293

Диан

преди 1 година

До Диана Миличка, същото, което излиза от болшевишката ти уста може да се каже и по отношение на руските служби, издали този абсурд, особено по отношение на истината. И въобще каквото и да лаете като партизани, истината ще излезе наяве, но не от вас или от кремълският миджет.

292

До 319

преди 1 година

Илюзиите са хубаво нещо, но само когато станат материален факт. Във всички останали случаи те са сериозни отклонения от реалността.

291

не може да бъде!

преди 1 година

Разследванията на г-н Грозев ми бяха интересни до момента в който разбрах,че той не разследва нищ ,а просто се явява пропагандатор на определени идеи/напр.в разледванията за Скрипалите и отравянето на Навални/.Той е старателен манипулатор и видимо доста добър в тази работа,но рано или късно,както е известно,подставените лица се издават с нещо!Връзката му с английските кпецслужби вече прозира и highly likely той е агент на щат!

290

Офицер от ФБР

преди 1 година

До Тунджата По вашата логика и шпионите на Рассия в България трябва да лежат в Гуантанамо, в близост до "Острова на свободата" и да дишат чист океански воздух, нали?

289

Атомен човек

преди 1 година

До тя --- Вече и децата знаят, че Скрипал и Скрипалка "изчезнаха" в WITSEC по подобие на Василий Митрохин и никога повече няма да чуете нищо за тях - други имена, друга държава, някъде по Света и т.н. Никой няма да ги остави без протекция след опита за убийство. Толкоз.

288

Анонимен

преди 1 година

Служителите на ФСБ трябва да бъдат избивани като ***, без никаква присъда. Където ги видиш бум в главата и да си ги опява педопатриарх гундяев.

287

тя

преди 1 година

Защо се крие - не му е чиста работата ! Впрочем да сте чували нщо за Скрипал ?Изчезнаха безследно !

286

Котаракът Еркюл

преди 1 година

Има ли обявена награда?

285

Анонимен

преди 1 година

Това ще създаде ли пречки върху получаването на коледните грантове?? За Иво Инджев питам...

284

Защо го търси ли

преди 1 година

"руската разследваща служба ФСБ заяви, че Грозев е участвал в операция на украинското военно разузнаване за отвличане на военни самолети от Русия. Службата твърди, че открила двама куриери, които са участвали в прехвърлянето на пари от украинското разузнаване на руски пилот за отвличане на самолет". Престанете да умувате. Търси го не като журналист, а като участник в диверсия. Няма спасение.

283

Анонимен

преди 1 година

Още ли е жив?

282

Тунджата

преди 1 година

Hristo Grozev zaslujava da leji v ruski zatvor.

281

Рогозин

преди 1 година

ВСУ ми отнесоха г...за. Време е и Путин да дойде на фронта, за да си излекува запека.

280

Алекс

преди 1 година

Отлична реклама за Христо.Става още по-известен.А руското издирване ще му накриви шапката.

279

Striker

преди 1 година

България с българите, ЕС и НАТО! Ицо, с теб сме! Който е заплашил България, добре не е свършил. Ей го, Рогоносин лятото искаше атомни бомби над България, сега $ере в пликче. Та така

278

Анонимен

преди 1 година

Я погледнете кой стои зад белингкат....... ще ви стане ясно, защо тоя е толкова "голям журналист", а Асанж е в затвора!

277

Не едно животно

преди 1 година

Браво. От това по-голямо ПРИЗНАНИЕ НЯМА.

276

Анонимен

преди 1 година

Тоя нашия , какъФ го дири там , търси си майстора май !

275

Бай Ментор

преди 1 година

Поредния американски храненик и възпитаник настъпи руската мотика!Даа , има много нацита и в България за прочистване и Путин им се закани оня ден!Време е да си стягат куфарите и да бягат , за да не станат като оная госпожа със златното и сребърно нощно гърне която като дошли руснаците не сварила да ги използува и ...оцапала гащите!

274

Пикая на Русия

преди 1 година

На местните русуфили направо с..а