16

Анонимен

преди 1 година

От зелени иновации до фалити!

15

2,14 млрд

преди 1 година

разделено на 240 за чекмеджета и офшорки,баце! Иновации,друг път :)

14

Христо Христов

преди 1 година

Какво ревете? Нали 95% гласувате за ЕС?!

13

Анонимен

преди 1 година

Нула ефект просто пари за крадене

12

Димо

преди 1 година

Само като прочетох че ще се дават на бизнеса+НПО и ми стана ясно какво усвояване ще пада .

11

Smetkata ne izliza

преди 1 година

Аз направих сбор на тези милиони по програми, излизат 1.2 млд. лв. Разликата около милиард по коя програма ще се разпредели. Как микро фирмите ще могат да обновят технологиите си и производствата си не разбрах.

10

Анонимен

преди 1 година

Знаете, че тези пари не влизат в джоба на българина, корупция раздира България и един вагон хора , които са чужди марионетки, се гаврят със страната! Трупаме дългове, до които пари българите и българския бинес не може да се докосне, а само една група олигарси, служещи на чужди интереси, но българския гражданин ще плаща!

9

We

преди 1 година

Обещаното не е като даденото

8

Още не дошли парите,

преди 1 година

Откъм БАН вече се носи вълчи вой. БАН-аджиите вече са се хванали за косите и ореваха света кой какъв проект иска да му бъде финансиран, кой да бъде включен в този проект и кой - не (да не те включат в проект не значи, че няма да работиш по него, а означава, че няма да ти дадат бонус върху заплатата). Паралелно с това вече летят доноси, че този или онзи е супер-некадърник и той субсидия за проект не бива да получи. Това са познати картинки, дано само в суматохата не прецакат някое кадърно младо.

7

Анонимен

преди 1 година

Няма голямо откритие да е извършено от фирма,стартъп и каквато и да е научна организация.Всички съвременни открития които са всеобщо благо на хората са се родили в гаражи,студентски стаички без каквото и да е финансиране.От песоналния компютър мобилния телефон та и фейсбук и социалните мрежи.Борейки се място под слънцето много откриватели изобретатели са смачкани .А за финансиране такова животно нема.Ако някой наивник се изфука с нещо ново той бащински е потупан по рамото че е до Тук.Пари нема.

6

идват местни Избори

преди 1 година

и след тях ще се (до)наредят нещата

5

морски

преди 1 година

МутробизнеДСа по брега ли?! Та те са заети само със далавэри, мушенгии и мзЭрии да правят. Сега се води война на кръчмарите за богатите укробежанци.

4

ГулюГулю

преди 1 година

Аиде още пари за крадене отпускат, сега като се заредят едни експерти и проекти от партиите всичко ще усвоят хахахаха

3

До 1

преди 1 година

Сърдитото овчарче - празна му торбичката...

2

О хо хо

преди 1 година

Наука или ПсевдоНаука??? Както и всичко останало.

1

ПроСоТо

преди 1 година

имам чувството,че сме "Девойката на повикване" в ЕС...Поддържат ни с подаяния за да могат по всяко време да се обадят по телефона :-"Идвай,ти си!"..След "акта" те отново са си богатите и властни ,а ние-същата бедна девойка,очакваща следващия "транш"...Това е крайно унизително за една държава с хилядолетна история и един народ,тръгнал още от племето на Ной...