12

Дони

преди 1 година

Остави другото, ама това са си директни крадци на ноухау. Идеята бе да се докоснат до истинска демокрация, ама те са си същите соц пънoвe на изпроводяк...

11

Хбб

преди 1 година

Днес в Китай,утре в Европа!

10

Цун Кай Го

преди 1 година

След провала на биологичната война срещу Китай и икономическата срещу Русия, САЩ имат все по малко поддръжници и все повече врагове. Въпреки че смятат, че са спечелили медийната война, това създава някаква виртуална реалност, която има все по-малка връзка с действителността, а новините започват да звучат абсурдно.

9

???

преди 1 година

Още десанти но този път няма кой да ги пусне. Китай няма да ви чакат за мезе за ориза споко. Те китайците са като англичаните правят всичко за застраховката.

8

От заглавието

преди 1 година

Аз помислих че САЩ ще спират китайци в Европа.

7

Анонимен

преди 1 година

"Причината е високата заболеваемост от Covid-19 и липсата на данни"................После ще си измислят друга причина да удължат ограниченията като вероятно дори няма да е свързана с ковид. Този филм вече сме го гледали.

6

Наблюдател

преди 1 година

Наближава китайската нова година. Ще ни пратят по цял свят подарък нови щамове, рестрикции, затваряния, маски, препаски, каски, кой, с каквото позволи да го направят на маммуна. Да затварят границата и да отказват всякакви китайци да пълзят по света. Вече имаме достатъчно стотици хиляди във всяка страна. навсякъде са!

5

Анонимен

преди 1 година

До 4 - Какво?

4

Анонимен

преди 1 година

Абе имам некво дежа вю...

3

Антисоросоид

преди 1 година

Прав е 1ви а крайната им цел е имплантиране на чипове на ръката или челото, вече се е почнало в Швеция има над 5 000 опитни мишки. В Библията е писано за Белега на Звяра.

2

Анонимен

преди 1 година

Ако ме измамят веднъж- срам за тези които мямат, ако ме измамят втори път - срам за мен.

1

Анонимен

преди 1 година

Фалшив вирус. Упражнението е единствено за привикване на стадото към планирания нов ред - повече контрол на движението, вакс паспорти и т.н. Заговорът е разкрит, нужно е само да се събуди стадото и представлението приключва.