49

отдавна е осветен

преди 1 година

та той не е в България , пазят си го ми6 позорен агент , много бързо го разкриха руснаците

48

Анонимен

преди 1 година

Едно похвала. Българските служби са велики. Те са в контакт не само с г-н Грозев ни и с Господ. Не го личете.

47

ДОЛУ РУСКИЯ ФАШИЗЪМ

преди 1 година

БЪЛГАРИЯ Е ЗА ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ --А , НЕ ЗА РУСКИТЕ ПОД ЛОГИ ИИЗМЕКЯРИ!

46

ДОЛУ РУСКИЯ ФАШИЗЪМ

преди 1 година

СВОБОДА НА СЛОВОТО В БЪЛГАРИЯ И ЗАЩИТА НА РАЗСЛЕДВАЩАТА ЖЕРНАЛИСТИКА , И НЕЙНИЯ ИЗТЪКНАТ ЖУРНАЛИСТ Хр.ГРОЗЕВ !...СВОБОДНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД , ЗАСТАВА В НЕГОВА ЗАЩИТЕ И ЩЕ ДАДЕМ ОТПОР НА ВСЯКА РУСКА ЗАКАНА И ОПИТ ЗА РАЗПРАВА С ЧЕСТНИЯ И ДОБЛЕСЕТ БЪЛГАРСКИ ЖУРНАЛИСТ!...БЪЛГАРИЯ ---ЗА ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ!ВМРО"ВАНЧЕ"!

45

US Ambassador

преди 1 година

Направо да заминава в САЩ и да иска политическо убежище. Няма да им никакви проблеми! И да стои колкото може по-далече от червените инфузории скупчили се около о.з.генерала в пРезидентурата. Ония ще го изтъргуват с кеф за кофа копейки и потупване по рамото от съветската пасолька. Това важи и за Външно!

44

Анонимен

преди 1 година

Който го е накарал да плюе и изрича неистини по адрес на Русия сега да го охранява. Откъде накъде Президентството, правителството или министърът на МВР, гл.прокурор ще гарантират сигурността му? Дори в психиатрията този екземпляр няма да има покой. Да ходи при Урсула и Жозеп Борел да му дадат охрана.Или при лидерите на ПП, ДБ и ГЕРБ.

43

Анонимен

преди 1 година

Както казах - безродна писарушка.

42

баба мара

преди 1 година

в гласове има материал по този въпрос

41

Дано

преди 1 година

По бързо го намерят Руснаците.За да имаме по малко разходи да го пазим.А и защо като има друго гражданство сега увисна на българската държава да го спасява за сметка на всички нас...

40

Анонимен

преди 1 година

Грозев нов сценарий " Скрипал" и българските служби отново в у - слуга.

39

Анонимен

преди 1 година

Това е престъпник, а българските служби ще го защитават. Занимава се с разпространение на лъжи и дезинформации. Спомням си случая с "отравянето" на навални -- именно той разпространяваше фалшиви новини за мнимото отравяне. Сега навални е жив и здрав в затвора. След като на запад отказаха да го приемат. Ха-ха, хи-хи !

38

Samo minavam

преди 1 година

За няколко долара повече. В български вариант.

37

Анонимен

преди 1 година

До анкетата - нито са евро, нито са либерали обичащи Свободата, нито са демократи! Други въпроси?

36

Анонимен

преди 1 година

Щом се криеш , щом винаги си вземаш билети последния момент преди , да излетиш и пишеш глупости. Ще бъдеш в изгнание цял живот ! Това заслужава .Американско протеже !

35

W

преди 1 година

Грозев има английски паспорт, да го спасява краля

34

Безпристрастен

преди 1 година

В интернет пространството изтече информация,че ,,журналиста" Грозев" е вербуван и работи за английското МИ 6. Опитал се е да вербува руски пилоти срещу огромна сума пари да приземят своите самолети на територият на Полша или Украйна.Има записи на неговата дейност.

33

Анонимен

преди 1 година

Русия го уличава в шпионаж и има неоспорими доказателства. Какво се правят нашите, че не знаят. Той си е чист американски шпионин.

32

Хора

преди 1 година

Това е световна практика,държава да издирва заподозрени но си има процедура.Каква е тоя паника и цирк.

31

profetey

преди 1 година

До ОНЛАЙН АНКЕТА: Какви са тези въпроси. Според тях си или прозападен или проруски. Задавай въпроси които да показва дали си с пробългарски виждания. И запада и изтока да ги гледа работата, а България да е независима и неутрална в тези конфликти.

30

ОНЛАЙН АНКЕТА

преди 1 година

Съгласни ли сте Русия да раздаде справедливост на нашите крадливи евролиберали-демоктати,като Борисов и Доган? Да- + , Не---