11

Кико

преди 1 година

Циркаджии назначени от Партиен секретар!

10

Варан

преди 1 година

Ако политиците поне малко да приличаха на Академик Балкански, България щеше да просперира, но те са меркантилни и никой не работи за народа, а пълни гушите си.

9

Българин

преди 1 година

Този е академик, колкото и следващия кандидат за премиер на България. Знам, че има цирк Балкански, както и кашкавал със същото име. Последният поскъпна доста, както и изкуството на циркаджиите и политиците в България.

8

Анонимен

преди 1 година

ЕЙ БАЛКАНЕ И ДА НЕ СИ АКАДЕМИК СИ ВЕЛИК,ЗАЩОТО ЦИРКЪТ Е НАЙ-ДЕМОКРАТИЧНОТО ИЗКУСТВО: "АЗ ГО ПРАВЯ - НАПРАВИ ГО И ТИ АКО МОЖЕШ !!!" АЗ НЕ МОГА ЗАТОВА ЗАТОВА ВИСОКО ЦЕНЯ ТЕЗИ КОИТО МОГАТ. УСПЕХ!!!

7

123

преди 1 година

КОМУНИСТИЧЕСКИ ЦИРКАДЖИЯ ДАВА АКЪЛ ,,,, И ТОЯ Е НА ДЪРЖАВНАТА СОФРА.

6

Анонимен

преди 1 година

До колкото прочетох титлата академик му е дадена именно от БАН

5

до 2

преди 1 година

Не е академик.Има една менте организация-някакво си дружество с нестопанска цел, която печата дипломи нза академик,без да има такова право по закон .Според ЗБАН само и единствено БАН дава званието академик!По закон единствено БАН може да присъжда званието академик. БАН не му е присъждал званието академик, което е проверимо в списъка на академиците. Редно е БАН да реагира ! Само и единствено БАН в България може да присъжда легитимно званието академик!

4

тоя не е академик

преди 1 година

Тоя НЕ е никакъв академик. Списъкът на академиците е в сайта на БАН. Само БАН може да присъжда званието академик.

3

Анонимен

преди 1 година

В 47-мото НС бяха още по-зле и на бой си налитаха.Сега в 48-мото това "циркаджии" е пак добре.Да се надяваме догодина да поумнеят и да се спрат да правят сеир,защото на всички ни писна.

2

Анонимен

преди 1 година

Главният циркаджия в цялата трупа наречена България е един ушат фелдфебел който обслужва всички други интереси ама не и Българските!

1

Анонимен

преди 1 година

Тоя по какво е академик?! Какъв му е научния труд, за да вземе това звание? Как се виси на пилон, може би. Това че бил циpkaджия му дава право да се мисли за много умен ли? Я да ходи да си гледа пенсията