265

Анонимен

преди 1 година

Не знам за Путин, но Борел заяви, че войната в Украйна "трябва да се реши на бойното поле", т.е. главния "дипломат" на ЕС казва, че преговори НЯМА да има. Също така "миролюбивия" ЕС финансира войната в Украйна с пари от "Фонда за МИР" на ЕС! Та, къде виждате мястото за преговори?

264

Никола Стефанов

преди 1 година

След преврата в Киев през февруари 2014, руснаците опитваха со благо и со кротце 8 години. Но не, англо-американците много държаха украинците да отнесат един сериозен кютек, така че в един момент Владимир Владимирович просто нямаше друг избор.

263

Безпартиен

преди 1 година

Кой ще победи? Няма начин да не се правят залози и се чака печалба. А що никой не търси сметка от американския ръжен? Поръчват си оръжия все по-нови и повече. Като им ги доставят да не забравят и грес от био лабораториите да дотурят. И да ни сладко. Ако има извънземни, сигурно се обзалагат, че ПО-ТЪПО ЧОВЕЧЕСТВО не са виждали.

262

Военен

преди 1 година

Братята украинци ще наврат миризливия руски ботуш в миризливите руски *** и с шут ще ги върнат в Москва! *** са обречени! Много скоро и китайците ще ги подпукат откъм изток.

261

Матрос

преди 1 година

Абе Путин,кажи си направо колко човека по ПЛАН имате да унищожите в Украйна,колко се ла и градове сте планирали ДА ЗАТРИЕТЕ,колко процента от инфраструктурата на страна та да е унищожена,каква част от имуществото на украинците ЗАГРАБЕНА ...поне веднаж ка жи ижстината,че се наслушахме се на лъжи и увъртания от цялата плеяда кремълски " вел можи "!

260

Анонимен

преди 1 година

Коя история се повтаря бе по долния. Че сте си натракали и лайковете. Крим е в Руската империя и в Съветския съюз. !!!

259

Анонимен

преди 1 година

В другите сайтове не е точно така заглавието. Казал е че ако няма мир всичко ще се реши на бойното поле. Запада САЩ Нато и украйна казват същото от много време на сам още от пролетта.Плюс.

258

Анонимен

преди 1 година

До sd каквото и да значи това. Радваш се че са загинали много руски. Нямаш морални ценности като повечето от вас. Само че това е блъф който искаш да пробуташ. Не се хаби няма да мине.

257

Анонимен

преди 1 година

Демек искаш да има Нато но да няма нов СССР. Ще има. Няма да стане на трроловете. Време трябва.

256

при капитулация....

преди 1 година

На Украйна, ако загуби войната няма да има и репарации ! Така че и пред двете държави стой въпроса за победа ,ако Украйна загуби може и най-вероятно ще изчезне като държава ! после да му мислят съседите защото започва връщането на СССР -- някой ще каже че НАТО ще се намесе -то кога не се намеси още във началото едвали после ще рискуват Путинците всеки ден мислят нови атоми ! Затова НАТО трябва със целия си ресурс да помага на Украйна ,а не да се стиска ,като Б-я !

255

Анонимен

преди 1 година

Лайк не мога да сложа дори на себе си скача минус. Това е мека цензура.

254

Анонимен

преди 1 година

Кримската война като била загубена от Русия според долния Защо Крим е в Руската империя и във Великия Съветски съюз !?!

253

Анонимен

преди 1 година

До Джаанго подкрепям те.

252

Анонимен

преди 1 година

Моля спрете с тая фалшифкация. Слагам плюс скача минус и обратно.

251

Анонимен

преди 1 година

Задокеанските трролове пак са тук. Снощи един обясняваше по опорки за часовите зони , но не знаеше какво е часова разлика. Карай да върви. Но това са манипулации.

250

Анонимен

преди 1 година

Моите лайки или не се хващат или са антилайки.

249

Анонимен

преди 1 година

Съжалявам да го кажа но на други места новината не е поднесена точно така. Думите на Песков тук са извадени от контекста. Той казва че ако не се стигне до мирни преговори въпроса ще се реши на бойното поле. Малко по различно е. Но това че изхода ще се реши на бойното поле го слушаме от Западните лидери много отдавна. Песков също стига до извода. Не е вярно че Русия не иска мир. Точно обратното е.

248

Анонимен

преди 1 година

всичко, по границите на русия, трепери и псува. искат големите държави да нападнат и да съсипят врага им. национализма разцъфтява в източна европа. дали бивите бивши соц колонии ще удавят европейската демокрация.

247

Анонимен

преди 1 година

Долния плюс от мен но не се хваща. Хората от Донецка и Лиганска области са подложени на обстрел от осем години и няма как да останат в украйна която ги разбомби Почти същото е в Запорожие и Херсон.

246

Мак лайн

преди 1 година

Русия ще спечели , анексираните области са руски и няма да се върнат на нацистите.