17

ПЪЛНИ

преди 1 година

ОТКАЧАЛКИ

16

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 21Теодор продават скъпо дрехите. От LC Waikiki и H&M често мога за някаква ниска сума да си обновя гардероба. Но трябва докато не се огледа дрехата хубаво да не се махат етикетите за да може да се извърне.

15

Анонимен

преди 1 година

Не се занимавайте с български фирми, Теодор и прочие.Големи тарикати, не връщали пари, само заменяли стока. Отивам в LC Waikiki, H&M и прочие, купувам, връщам, взимам парите обратно без обеснение. Ай ша ги .. в българските "бизнесмени"

14

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 4Всеки търговец трябва да предлага опция за връщане на стоката особенно ако е дреха. Все пак има мъже пазаруващи за жените си и жени пазаруващи за мъжете си дрехи за да ги изненадат. Ние с жена ми сме един размер и на миналия и рожден ден пробвах женските дрехи в пробната преди да ги платя и след това и паснаха идеално.

13

Анонимен

преди 1 година

По моловете е пълно с хора и се пазарува на макс.

12

Анонимен

преди 1 година

Таню, работех преди време в магазин за дрехи втора употреба. Една колежка беше намерила 50 евро в някакво яке и ти да вземеш да ги предадеш на управителката. Тооолкова страхлива и проооста. Като я питах що го направи и тя: Ми навсякъде има камери. Айнщайн за вселената и човешката глупост не е нужно да споменавам...

11

Анонимен

преди 1 година

Една бутилка вино, туршийка, лютеничка, винен кебап си направих...тва ми беше коледата.15 кинта. Дрехи, мрехи, подаръци...глупости. Аре наздраве!

10

Анонимен

преди 1 година

Другари пролетари, всичко е без пари! Пазарувайте безплатно във всеки магазин и сипвайте безплатен бензин! Комунизъма дойде, в СССР всичко се краде!

9

Taню

преди 1 година

И аз съм намирал кинти във втората. Веднъж в Хасково, както и в манията в Красна поляна2

8

От хората

преди 1 година

Тъ,,,по.Това не са търговци на нови стоки.Щом позволява връщане ,ако не е рекламация тази стока е за втора употреба,а може и такава да е била.

7

Милионер

преди 1 година

Догодина до амина отново ще има КОЛЕДА. Пак ще пазаруваме. Г-жа ВАСИЛКА БОТЕВА ПОЗДРАВЯВА ОБИКНОВЕНИТЕ БЪЛГАРИ СЪС СТОЙНЕ ! ЧЕСТИТА ДА НИ Е НОВАТА 2023 г.

6

Анонимен

преди 1 година

"Пазаруваме яко от Магазин за 1 лев :)))" - там е хубаво докато си в магазина да тършуваш по джобовете. Един приятел си купи зимно яке от втората за 12 лева и в джоба намери 20 евро. :D

5

Анонимен

преди 1 година

"Ха ха ха и как ще носиш обувка и ще я върнеш носена бе??! Нали подметката ще се оцапа веднага ,стелката ще се сплеска и така нататък!" - е аз ти казвам как да се възползваш ти се смей. Конкретно го правя редовно в сайтовете shopsector и eobuvki, да много ясно, че трябва да почистиш подметката преди да пратиш снимки, близко е до ума. А и аз лично нося такива с черни или кафяви подметки, а и 90% от времето шофирам. По кол центровете в сайта са пичове и хич не им пука, връщат ти парите веднага.

4

Анонимен

преди 1 година

Също редовно връщам маслени радиатори. Взимам си от 3 години насам като ходя на село за празниците за да не паля печка (от тия по-големите международни техномаркети, където имаш право да връщаш до 30 дни) Ползвма ги за по 2 седмици по Коледа, както правя и в момента, да си стоим на топло на вилата със семейството и като приключим с ваканцията ги опаковам и ги връщам обратно. Нещо като на заем без лихва. Корпорациите са за да ги използваш.

3

Анонимен

преди 1 година

До До 3. Остави го да фантазира чуека бе

2

Анонимен

преди 1 година

И за кво да пазаруват след кат ги връщат ? Да живеят фирмите за куриерски услуги !!! Печелят и от доставката и от връщането и от повторната доставка без значение кой плаща.

1

Анонимен

преди 1 година

Много обичам да връщам стоки. Няма такова нещо, че не трябва да е ползвана. Преди година върнах три чифта летни маратонки носени по 2-3 седмици. Просто казвах, че са с фабрични дефекти, стърчащ конец тук-там или че не са ми удобни, а накрая ги смених с есенни обувки. Сменям си и електрониката особено слушалките редовно, месец преди да им е изтекла гаранцията, казвам просто, че нямат бас както преди, че губят връзка с телефона, разни такива колкото да взема нов чифт на 22ри-23ти месец.