ Медиа Груп и БГ Приватинвест са подписали споразумение за продажба на всички активи на германската медийна група в България, съобщи вестник "Труд". Купувач на медийните активи на ВАЦ е дъщерна фирма на базираното във Виена дружество "БГ Приватинвест ГмбХ". "Приватинвест ГмбХ" е австрийско дружество с предмет на дейност медийни инвестиции в България, учредители на което са Карл Хабсбург, Даниел Руц и Христо Грозев. Тримата притежават електронни и печатни медии в Холандия.

42

перко

преди 1 година

Щом всички партии го защитават в един глас, да го направим премиер! След като Киро *** беше премиер, логично е всеки да може да бъде такъв.

41

teo

преди 1 година

Четвъртата тема която трябва да се спомене е ИЗГОНВАНЕТО НА МИТРОФАНОВА, КОЯТО НАРУШИ МНОГО ОТ ПРАВАТА НА ЕДИН ПОСЛАНИК В БЪЛГАРИЯ !!! А ДАНО, АМА НАДАЛИ С ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ ПУТИНОВ !!!

40

обективно

преди 1 година

е те отдавна го наблюдават руснаците този от М6 замесен е и във аферата скрипал и в украйна бе ходил , ама щом са го разкрили егати шпионина на м6 , едно е ясно не работи за бълг интереси и неговите приключ патила не трябва да ни интересуват

39

Анонимен

преди 1 година

49 не говори така все едно е умрял бе. Какво толкова са му направили? Да доказва че е невинен, даже герой ще стане. Вие вече го отписахте тоя Грозев. Не пренатягай струната, че ще я скъсаш. А скъсаните струни не свирят!

38

Анонимен

преди 1 година

Ако изгодните нея, ще трябва да изгодните и американския посланик, и украинската сексоложка. Никой няма право да се бърка в държавните ни дела. Но се оказва, че скачаме по команда на други и те не са руснаци. А за това че Украйна знаеше военни наши тайни и колко оръжие имаме дори няма да говоря. Така че гоните ли, ще гоните в пакет в още няколко посолства.

37

Анонимен

преди 1 година

За Х.Грозев ще платите СКЪПО руски фашиски ГАДОВЕ!

36

Анонимен

преди 1 година

Злата лелка да пътува за Москва

35

Анонимен

преди 1 година

Куклите привикали кукловодката - да бе. Докато не го закрием това "посольство" и не намажем ските на всеки о_рк, дето дерибейства в родината ни, мира няма да имаме. Те създадоха и те поддържат мафията. Великият хидролог и принцът на републиката Кой? се отчитат в мацква.

34

Анонимен

преди 1 година

Вместо да я разпитат колко пари е наляла в разни партийки, агенти, пропагандатори са избрали въпроси, на които не е компетентна.

33

ВМРО-"ВАНЧЕ&quo

преди 1 година

Скоро всеки руски предател и негодяй ще се срещне и с Нас!НЕМА ЛАБАВО!

32

Анонимен

преди 1 година

чакаме да извикат американския посланник за ареста на асанж- честен журналист и на оня *** дето показваше шишенце с бял прах заради коено измряха милионив ира и нефта тръгна към краваристан

31

Анонимен

преди 1 година

станахме куче на каишка на краваршингтон и на много ниска дажба

30

Анонимен

преди 1 година

Ще навлече генерал-губернаторския мундир, ще го закичи с много си ордени и нашите поцелуйковци в МВнР ще загубят ума и дума. Днес ще получим още едно доказателство, че сме Задунайска губерния.