17

Анонимен

преди 1 година

Пандемии, епидемии, дигитализация, глобално затопляне, ледена епоха в САЩ, Канада, Япония и др., ама като изключим последното, за другите вече никой не вярва!

16

Анонимен

преди 1 година

Друго си е да се правиш, че няма вирус, няма пандемия, няма ваксина, няма умрели, няма хоспитализирани, няма епидемиологични проучвания, прогнозиране .....наивност ли, невежество ли, глупост ли, или чисто и просто еманация на тъпотата.

15

Космонавт

преди 1 година

За следващата "пандемия" ще се изказват само астролози, звездобройци и селски врачки. Да използват таро, хвърляне на боб, писане на заклинания - това ще е модерната медицина. Всички знаят кога ще започне, всички знаят кога ще свърши, само някакви ненормални изкълченяци се бодат с лудостите на СЗО.

14

до Кмет

преди 1 година

И алеите не само пейките!Изкърти всичко!

13

Кмет

преди 1 година

Да къртя ли пейките?

12

Анонимен

преди 1 година

Няюаьфс минем метър ...че ни затворят отново )

11

Анонимен

преди 1 година

Всичко се прави от англосаксонски фармацевтични компании .Откъде ще знаеш кога идва грип , вирус ,като след 1 минутка не се знае да ли ще си на земята .Ха ха ха ха

10

Анонимен

преди 1 година

Грип е инфлуенца . Има аденовирус, коронавирус, RS вирус, ковид 19 и много други в момента. Простият народ не прави разлика. Все подозира, че го лъжат. Ваксините му са криви, лекарите му са криви, самолетите са му криви....Трудно да си признаеш, че просто си глупав .

9

Анонимен

преди 1 година

Ех тези грипове и пандемии нямат край! Просто се питам как човечеството е оцеляло тези хилядолетия до сега. Това е огромна мистерия! Подобна на черната дупка. Мисля ,чудя се и отговор не намирам, чак ми става едно такова страшно как има още люде на земята!

8

Мин т чийски

преди 1 година

Затваряй! Яко ще се мре.

7

Анонимен

преди 1 година

Като видя съчетанието синьо и жълто повръщам!

6

Българин

преди 1 година

Тези с гриповете да си гледат работите. Както и поповете. ГАЛЕНА поздравява ОБИКНОВЕНИТЕ БЪЛГАРИ с ГЕРГАНА. По случай КОЛЕДНИТЕ ПРАЗНИЦИ. ФОЛКЛОР. А тези от чалгаджиите да си правят коалициите с Герб и ДПС-то. Възможно е и Учиндолският Трифонов да им пее. ДОБРУДЖА. В бяла къща голяма. Братята са Николай и Радослав. Да ме прощава Галена.

5

Я се таковайте отзад

преди 1 година

Я ходете на майната си с вашия ПИК. Да чакаме ли въвеждане на зелени сертификати заради пика на грипа, а?

4

Анонимен

преди 1 година

Тази е от оня списък за затвора. Що и давате думата??????

3

Смешки

преди 1 година

От ковид си въобразихте, че със заглавия можете да всявате паника и какво ли не. Била започнала по-рано.... В момента сме декември и няма нищо необичайно в това да има повече бройки. До преди две години си беше нормално. Време ви е да смените плочата.

2

отиде си неразбрана

преди 1 година

"Днес българина е духовноболен" - Вера Кочовска

1

Ковид зомби

преди 1 година

Грип вече няма, всичко е ковид.