197

Арменците

преди 1 година

Не казват, че най - голямото престъпление на Първата Световна - Геноцидът над тях, било потресло немските дипломати в Османската империя, въпреки че немците са християни, а турците - мюсюлмани! Нито гърците, асирийците и морените с глад араби християни в Ливан! Следователно сърбите мразят нас, единоверните и единокръвните Българи, повече, отколкото арменците, гърците, асирийците и ливанските християни заедно - турците! Над 78 години след ВСВ, докато Турция беше в конфликт с Армения преди месеци!

196

Германия

преди 1 година

До Болшевик За десетки милиони убити и милиони репресирани от Хитлер до 2021 г. е платила 80,53 милиарда евро! А ти искаш 20 милиарда, за "десетки хиляди" според сръбските лъжи убити и също толкова "депортирани"!? Ти искаш репарации, повече от 30 пъти по - големи от немските за "жертва" и дял към БВП! За война, третирана от комунистите като "империалистическа"? За "геноцид" при който "сърбите" са по земите, където е "извършен"!? Народностните ни садомазохисти - Еничари 1 на планетата!

195

Бих ти повярвал

преди 1 година

До Анонимен Ако поне 1 сърбин опровергае поне 1 противобългарски мит - както днес има англосаксонски и руски историци, признаващи, че Германия не е виновна за Двете Световни - не и единствена, и отхвърлят немската самоомраза след 45 - та! Явно православните руски славяни са по - малко враждебни към протестантско - католическите немци, отколкото сърбите към нас - духовните им Родители! И подкрепят ренегата Стефан Влахов - Мицов, считащ Българщината за "напълно негативна" и македонизирал се!

194

Шyтиpaй сърбина

преди 1 година

В Македония сърби никога не е имало, освен военни и колонисти, изпратени и оземлени с най-добрите ниви, за да тероризират всеки, който се чувства българин! Да ни благодарят македонците, че сме ги изгонили и сме им върнали имуществото!

193

Анонимен

преди 1 година

Аз съм бил в Сърбия, говорил съм със сърбите. Не ни мразят, ами политиците им, както нашите, взимат добри рушвети за да допускат разцепление и омраза по балканите. Каквото сме воювали, това са стари времена, има ли нужда от това сега ? Разбирателство трябва на балканите.

192

урко

преди 1 година

Ам, че то ако бе така сега нямаше да ги има съседните държави и щяхме по територия и население да сме като Франция например , а не обратното - както е в действителност....60043

191

Иван Рашъна

преди 1 година

Пионката на *** сърбия започва ръчкане на Балканите тепърва. Макетата сега започват да пускат ла8ната, абосолютната антибългарска тенденция ще става много силна занапред. В дивака им бъркаме заради европа и америка.

190

баба Пена

преди 1 година

А защо не се сетят за Хитлерр какво е правил а се хващат за неща от преди 100 г че и повече. Да гледат какви ги е цапал Хитлерр той е по скорошен.

189

бррр

преди 1 година

А тая държава Сърбия къде се намира, че нещо не си спомням. Един ден и те ще поискат да влезнат в ЕС ама и те като С.Македония ще има да чакат и да чакат и да чакат.

188

Защо

преди 1 година

България не прекъсне дипломатическите си отношения със сърбия!? Защо не си поискаме Западните покрайнини - след разпада на Югославия сърбия не е неин наследник, и тази Ньойска клауза няма правна сила!? Преди 19 - та те бяха по - развити от Пирот, а сега са най - бедните части на сърбия, и Българите там намаляха 6 пъти, като средната им възраст е над 50 години - по - висока от тази в най - застралялата държава в света, Германия! Ако ние бяхме направили това с Кърджали, щяха да го наричат геноцид!

187

Анонимен

преди 1 година

От Външно никой не реагира на думите, на отговарящата за култура и медии в Сърбия Оливера Закич, шефката на РЕМ, българския СЕМ, че българите са сърби и че няма български език?! Явно, радио Москва звучи не само в Белград, но и в София.

186

Анонимен

преди 1 година

А нашите тикви какво правят спят ли?

185

Поправка

преди 1 година

До Ако 20 убити за 5 г. - Там турците през 2011 - та са само 647, при по - малко тогава от Българското население!

184

И Български граждани

преди 1 година

До АнонименНе значи Българин - вие сте наши граждани само защото Българите след Освобождението проявихме неуместна милост към предците ви, докато сърби и гърци ви изтребваха, след като бяха свободни от Турците и *** им! И твърденията за "зверства" в Македония през Първата Световна може да са верни, само ако Македония е Южна Сърбия! Но така наречените "македонци" тогава бяха част от Българската нация, а сърбите преди 1913 - та и след 1918 - та мнозинството от нас ги считат за "братя"!

183

Ако 20 убити за 5 г.

преди 1 година

До АнонименВъзродителен процес - сред които 3 - *** терористи и 1 жив щит, е "начувано зверство", то десетките хиляди изклани от турците в Батак, Перущица, Брацигово, Панагюрище, Бояджик, Стара Загора - това само най - известните турски кланета, са направо деяния на Антихриста! И би трябвало да сте Благодарни, че оставихме значителен брой турци по земите си след 1878 г., за разлика от "многострадалните" сърби - там турците са през 2011 - та 647, а сега са по - малко, заради изселвания в Турция!

182

Бунгур

преди 1 година

Не ще и съмнение,че всичко това е вярно и самата истина.Нормално е и те да не ни останат длъжни.Балканската простотия е с дълбоки исторически корени.

181

Сърбите винаги

преди 1 година

са ни мразили.И сега,когато са в тежък разкрач и на ръба на война с Косово,която ще бъде загубена от тях(НАТО е с Косово,а подкрепящата Сърбия Русия хем е далече,хем има достатъчно проблеми и освен с алабализми с нищо друго няма да може да помогне,а вдига шум за да отклони политическия и военен натиск върху себе си и прехвърли част от него върху Сърбия)сърбите търсят някакъв катализатор да обедини обществото им преди войната.А какъв по-хубав катализатор от насъскване омраза срещу друга страна?

180

Строител

преди 1 година

Сръбе на връбе!

179

Анонимен

преди 1 година

Войната н бивша Югославия, която сърбите запалиха, бе ръководена от Москва. Същият почерк, същите зверства и разрушения, но в по-голям мащаб, наблюдаваме в Украйна. Същият повод, уж, нарушените права на сърбите в Северно Косово, както и измисленият повод на Путин, за нарушени права на руснаците в Източна Украйна, наблюдаваме днес. Сърбите сложиха край на европейския си път.

178

Анонимен

преди 1 година

196 Българите пият и хапват на сръбска чалга, за което плащат на сръбските певачки и певци, по някой лев, за забавлението. Но като им омръзнат, стават надуват гайдите и се хващат на хорото.