91

Менков

преди 1 година

НЯМА да има кабинет ....

90

Ангелов

преди 1 година

Тук един "анонимен" не приема "академик" да свирел втора цигулка. Ама той не бива да свири изобщо бе "анонимен". И още! На какво основание наричаш ГЕРБ "престъпна шайка". Сигурно си искал да напишеш Престъпна ПП шайка!

89

Ангелов

преди 1 година

Нали сте "обедини" бе Денков! Обединени около великата идея да чегъртате и ядете на ББ крака. Ами много сте дребни и малките ви мозъчета не са в състояние да произведат нещо повече от фалшиви новини, ковчези, черни знамена и други подобни! Пука и ти нали се произведе "академик"!

88

Анонимен

преди 1 година

Поредния наивен професор )

87

Анонимен

преди 1 година

Денков,няма да има никакъв кабинет.Идват избори с хартиена бюлетина,която ще ви обезсмисли кодовете,които притежават ПП.Така ще се види,колко е истинската ви подкрепа и дали въобще ще влезете в парламента.Нещо не ви мина номера с превземането на ГЕРБ и прокуратурата и с право се страхувате за бъдещето си.

86

Анонимен

преди 1 година

Много е важно за ПП да се докопат пак до власта.Има да се прикриват далавери и доклади за национално предателство и погазване на законите,където и да се бръкне,изникват схеми за източване,корупционни договори,безхаберие,некадърност,шуробаджанащина,схеми,зависимости.Всичко това трябва да се прикрие,но и да си изпълнят плана за забогатяване,с който са дошли шарлатаните-рейдъри.

85

Анонимен

преди 1 година

Шанса за кабинет ,беше проигран безотговорно от неподкрепянето на пр. Габровски. Сега ни остават изборите,които са предпочитан вариант,пред управление на шарлатаните.Никой не им вярва,и с право.К.П. се изживяваше като последна инстанция на истината и правото. Той заповядваше на гл. прокурор да си подава оставка,за да не се занимавал с него. Прескачаше Т.Генчовска и пращаше в Скопие Чернева да договарят прескачането на парламента за ветото. Заповяда арест на Борисов,игнорирайки всички процедури..

84

Мишоци

преди 1 година

крадливи пепейци - махайте се! Не ви щем!

83

Край

преди 1 година

Ако този дойде на власт, първото нещо, което ще направи е да довърши разрухата - да доунищожи висшето образвание, здравеопазването, отбраната, националните интереси и т.н.

82

Зозо

преди 1 година

Кабинет?!? Тоя на какви хапчета е? :))))))))))))))))))))))))))))))

81

Българин

преди 1 година

Поздрави за академика, който вече не знае от коя партия е. Както Бойко Борисов не знае дали е от БКП или от Герб. Аз лично си имам кабинет, а този на академиците и политиците изобщо не ме интересува. Те не могат нито правителство да изберат, но пък си мислят, че ще имат кабинет. ЧЕСТИТИ КОЛЕДНИ ПРАЗНИЦИ на обикновените БЪЛГАРИ.

80

Наблюдател

преди 1 година

Че и "академик" ! Ти не можеш , байно, две клечки да събереш, тръгнал да обединява , кухия дънер !

79

Анонимен

преди 1 година

До бавнозагряващия.. Защото не е логично академик да е втора цигулка на професор, ха моли от престъпната шайка ГЕРБ. С плитък мозък ли сте да го разберете?

78

Я па ти..

преди 1 година

До Vol'Jin Приятел , ти да не си онзи Атила /катила / и да си се прекръстил ?Нещо психарски го даваш.

77

Бавнозагряващ реотан

преди 1 година

Мрънколай Денков рекъл:" Нищо не може да се постигне с разделение в обществото...Трябва да го преодолеем и да работим заедно.."!? Че ти чак сега ли го разбра бре?? А защо не се отзовахте на поканата за разговори с проф.Габровски? едно бръщолеви,а друго прави на практика!? Бил си дълги години в правителства на ГЕРБ,а сега обърна палачинката и хоп- при харвардските ***? Не направи нищо смислено в просветата и науката,а забърка тотална каша...Несретник такъв,даже и за политик не ставаш

76

Анонимен

преди 1 година

Оня който ги откри и създаде се отрече от тях. Нарече ги шарлатани. Как смятат тези шарлатани според "баща им" да управляват порядъчно.

75

Лайза Минели

преди 1 година

Мъни мъни мъни мъни

74

До 26

преди 1 година

Не го пиши! Вече го прочетох ме.

73

Обединява

преди 1 година

Ги единствено любовта към парите и властта, която ги осигурява. Отново се опитват да вкарат държавата в поредния фарс, нова комедия на абсурда. Сега Чалгара го няма, кой ли ще е виновния за разпада. Трябва ли да си академик, че да се сетиш.

72

Бай Ставри

преди 1 година

Абе все нещо ви обединява, шом толкова налитате като месарки на парламента.