72

беше ужасно

преди 15 години

пътувах в неделя от Бургас към София. Тръгнахме в 14ч - още на изхода на Бургас започна задръстването, така наречената магистрала Бургас-Карнобат беше зарворена, една полицейска кола беше спряна напреки и не пускаше никой. До петолъчката карахме 3 часа, при условие че се "изтарикатихме" и минахме Карнобат по обиколен път и излязахме директно на изхода. Това което обаче най-много ме възмути бяха БЕЗМОЗЪЧНИТЕ "тежкари" с джипове и хамъри които караха като ненормални в насрещното платно, дори избутаха няколко коли от пътя че да минат 10 метра по напред................................

71

Ivcho

преди 15 години

Почивката в чужбина излиза по евтино вече...къде къде по спокойно и качествено.Морето в БГ вече не е това което беше,сега е един голям цирк.

70

преди 15 години

*** ТОВА СА СЕЛЯНИТЕ ОТ СОФИЯ БЕ! КОЙ С ЕДНА КОЙ С ДВЕ КОЛИ, ТО САМО В СОФИЯ ИМА ЗАДРЪСТВАНИЯ И СЕ ПРЕНАСЯТ НОУ-ХАУТО

69

преди 15 години

селяните да не шават много много, щото вижте кво правят, като се размърдат, да си стоят на село и да си копат, за да има за нас евтина продукция, и да си пием ракийката в полупразните заведения

68

преди 15 години

Прибирай се през Ямбол. Вчера в 17 часа тръгнах от Созопол към София и си стигнах за 4 часа с нормално каране. Пътя не е лош ( в по-голямата си част) и няма почти никакво движение. Единствения проблем са опашките на бензиностанциите, но това е неизбежно. Приятно пътуване!

67

obi

преди 15 години

Stoite si na selo i ne patuvaite, 4e moreto vi idva i bez tova skupo.

66

В.Н

преди 15 години

Чета , чета и главата ми не го побира.. искраваме виновни туристите, виновни многото коли, виновни всеки друг но не и тези които отговарят за пътната инфраструктура в странта и тези заради които ни спряха парите за пътищата.Автомобилите ще се увеличават няма да намалят за това нападките ви един към уважаеми участници в движението са абсолютно неуместни. Наскоро бях в турция строят се магистрали като за световно , в Гърция също не спират да строят пътища. Кой ти мислише у нас преди 2 години, че след време в едно четири членно семейство ще има поне по 2 коли. В София обвинявате селяните че са дошли с колите си и за товеа има трафик и няма места за паркиране ние по морето обвиняваме Софиянци че идват с колите си а не със самолет или автобус , та да си вземат кола под наем тук. Но не там е проблема , проблема е лиспата на достатъчна и качествена пътна инфраструктура и места за паркинг но кой ти мисли за тези неща не е ли по изгодно да си построиш 10 етажен хотел а кой къде ще спира и как ще се движат хората няма значение, на дребно се мисли в българия и без преспектива.

65

Боцмана

преди 15 години

Този репотрер май му се ходи до Созопол,ама нещо не може май да отиде,че стряска хората!Пътувайте спокойно и не се шашкайте!Има доста коли,но си е като всяко лято!От Бургас за Созопол пък се пътува абсолютно нормално!!!

64

burgaz

преди 15 години

Незнам репортера който е минал през "невралгичната точка" вчера от къде е минал,може да се е забутал в някой черен обиколен път но точно вчера ходих и се върнах от Созопол(живея в бургас) и няма никакви кой знае какви драми.Отидох си безпроблемно 120 не ги свалих от километража,върнах се даже по бързо само дето переше тропичен дъжд.Верно образуват се колони на светофара в бургас но 2 часа са далеко от реалното време за което се взима пътя а то е - 20-30 минути макс.

63

преди 15 години

Само така! Пъплейки няма шанс за яки катастрофи. Нали реват по Черноморието как няма туристи и съответно не плащат пари на държавата, че от къде се взеха тези коли сега. Ето на плажа Силистар ни показаха хората как плащат 10 парко места, а вътре натикани 300 коли по 3 лв. смятайте, а сладурите на община Царево плаща 400 лв за 4 месеца. Чудно как никой от тази община не е забелязал, че още юни месец там има над 100 коли.

62

преди 15 години

В България не става да пътуваш с кола и това е. Преди си мислех, че поне с влак е безопасно, обаче вече не знаеш дали няма да се подпали или да се разпадне...Добре че не смятам да ходя на море!

61

az sum si az

преди 15 години

Много благодаря, все пак има и свястни хора!

60

преди 15 години

НЕДЕЙ да тръгваш от Бургас за София след 11-12ч на обяди от София за Бургас след 15-16чОсобено в петък за Бургас и Неделя за София

59

az sum si az

преди 15 години

Аз само като ти прочета псевдонима и си ми ясен, *** ***, не обиждам хората от село, да ме разберете правилно. А за кой го пазим тоя път, нали за това е път, ти каруцата можеш и през нивата да си я караш. Това е междуградски път, независимо в какво състояние е. Не мога да ви разбера бе хора, вие хора ли сте въобще???!!!! Не стига, че имаме едно море и 2-3 "УЛИЧКИ", за да стигнем до него... Ако искате и такса да плащаме за това, че минаваме през Ямбол и Бургас, лелелелелелелелелееее, колко злеееееееее

58

az sum si az

преди 15 години

Пак ще попитам ако е възможно, някой би ли ми казал, кой(я)то вече се е върнал(а) от Бургас, горе-долу по кое време са попаднали в задръстването, като час????!!!!

57

chalgoman

преди 15 години

Abe hanko... prost li si be. Ti znae6 li sega kakvo 6te stane, a?Vsi4ki 6te vzemat da minavat prez yambol, i ot tam 6te stane taka.. po dobre da ima edno mqsto za minavane ot kolkoto 2 ot koito nemoje da se minava. ***..

56

a4o

преди 15 години

... типичното селско мислене - "шопите" да не ви посещават аканите курорти през лятото защото ви е неприятно, но вие си запазвате правото да идвате в София?

55

az sum si az

преди 15 години

Как може да има такива егоистични ***. Ти да не си единствен в тая страна бре, е за това сме на тоя хал, защото има такива *** като теб!!!!!!!!

54

Бургас

преди 15 години

Абе Вие там репортери ли, какви сте:Я недейте популяризира толкова открито по кой път да се минава, защото и там ще стане ад заради вас. Който е тактик знае от къде да си минава и да си трае. Не желая тълпата от прежаднели за пясък и солена вода българи и турци да се пренесат по второстепенните трасета и с това да затруднят движението и там. То и без това са овце, ама недейте да им отваряте очите. Трасето през Средец и Ямбел е разбито- не минавайте по него!

53

az sum si az

преди 15 години

Само ако мога да попитам някои от колегите шофьори към колко часът тръгват от София за Бургас и от Бургас за София, ще съм благодарен, ако ме информирате, все пак да зная от къде да мина и да избегна натоварването в този часови пояс!!!?