29

Бай Иван

преди 1 година

А разни психопати си дават от заплатите, за да купуват оръжия за хохлите ;) !!!

28

Гошо

преди 1 година

А не може ли обратното ,парите дето го дава държавата на Украина да ги даде на болниците а за Украйна да събираме капачки Някак си по национално отговорно е

27

Анонимен

преди 1 година

значи , бедните българи от капачки да купуват линейки, а през това време песоглавците политици да продават България

26

Щирлиц

преди 1 година

До ?!?!?!...Последният премиер на България,който се опитваше да води пробългарска политика,беше свален с майдан от своите съпартийци,в сговор със запада.Това беше Жан Виденов,лично мнение.Та сега да не се чудим,защо родните/а те всъщност са антибългаристи/управници,само грабят България,и заличават народа й.

25

?!?!?!

преди 1 година

Държавата няма пари да закупи линейки втора употреба за децата си/ни , а иначе вади големите пачки за украинците и сие тъпотийки за да угодим на Европата, която ни изрита за пореден път по глезнчетата с Шенген (примерно) ?!?!?!

24

Анонимен

преди 1 година

Кой се интересува от българския народ и българските деца? Я напишете как я карат нашите украински гости по 5-звездните хотели на слънчака? Чух, че имало оплакване, че спа центровете в тези хотели нямали квалифициран персонал и така ние сме обидили украинките.

23

Кога

преди 1 година

нашите "приятели" от ЕС и САЩ, ще ни поставят като условия за влизане в Шенген и отпадане на визовия режим грижата за нашите деца? Без грижа за децата, всяко общество и държава са обречени. Вместо това ни говорят за липса на върховенство на закона, за признаване на еднополови бракове, права на различните и др. мъгляви неща.

22

bbb

преди 1 година

Нима това е повод за гордост?? Че дори линейката не е оборудвана. А държавата се проваля във всичко, свързано с българите, но сме най-върли привърженици и следовници на евроатлантическите ценности! Което ще ни изяде главите скоро...

21

Анонимен

преди 1 година

Ще си платя данъците с капачки.

20

Земеделец

преди 1 година

Крадец на пари

19

Анонимен

преди 1 година

Капачки за БЪДЕЩЕ?! Звучи грозно и отчайващо...бъдеще от капачки, от отпадъци...Само изглежда благородно, но е дълбоко цинично и несправедливо - към децата ни и бъдещето им!

18

Варна

преди 1 година

Браво за инициативата. Чудесна новина! Който има претенции за други неуредици да запрята ръкави и да действа, а не да плюе във форумите под добрите новини.

17

Анонимен

преди 1 година

Депутатите се загрижили за Украйна, а за българските деца не им пука. Лапат огромна субсидия каквато няма никъде в Европа, но не се сещат с тези пари да купят линейка. Хората на референдум им гласуваха 1 лв., но те си вдигнаха най-нахално субсидиите. Господ трябва да им даде заслуженото, на земята сме за малко след това е вечността, те явно не вярват, но ще си платят.

16

SS

преди 1 година

Държавата няма мед.хеликоптери но оръжие за Украйна има ! Ама на кой му дреме за обикновенния човек !

15

SS

преди 1 година

Няма да се оплаквате ! Депутатите на всеки пет години сменят автопарка ! И на никой не му пука ! Така е през ЕС реализма ! За едни има всичко за други НЕ !

14

Асан

преди 1 година

Къв е тоя бурканджия :)))

13

ЩО ОТ КАПАЧКИ ?

преди 1 година

ЩО НЕ Е ОТ ОНЕЗИ 1 МИЛИАРД ДЕТО ОТИДОХА ЗА ОКРАЙНА И ОКРАИНЦИТЕ ?!

12

Анонимен

преди 1 година

Абе пич,400 тона вторичен полиетилен струват около един милион лева,как така ще купите само една трошка-линейка втора ръка,след като цената на една чисто нова оборудвана е не повече от 250 хиляди лева?

11

Анонимен

преди 1 година

Да спираме всякакво данъци и така да си финансираме всичко, тамън няма да се краде.

10

Да съберем

преди 1 година

капачки и за укро-ВИП-туристите,че са на зор... Или по една депутатска заплата да дарим?!?