262

Анонимен

преди 1 година

Нормалните държави имаха добри отношения с Русия и не са се страхували от нея. Тъпите западняци, които искат разпада на Русия, винаги ще се страхуват от нея. А зиленския... Той си е на тежки наркотици и не знае к'во говори.

261

БПФ

преди 1 година

До Българин - грешиш, псевдобългарино. На нормалните хора в ЕС вече им писва - в много държави протестите са вече ежедневие, а зимата тепърва започва. Мислиш ли, че хората доброволно ще се върнат в средновековието, ще мръзнат, ще гладуват и няма да се къпят, за кефа на някакъв пaляк и бандaта му нaцисти или за кефа на собствените си неспособни и продажни пoлитици? Ти ако искаш мpи от глад и студ, но това си е твой проблем, нормалните хора не са ти длъжни.

260

Поручик Ржевски

преди 1 година

Той и Хитлер нямаше страх от СССР, ама кво стана?Страхът е естествена защита за нашия живот. Ако нямахме страх, щяхме да скачаме от високо и да прегръщаме мечката в гората.Смелостта граничи с глупоста и трябва да сме внимателни от коя страна на границата сме.Иначе ако зеления пуловер е станал лидер на западния свят, значи сметай тоя западен свят е станал на цирк.

259

Никола Стефанов

преди 1 година

И сега запада дружно ще се оттече в канала заедно с укро-пите-ците.

258

Иван Иванов

преди 1 година

Защо се провалиха с дипломацията.

257

а на бас

преди 1 година

Вече се н.асрах.а от Посейдон.

256

Анонимен

преди 1 година

Оо...да,така е!Съвсем скоро ще развиете АТОМНО производство!Много скоро ще стане...така като гледам!И фотоволтаиците ще развиете-ще грейнат хиляди слънца :) И ти ще си началник-смяната!

255

Анонимен

преди 1 година

ООффф.махайте го тоя

254

Анонимен

преди 1 година

За обединение не зная, но ОБЕДНИХТЕ цяла Европа и САЩ!

253

Анонимен

преди 1 година

Майтапчия!

252

pff

преди 1 година

Между другото, САЩ до момента са похарчили повече пари за войната в Украйна, отколкото е целият военен бюджент на Русия за цялата година. Нужно ли е да споменавам, че САЩ имат световен дълг от 30 трилиона долара? Той не престава да расте и цялата вина е на демократите, а колко е затънала Украйна (продължава да затъва, насърчавана от американците), не искам дори и да мисля.

251

pff

преди 1 година

Ежедневната доза хумор от пионката. Рано или късно нещата ще си дойдат на мястото и истината ще излезе наяве. Американците взривяват газопроводи в Европа, което е чист тероризъм, но се подмина с лека ръка. Наближава денят, в който Киевският клоун ще изиграе последния си спектакъл. Изцяло против войните съм, но Путин беше принуден да започне тази и някой ден ще разберете защо. Ако все още има слепци, които не виждат какво се случва и че е по вина на САЩ, то няма какво повече да кажа.

250

i'm

преди 1 година

Ама разбира се, че никой не бръсне за слива Путин :) Те американците тъкмо си мислят как да пратят освободителни и демократични войски в Кремъл за да ти решат проблема скъпи Владко! При много други обстоятелства и места по тази земя, американците отдавна да са издигнали демокрацията. Но понеже Путин не им е интересен за това ще те оставят да се оправяш сам на практика! Пък ти ако искаш и в облия кабинет ходи да пиеш чай. Да не говорим за мокрите сънища тип Планът Маршaл в полза на Украйна!

249

АЗ

преди 1 година

Клоуна си е клоун !

248

linda

преди 1 година

До МдаСамо дето не беше на Украйна, а на Съветския съюз.

247

БЪЛГАРЧЕ

преди 1 година

52 МИНУТИ РЕЧ-СУПЕР АКО ПРОДЪЛЖАВА ДА РЕПЕТИРА ЩЕ НАСТИГНЕ ФИДЕЛ КАСТРО -НО ПО-ВАЖНОТО Е ,ЧЕ НИЩО НЕ КАЗВА ОСВЕН ИСКАМ...ИСКАМ ... ИСКАМ И ИСКАМ

246

Анонимен

преди 1 година

"Зеленски е подчертал и необходимостта от международен трибунал за руските военнопрестъпници." -- добре, Русия ще установи международен трибунал за украинските военнопрестъпници/мародери в Москва и ще почне да ги лови по целия свят. Ха-ха, хи-хи !

245

Анонимен

преди 1 година

"Откъсването на Европа от зависисмостта си от Русия е завинаги." -- това е безсмислица на човек?/същество? нетрениран в логическо мислене. Европа е в хиляди зависимости със заобикалящия я свят -- това е обмен на стоки, услуги, информация и др. Да няма обмен с Русия е все едно сама да се инвалидизира. Европа се управлява от неграмотни и затова стига до абсурди и задънени улици.

244

джо

преди 1 година

Не се страхуват, те вече оцапаха гащите....

243

Мда

преди 1 година

Украинците са си виновни,че предадоха на руските мошеници атомното си оръжие,в лъжлива замяна за неприкосновеност!