39

Анонимен

преди 1 година

Кликата на предателите в подземен бункер ли ще го крие сега? Без да има такова право.

38

Анонимен

преди 1 година

Къде живее тази оттреппка ?

37

Анонимен

преди 1 година

Това бълг. недоразумение трябва да бъде предадено на руската прокуратура. Всеки русофоб е заплаха за националната сигурност. Решението е бум-бум-бум.

36

Б

преди 1 година

Лъжци

35

А

преди 1 година

Не лъжете за БСП , Това не може да е вярно-, Кой от БСП го каза. Яворчо ли ? Той вече не е там,Или е извадено от контекста.

34

Разлая кучетата

преди 1 година

Явно поводът е сериозен. Хората са си направили сметката. Производството на самолет струва няколко десетки милиона. Даваш милион на продажен руснак и доставка на адрес. Киро как си напазарува готови депутати?! А Митрофанова, ако тия от Дондуков бяха българи с топки, отдавна трябваше да си е във вкъщи.

33

дгд

преди 1 година

Същото БКП дето разстреля 2000 души за един ден в централните гробища февруари 1945та ли? Цветът на нацията - журналисти, адвокати, лекари и политици вкл. княз Кирил... Ако бях нс мястото на Грозев не бих се свързал с българските служби даже за 1 минута!

32

Анонимен

преди 1 година

Къде си тръгнал срещу Русия бре Български ръфлек?!!!

31

Ади

преди 1 година

До БСП: Аз съм български гражданин и какво от това? Къде сте вие за моята сигурност и защита? Аз съм никой за вас, но Грозевия ви е важен, за да се покажете на онзи, който ви дава парите- всички вече разбраха и уличните кучета.

30

Истината

преди 1 година

Българинът Христо Грозев от изданието Bellingcat е бил задействан в операцията на Главното разузнавателно управление (ГУР) на Украйна, която планирала отвличане на руски военни самолети.ГУР е контролирано от тайните служби на страните от НАТО.В средата на юли ФСБ съобщава, че е осуетила операцията на ГУР на украинското министерство на отбраната за отвличане на руски бойни самолети.Россия 24 показа фрагмент от кореспонденцията на Грозев с един от участниците в операцията.Чрез своя координатор Грозев намира двама куриери, които се срещат на гарата в Липецк с друг куриер от Москва, нает

29

Bg izmet

преди 1 година

ТЕЗИ И ОНЕЗИ..ВСЕ СВОЛАЧИ.ИМА ЛИ БЬЛГАРИ ПИШЕЩИ ТУК ИЛИ САМО ПАПКАМЕ НА ХРАНИЛКА..РАЖДАМЕ ОТ ЕПРУВЕТКА..ХАХА.КЛОНИРАМЕ..

28

Анонимен

преди 1 година

Ще ми се да попитам този " господин" на " мъж" ли се прави,та е тръгнал да си го " мери" с Русия?-:) И да се заяжда с Путин? Що не се заяждаше с Америка? За Варварската окупация на Ирак,Либия и Афганистан примерно? Или го приема за нормално,щото след 1989 г,ни е " брат"? Този да си скрие парцалите,и се радва че е още жив! Много е малък!-:)) И има само един жалък животец! ЕС и е сигурно,че кракът му,няма Да стъпи повече в Русия!-:) ***!

27

Анонимен

преди 1 година

Скрил се е на майната си райна нещастникът... Голем храбрец. Не си е научил урока, че англосаксите ни използват само за мръсни поръчки и пушечно месо.

26

Анонимен

преди 1 година

Откога този американски агент стана журналист?

25

Анонимен

преди 1 година

Ами айде сега за всеки разкрит западен шпионин от руснаците,да вдигаме цялата държава да го защитава,тоя да се радва че е успял да избяга и да си кротува...

24

Анонимен

преди 1 година

То пък един журналист, една мисирка та няма- що.Този Грозев е издирван за други неща като шпионаж.Така че стига сте ревали.

23

Анонимен

преди 1 година

БСП е малко общо понятие.Ниновица кво рече? Нещо не я чуваме.

22

баба мара

преди 1 година

в гласове има материал по този въпрос

21

Анонимен

преди 1 година

Господин Грозев е преследван заради шпионаж, опит за вербуване на руски гражданин и отвличане на руски самолет. Т.е. никой не се е впечатлявал от бездарната му пропаганда, защото пасквилите му са на ниво съчинение на второкласник. Да се шуми, че международният аферист и терорист е преследван заради свободното си слово, е долнопробна лъжа! А българските политици и държавници да се хвърлят да защитават такъв цирей, буди недоумение. Бесепето, не ви ли е срам?

20

Анонимен

преди 1 година

Този журналист, охотно тиражиран по всички слугински телевизии, изрече толкова налудничави тъпотии и глупости, минаващи за разследваща журналистика, че да те е срам да се наречеш тук вече разследващ журналист. ***, евроатлантици и вся остальная пищят и продуктово позиционират тоя тип като флагман на журналистиката. Ай сиктир, бе! В същото време години наред, докато малцина бг журналисти бяха мачкани от хунти, кохорти и вся остальная в България, и продължават да бъдат мачкани, за тях същите тия *** и т.нар. слугински медии мълчат като ***.