51

СВОЙ

преди 1 година

Наркомана се подвизава в неговият измислен Свят!Спрете му бялото за три дена и ще видите какви очи ще облещи като види действителността....Ако погледнем сериозно,този клоун е една Кукла на конци,само че Зла.Заради него загинаха десетки и стотици хиляди.

50

Зеленият потник

преди 1 година

се заблуждава,че ще постигне създаването на нов План Маршал за издигането на Украйна от развалините,в която я набута.Забравя,че този план е бил създаден за да има Западът противовес на СССР и европейските соцстрани,а Украйна е малка за подобна цел срещу Русия.Сигурно Западът ще му отпусне някоя пара с лихва и ще му пожелае успешна работа,за да може да я върне.Европа си има достатъчно джендърски грижи,за да реши,че издигането на Украйна и е първостепенна задача.

49

баба мара

преди 1 година

сега удрят по земята на украина с оръжие и траншове после пак пари за възстановяванеа украина няма пари значи ще вземат земята като компенсация като бонус украинцикоито да бачкат а хунтата от киев ще се вихри в именията по света това е орисиятана този глу=пав народ

48

Shark

преди 1 година

Точно така, най-голмият проект на Европа, под диктата на САЩ. После ще дойдат западните фирми и ще спечелят милиарди. И всичко на гърба на обкиновените украинци, които страдат заради тоя паллячо. Той също ще има парче от баницата, затова го прави......ако не го ликвидират господарите му.

47

Анонимен

преди 1 година

Тоя твърдо убеден че ще *** кинти.... Какъв е тоя шут беее!!!!

46

Юсуф помака

преди 1 година

Голяма трагедия!

45

Анонимен

преди 1 година

Ще възстановява Украйна, ама на сън. До средата на 2023 г такава държава вече няма да съществува. Полша се готви да лапне значително парче, румънците също, унгарците също а останалото ще отиде в Русия. Украйна, украинския език и "украинската история" нямат нищо общо с реалността, защото са измислени по рецептата, по която от българи направиха македонци.

44

Нямам думи

преди 1 година

Ехее, тия нито са член на ЕС, нито на НАТО ама им се изсипват толкова много пари. За бедна България едно голямо НИЩО, рестрикции, *** култура...........

43

Анонимен

преди 1 година

Според Обединения Запад възстановяването става само с нови оръжия, нови технологии във всички области, т.е. включва пълно разрушаване на доскорошното състояние. Едно им куца обаче в теорията. За да се биеш в гърдите че възстановяваш, първо трябва да има мир. Т.е. те са в положението "хем боли, хем сърби". Да възстановяват, но без да преговарят. Да доставят оръжия, но без да се вижда, че воюват. Да се събират едни фондове, без да се вижда за какво са.

42

Анонимен

преди 1 година

Не! Възстановяването на бивша Украйна - най-големият проект в Русия.

41

До русофобите

преди 1 година

Има ли конфликт причината не е едностранна.Цинизма към Русия от страна на ЕС доведе до СВО.ЕС е кукла на конци управлявана от янките.Янките са най голямото зло на Планетата ни.Захласването по американските мечти замъгли съзнанието на милиони за ценностите в живота.Стремежа на капитала да има всичко и да контролира всички народи доведе до СВО.Колкото по малко гледате и слушате запада и янките толкова по добре ще се чувствате Ходете сред природата и се радвайте на красотите и. .

40

Анонимен

преди 1 година

До Алекс Хи-хи. Знаех си! "ЛАДА" с ABS и Airbags се е превърнала в ценност за такива, като теб. За Зеленски не е проблем обаче да похарчи 30 млд за каквото и да е. Част от тях ще са твои пари.

39

Алекс

преди 1 година

За Украйна ще се направи нов план "Маршал' и държавата ще се възстанови подобно на Зап.Европа след ВСВ.Русия я чакат големи икономически трудности.След огромните загуби заради напускането на Русия,западна компания скоро няма да инвестира в Русия.Без външна помощ рашките са неспособни да реализират съвременно производство.Не могат да направят "ЛАДА" с ABS и Airbags.

38

хахахаааа.........

преди 1 година

защо не 100 милиарда....

37

Реалист

преди 1 година

1.) щом вече се гласят за възстановяване значи достатъчно е разрушено и вече могат да спрат войната и да почнат да кярят от възстановяването( не всички, а който трябва )2.) с УПЦ подозрението - нещо си траят за малтретираните и затворени попове - признават че всичко руско се преследва.

36

Da

преди 1 година

Няма ли как по- добре да се изхарчат тези пари

35

Анонимен

преди 1 година

Браво на ПП, че единствени не се хващат на рубльовите *** на гълъба и бойкошенко!

34

Сандо

преди 1 година

само че възстановяването на Украйна ще е Руска тема а не на запада, това може би е забравил да каже

33

Анонимен

преди 1 година

"Зеленски направи знакова визита в града на 20 декември - ден преди да отиде във Вашингтон."................Не е. С геолокация установиха, че кракът му не е стъпвал в Бахмут, а снимките са правени в Херсон.

32

Хапчета

преди 1 година

Въобще ще има ли възстановяване? Все по-зле става.