20

Шоп

преди 1 година

Всички молби на хора без документи да бъдат отказани, демек 90% от молбите..

19

Някой към 23

преди 1 година

Заповядай в Германия и Австрия без молба с лична карта важи за ЕС ама от ЕС, Австрия и Германия ще получиш от всички най-дългият хаха защото си в ЕС. Честито. Факт На молба нямаш право. Европейски стандарти специално за хора от ЕС.

18

Анонимен

преди 1 година

: Отговор към коментар 15 - Бежанците не бягат към Русия щот знаят кво ги чака нечестивите

17

Някой

преди 1 година

Ще трябва да излизаме скрито въоръжени и да говорим на децата си наделече от тях и тяхната вяра. Дъщеря си как да пазя не знам.....Лудост ще ни докарат да зверски неща тея прости политици....Ако искат те да дават децата си на чужда вяра и черни@ аз не .....Както избягах от България така ще намеря начин и от Германия ако продължават така. За съжаление със законите който Брюксел диктува сами се унищожават...

16

Някой

преди 1 година

Тълпи ама тълпи от всички краища...Мама Меркел е за бой...Тя не ги ли знае, че ако им подадеш пръст ще ти отгризват ръката с която ги храниш....Разпознаване и психиатри нямат ли? Те история не са ли учили ако не да започнат и да гледат и България къде отиде заради тях. Всичко е научила Германия пари, Германия права, Германия е наша, Германия пари, Германия ние сме у дома си крале лордове пари белите ще бачкат роби и ще мълчат. Джамии им се строят....Ще бягаме кой в Украйна кой в Русия.....

15

Анонимен

преди 1 година

Европа още нищо не е видяла. Тепърва ще има бунтове и масови убийства.Но както е казал народа ни,каквото си надробиш,това и ще сърбаш

14

?????

преди 1 година

Значи бежанците от Сирия и Афганистан в концлагери, имигрантите от Украйна в пет звездни хотели - Тогава ли е европейската ценност за съпричастност, човешки права , антидискриминация , морал, почтенност !!!!

13

Абе м.одератора

преди 1 година

Що ми изтри въпроса 2 пъти защо мигрантите бягат към Европа а не към Русия ?

12

мак

преди 1 година

"Загрижените" за съдбата на мигранти от кол и въже излагат на опасност своите народи. Нелегален си е нелегален и докато не бъде третиран като такъв, тълпи ще напират безспир. Трябва да бъдат пресявани, тези с документи - им разглеждат молби и не е казано, че задължително трябва да бъдат одобрени, за останалите - довиждане. Иначе цял свят ще ни дойде на трапеза.

11

Анонимен

преди 1 година

Вярно е!Европейци започнаха да се изнасят,след като са в центъра ба размирици навсякъде.Плениха ги без война.Хубавата Европа я няма.Навсякъде вече се говори на някакви езици и с бради хора.

10

Анонимен

преди 1 година

Ама какво правите с отхвърлените молби? Пак си стоят в ЕС и клечат по площадите и просят или продават наркотици! Все беззаконие в ЕС!

9

СС

преди 1 година

Еврозелките решиха ли проблемете на европейските народи ??? Скъпа енергия,война,безработица и бонус незаконни емегранти !!!

8

Анонимен

преди 1 година

Значи бежанците от Сирия в концлагери, имигрантите от Украйна в пет звездни хотели - Тогава ли е европейската ценност за съпричастност, човешки права , антидискриминация , морал, почтенност и т.н.

7

СС

преди 1 година

Прибирете всички африканци и тарамбуки ,а европейците да бачкат !!! ЕС е пред фалит !!!

6

Анонимен

преди 1 година

До 2 Хора Украйна не е в ЕС, защо да плащаме? . . . . . Народ, който си избира крадци и лъжци за министри при това години наред, не е невинен! За това и плащаме и ще плащаме за в бъдеще! Това са фактите!

5

заради ек

преди 1 година

некадърност и малоумност ЕС очаква броят на молбите за убежище да продължи да расте на гърба на игнориращите заспали европейци

4

Анонимен

преди 1 година

Да отварят лагерите и да ги пускат всички кандидати за убежище 5 години принудителен труд в лагер. И, ако доживеят, едва тогава да ги пускат на европейските улици. Който не ще - билет за самолет и обратно откъдето е дошъл

3

Но Хора

преди 1 година

Имаме същия господар САЩ! САЩ казва плащайте..

2

Хора

преди 1 година

Украйна не е в ЕС, защо да плащаме?

1

До кога?

преди 1 година

Още милиарди за нацисти Украйнци от джоба на Европейските граждани.