82

До реципрочно

преди 1 година

Не, все едно Кърджалийска област да се отцепи от България и да не позволява на българите да ползват български номера.

81

Анонимен

преди 1 година

В Косово половината са сърби,а другите албанци,в Македония половината са българи,а другата половина сърби и албанци.В Сърбия западните покрайнини са Българи.В другите републики като Босна и Херцеговина и Хърватска част са сърби,и американци от НАТО.

80

Анонимен

преди 1 година

Някои хора явно се нуждаят от някви по-специални обяснения. Все повтарят НАТО какво направило с Югославия, тинтири-минтири. То в Югославия ако всичко си беше наред, нищо лошо нямаше да се случи. Даже, ако трябва да говорим западняците какво са направили да речем в Босна, ами Холандците даже може да се каже са охранявали сърбите докато сърбите убиват без причина хиляди мъже в Сребреница и ги погребват в масови гробове. Ама имало било бомбардировки. То оставаше и да няма! Сърбите са си виновни.

79

Анонимен

преди 1 година

Това, че Сърбия защитава сърбите не е лошо, напротив в Косово живеят много сърби! Що се отнася до влиянието на Русия, сърбите са своенравни, те не се интересуват нито от Русия, нито от ЕС! Те гледат да са добре и са с този, който в даден момент е полезен за тях в някаква посока! Ако се влияеха толкова от Русия, нямаше да подкрепят някои от санкциите!, но те помнят какво стана с Югославия с помощта на НАТО! Сега гледат интереса си и икономика и селско стопанство, всичко работи без проблеми!

78

НАТО

преди 1 година

Значи вземат суверенна територия после Русия и Сърбия виновни!?! Евала на днеса.

77

Анонимен

преди 1 година

По времето на Тито тази територия бе най изостанала. Имаше много развита минна дейност. Сърбите не се интересуваха чия е територията.

76

Анонимен

преди 1 година

В СФРЮ никакви сърби не са се перчели , че Косово е сръбско . Това става след Тито. Когато имаха ембарго от 1981 - 2000 г. Когато Милошевич с Партиини фирми почна да получава петрол , цигари и стоки от първа необходимост от СССР, после ОНД, после от Путин.

75

Анонимен

преди 1 година

"Сърбия ...подкрепяйки сръбското малцинство в северната част на страната," -------- Ауууу колко варварско... вместо да направят като бугарите и да покажат един среееден пръъъст на българското малцинство в македония...

74

до 84

преди 1 година

Да защитаваш Русия е същото.

73

Анонимен

преди 1 година

В днешно време да защитаваш Сърбия, значи или са те манипулирали много яко, или си много зле, че чак нищо не става от тебе. Да защитаваш Сърбия, значи си анти-българин и въобще анти-хуманист.

72

Анонимен

преди 1 година

Про-руските пак са впрегнали троловете да убеждават хората, че Сърбия и Русия са най-великите и все някой друг ги напада.

71

реципрочно 2

преди 1 година

Вече от месеци ни занимават, че сърбите в Косово не искали да слагат на колити си косовски номера и си носели сръбските. Все едни тук турците да си наслагат на колите турски номера въпреки че са български граждани.

70

Реципрочно:

преди 1 година

Прищина обяви първа най висока степен на бойна готовност преди Белград да я обяви !!!Та по тая логика Косово под влияние на САЩ се опитва да дестабилизира Сърбия !!!!!

69

Анонимен

преди 1 година

Само да вметна нещо за действията и поведението на Сърбия. Вчера в сръбската столица е била открита изложба за "зверствата на България срещу сърбите в Македония"/??/ Има статия във ФАКТОР. Можете да я прочетете. Ами има ли разлика между руската пропаганда за "зверствата на Украйна?. И на Русия и на Сърбия все някой съсед им е виновен за нещо.

68

Анонимен

преди 1 година

Да,бе щото половината в Косово са сърби???Евала на сърбите,дори да загиват се защитават.

67

БАНко

преди 1 година

НАТООВЦЕТЕ ЗАПОЧВАТ НОВА ВОЙНА СРЕЩУ СЪРБИЯ !!!

66

Анонимен

преди 1 година

Няма такъв филм, че Косово е било сръбска Света гора. Първата сръбска държава се развива извън Косово. Косово даже е попадало в границите на българската държава. Има само един период по времето на сръбския Цар Стефан Душан, но дори на него трима от баби+дядовци са му българи. И това продължава прекалено кратко. По-назад в историята римляните правят някви коалиции с разни диви племена които да дойдат от север и да воюват с Дарданите. Част от Дарданите остават, другите се местят до днешна Турция.

65

Анонимен

преди 1 година

73 Много грешиш! Косово е било първо българско 300 години, преди да стане сръбско. Сърбите го притежават също 300 години до днес. То е било в пределите на Средновековна България, където църквите и манастирите са били византийски и български. Върху тях сетне, сърбите са доизградили, преобразунали българските храмове и манастири, като са си ги приписани, като свои. Други просто са били ограбени и разрушени.

64

Анонимен

преди 1 година

Нека се изтрепат. Ние ще гледаме отстрани

63

Анонимен

преди 1 година

69 Не ни трябват проблеми със северномакедонците. Те самите незнаят какви са. Бяха "преки наследници на първия човек на земята Македон", сетне "антички наследници на Александър Македонски", пък се отрекоха от античката си история с Преспанския договор 2017. След това си присвоиха българската история, възползвайки се от неграмотните западни лидери. Кой знае, утре какви ще се събудят.