8

Анонимен

преди 1 година

Европа се безпокоеше за гладуващите в Африка, а там отиде най-малко зърно. Най-много отиде в Европа.

7

Някой

преди 1 година

Ей това голям бартер се върти кокайн за оръжия, зърно за оръжия, злато за оръжия, и още какво ли не. Ами то се оказва, че най безценната разменна стока била оръжията. Ще дойде ден ще ядете стомана и барут и дано ви е сладко.....

6

Износител

преди 1 година

Много изнесоха а за своите граждани бежанци оставиха на геврека дупката

5

Анонимен

преди 1 година

отровното украинско зърно и слънчоглед...затова е евтино,отровно е.

4

Анонимен

преди 1 година

Украйна получи повече от 40 милиарда пари за войната с Русия, в допълнение към тези оръжия, боеприпаси, инструктори, наемници, бяха наложени санкции срещу Русия и Русия не само оцеля, но и победи цялото НАТО. изключете газта, хвърлете няколко бомби и всичко ще стане спокойно и тихо.

3

Анонимен

преди 1 година

ЕС прави всичко в полза на султана, а иначе уж го критикува пълен хаос е стратегията за Балканите и Турция. Реално, Турция върви по стъпките на Русия, а ЕС не е ясно какво чака?! Америка няма да реши тези проблеми- за тях Турция има само геостратегическо значение, а ЕС се поставя доброволно в наведено отношение и зависимост за газ и суровини!

2

Анонимен

преди 1 година

Само европейските страни купуват украинско зърно. Даже африканските не купуват.

1

Анонимен

преди 1 година

"Петнадесет процента от всички продукти, изнесени през зърнения коридор, са доставени в Турция. 12 процента са изпратени в африкански страни, 29 процента в Азия, 44 процента в Европа Даже африканците не искат украинското жито.