10

Анонимен

преди 1 година

На Ким трябва да му изработят нова по-широка трибуна, че вече не се побира. Единствената нова цел на С Корея е да си нахрани народа, че вече приличат на скелети. Държава с богата и плодородна земя е срам да нямат какво да ядат.

9

путин

преди 1 година

целите са повече долари за престъпната шайка която управлява, за да може да задоволява извратения си изтънчен вкус с шарени капиталистически играчки, а цената ще е пълна експлоатация на горкия народ. кимовците работят по утвърдената престъпна комунистическа схема отиграна през годините от КПСС, БКП и другите братски комунистическо-терористически организации познати и у нас.

8

Милен Илиев Минков

преди 1 година

Интересува ме как освобождава Зависимите от отровите на САЩ Или медиците на Азия

7

Анонимен

преди 1 година

Огромен финансов ресурс за безсмислени и безполезни тенекета..А нещо като инвестиране в развитие на селско стопанство, икономика, образование, здравеопазване ...то тва не е важно ..Важното е да има ракети,самолети и подводници ..и кво от това ?

6

Анонимен

преди 1 година

Целите им са да не умрат от глад, както винаги.

5

Цел номер1:

преди 1 година

Да държат фащ надалеч от корейския полуостров...

4

Анонимен

преди 1 година

ТАКА СЕ ЗАЩИЩАВА ЕДНО ЛЪЖЕ УЧЕНИЕ КОЕТО В МОМЕНТА МАКАР И РАНЕНО ЩЕ ОЗДРАВЕЕ И ТОГАВА ЩЕ СЕ ПОЧУДИ ЦЕЛИЯ СВЯТ И ЩЕ ТРЪГНЕ СЛЕД НЕГО. ЗА ДА ДОЙДЕ ЕДИН ДЕН ХРИСТОС И ГО ПОБЕДИ

3

VladTepes

преди 1 година

Браво на династията Ким и последната средновековна феодална монархия. Би било чудесно да се обединят с Южна Корея в единна силна средновековна феодална монархия с династия Ким начело.

2

Асан

преди 1 година

Не чака НАТО да го пази :)))

1

Анонимен

преди 1 година

БРАВО !! ДА ЖИВЕЕ !!