140

Майна

преди 1 година

А Мутрофанова ко рече?

139

Обективно

преди 1 година

РАДЕВ ПОСМЪРТНО НЯМА ДА ДАДЕ И ГРАМ ВЛАСТ НА ДБ!!! МАЙ ЗАБРАВИХТЕ, ЧЕ " КРИМ Е РУСКИ"!?! ИЛИ БСП, ИЛИ БВ. А КАТО НИЩО И ВЪЗРАЖДАНЕ!!!

138

Анонимен

преди 1 година

до 164 ЕДСВ е Бита карта от години! Партията на Симеон Мадритският крадец,повече От мандат,нямаше как да изкара повече!Дойде човека,"оправи" ни за 800 дни и бегом да го няма! Няма кой да Гласува повече за ЕДСВ "момче"! Явно си момче и не помниш! Това е все едно,бившите Крадци и Приватизатори от СДС.да "влязат пак в политиката"? И кой ще Гласува за тях бре момче? Такива като Теб самият явно!-:(

137

Анонимен

преди 1 година

НДСВ правят в момента конгрес и се явяват на избори догодина. ПП са бита карта, но вас г-жи и г-да, продължават да ви плакнат, в случая и повтарят.

136

Анонимен

преди 1 година

Борисов и неговата ГЕРБ отекоха в канала отдавна! Новите Опозиционни партии.ще го сритат за винаги!

135

Аноним

преди 1 година

До 159 тези лъжи дето ги пишеш имаш ли доказателства лично ти 159 така си ги пишеш ангро че си платен 159 беден си

134

Нищо ново

преди 1 година

До Анонимен 159: Това, което си изброил е вярно, само не стана ясно какво общо има Корнелия Нинова с това. От опорната точка "Всичко срещу БСП" ли се ръководиш?

133

Малко за политика

преди 1 година

Иска му се на Бойко да използва евроатлантизма за да се закачи пак към властта, но няма да се получи. Вече е токсичен, няма вече кой да го търпи. Дванайсет години гербаджийска корупция му дойдоха много на електората. Все още го крепят Гешев и местната гербаджийска власт. Но и на това ще му дойде краят.

132

Анонимен

преди 1 година

"Драги ми гербери а ЗАЩО ПАК НИЩО за:КТБ, ПЪТНАТА КАРТА, НОЩНОТО ШКАФЧЕ, Мата Хари, гласът от ЗАПИСИТЕ, Барселона, ХАЗАРТА, "Белене", "ДЖУДЖЕТАТА", "Лукойл", Капитан Андреево,......................, за МИЛИОНИТЕ, МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от ШАЙКАТА ОПГ "герб" и ЯТАЦИ???? ТАМ, ТАМ, ТАМ е ЗАРОВЕН КЛЮЧЪТ към ШЕНГЕН!!! Така ли е "Госпожо-другарко" Нинова?!?!?!

131

Анонимен

преди 1 година

Нали са заедно ДБ И ПП.Пак лъжеш мажеш нещо че ще подкрепиш ДБ.Ти си най мръсният човек в БГ.

130

Анонимен

преди 1 година

Боко Тиквата от какво се издържа в момента?

129

R

преди 1 година

Лидерът с изцапани от кръв ръце от внуците на нашите освободители, не го слушам вече .Господ вижда и не забравя

128

Анонимен

преди 1 година

Угоява ли се преди затвора?

127

в десетката инджев

преди 1 година

зандана те зове,момче

126

Политолог

преди 1 година

Банкянският коч е готов на всякакви еквилибристики само да го оставят на мира - страх го е за кожицата! А пък Пинокио и Гномео , заедно с бабишкера Цона , те ще "оправят" България ! Да купуваме свещи и да събираме дърва, че ни чакат десетилетия криза с такива управляващи !

125

Ралица

преди 1 година

До 155: защото султан Ердоган я извика на тренировка в харема си. Там я търсете бойка калдъръм кадъна, там под 200 заптиета лежи и пъшка и за к*р се тръшка, за правоверно семе се облизва и за шепа турски лири България затрива.

124

баба мара

преди 1 година

които гласува да се праща оръжие за украина да заминава за фронта акъл не щем3 мандат отива при стефан янев но нищо няма да стане отиваме на изборидокато случим

123

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Тези писачи тук ако бяха много умни и способни щяха те да управляват а не да драскат простотиите си по сайтовете вижте се какви сте а за Борисов не мислете доказан държавник доказан политик доказан лидер

122

ДаУбиемКочаСлопатата

преди 1 година

Време е ДБ да убие коча с лопатата, като се коалира ДПС. То така или иначе, всички разбрахме, че за тях не съществува морал или каквито и да е ценности след като се коалираха с БСП. Немога да разбера, кой симпатизира на такива корумпирани и лъжливи политици? То след Ало М или джиповете на Б, надали някой вярва че ще оправят народа!

121

Анонимен

преди 1 година

Г-н Борисов трябва да мисли единствено за това как ще отговаря пред закона