26

Наблюдател

преди 1 година

Спонтанна е само вълната на обедняванер на българина !

25

Анонимен

преди 1 година

До Лъжа е __ ВМЕСТО ДА ДАРЯВАТ КАПАЧКИТЕ, ДА ДАДАТ ПАРИТЕ ЗА ТОВА ОТ КОЕТО СА КАПАЧКИТЕ-ЕФЕКТА ЩЕ БЪДЕ ДИАМАНТЕН С ПЛАТИНЕН ОБКОВ !!!

24

До 23

преди 1 година

Че кой те спира? Ама като ви знам русофилите какви мизерници сте и ка все чакате на вас някой да помогне, така и ще си останат гладни сирийските деца, а после и ще ги биете и оберете на границата и пак ще мрънкате, че се е напълнило с имигранти.

23

СПРАВЕДЛИВ и МЪДЪР

преди 1 година

Аз пък предлагам да помагаме на сирийските деца,бягащи от войната разпалена от САЩ! Какво ще кажете за това НПО ***.т.тки за украйна? Това благо дело ли е?

22

до 22

преди 1 година

Добре де,ама не е ли по лесно да изгоним бандерите и с парите да платим милиардите? То с тез капачки хептем ще ни се стъжни,дорде ги съберем,а украинските лентяй ще пълнеят хахаххаахаааааааа

21

Анонимен

преди 1 година

Нещо не сте разбрали. Капачките ги събираме за да платим милиардите откраднати данъци от Лукойл. Даренията за украинците ги правим защото народът им се бори със същите крадци и мародери.

20

Лъжа е

преди 1 година

Българите не даряват за бандерите. Има продажни Бай ***-вци спонсорирани от Америка за България,сипещи лъжи за ,,съпричастноста на българите с украинските бежанци,,НЕ! Обикновенния българин не е съгласен украински мъже с луксозни джипове да бъдат настанявани в най луксозните ни курорти на държавна издръжка,а бедния българин да събира капачки за ковиози! Или българи загубили домовете си следствие природни катаклизми да бъдат настанявани във фургони! Дай Боже Русия да победи и свършат неправдите

19

Анонимен

преди 1 година

ЛИЧНО АЗ СЛЕДВАМ АМЕРИКАНСКИТЕ ТРАДИЦИИ ЗА ДАРЯВАНЕ - ДАРЯВАМ ДУПКАТА НА ЕДИН ПРОБИТ ДОЛАР !!!

18

Кого лъжете

преди 1 година

Кого лъжете!? Кого лъжете!?

17

Анонимен

преди 1 година

Всички помагат и събират капачки,само държавата НЕ ! Е зависи,ако си нахакан украински мигрант през лятото на Слънчака,през зимата на Пампорово или Рибарица и 1000 лв за харчелък,а българите кучета ги яли!

16

Анонимен

преди 1 година

Бг Народ е мн добър ,но мн страхлив - събира капачки за лечение на Децата и трае , живее във фургон и трае, болница без ток и трае ,мие тоалетните на укрите и пак трае ! А трябва многохилядни протести всеки ден по всички градове и села -тоя Геноцид се не трае Бе Братя !

15

до 14

преди 1 година

Разбира се, че ще предпочита да даря на бежанци от Украйна, отколкото на електората на Радев и Копейкин. На тях да им даряват Путин и руснаците!

14

съпричастност

преди 1 година

за едни хотели, за местните *** фургони, ово е стандарт

13

К 487

преди 1 година

Както се вижда другарите комунисти се ядосват на такива неща ,защото по тяхно време всичко беше задължително, а доброволците бяха малко. Даже им се смееха...

12

Хохла

преди 1 година

Аз тук съм на почивка .

11

Мнзле

преди 1 година

Тикволандия 2022, каскетурата отново протака и блокира разследвания срещу виновни длъжностни лица, въпреки нанесените щети за милиони.

10

Спонтанна?!?!?

преди 1 година

За едни евро милиончета в правилните чекмеджета и офшорки иде реч,както и да се подмажат на брюкСелските зелки като шампиони,носители на приза "Златната наколенка" :)

9

Анонимен

преди 1 година

Да съпричастни сме,но държавата за украинците е майка,а за нас мащеха.А защо ли?Защото ,политиците изпълняват чужди поръчки,ясно като бял ден.

8

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

Българина от много съпричасност какви хотели построи на тарикатите управляващи на Доган какви сараи построи на Росинец. многосме съпричасни. Докато тука си играем на съпричасност румънците го гръмнаха Чаъшеску и спряха да си играят на съпричасност.

7

Веско Григоров от Ле

преди 1 година

От град Левски съм . Вчера писахте , че хотелиерите имат приходи от половин милиард лева от бежанците . Това ли е солидарност ? ! Хора от няколко поколения тънат в мизерия и ги лишавате от труд , карате ги да вземат кредити , а те са с нулеви доходи и трайно безработни . Това ли е вашата солидарност ? ! ...