98

Щирлиц

преди 1 година

Я ни оставете да мръзнем,изобщо не се занимавайте с онези,които пращат боеприпаси на нацистите.

97

Алекс

преди 1 година

До за 20 години Дугин вече си плати сметката.Предстои и Жужака да го направи.

96

Обективен

преди 1 година

Уж санкции на Русия са наложени, а за месеците август-октомври в Русия са внвсени 43% повече вина в сравнвние с миналата година. Основно от Латвия - 367000 хектолитра , от Литва,Испания,Италия и Полша . Май кучетата си лаят,а бизнеса си върви...https://tass.ru/ekonomika/16689797

95

Анонимен

преди 1 година

И аз си мечтая да стана отново на 20 години.

94

путинските т.ролчета

преди 1 година

страдат от неуспехите на шизофренично маниакалния си кумир. Все още имат възможност да се пребоядисат, преди пРосия да пропадне. Ако изтърват последната възможност, ще заплатят за чужди грешки със собствените си съдби.

93

за 20 години

преди 1 година

Путин затвори 23 000 завода. В същото време Украйна се интегрираше със Запада и си повишаваше стандарта. Разликата между двете съседни държави растеше и правеше впечатление на руснаците. Дугин е идеологът на Руския шовинизъм. Той и Путин бутнаха Русия в тая грабителска унищожителна война, която срива Русия в пропастта.

92

Чичо Бляд

преди 1 година

Загниващият капитализъм загнива от100 години. Колко по загнива по сладък става. Като мушмула. Разбрахте ли червени другаре.

91

Анонимен

преди 1 година

До Алекс , ако ползваше главата си по предназначение щеше да следиш много повече информационни канали от тези които те заливат с пропаганда. Русия не иска слаба Европа за разлика от САЩ, но Европа се управлява от американски лакеи и сама ще се довърши. Ще дойде ден на осъзнаване и той не е далече, но такива като теб ще замлъкнат и ще се скрият, щото това е най-лесно. И кой печели от това ? САЩ.

90

двойник на Путин

преди 1 година

заминава на просия при товариш Си. Естествено товариш Си ще го натовари в прекия, но и в преносния смисъл. И товариш Си ще си избере какво да лапне от пРосия. Товариш Си отказа китайски танкери да превозват руски нефт. Товариш Си прави бизнес със САЩ, а двойникът на Путин търпеливо чака в ъгъла наказан. Защото Путин обеща бързо да глътне Украйна, за да може Китай лесно да глътне Тайван. Но всичко се оплеска.

89

Анонимен

преди 1 година

Нали нямаше да купувате газ от Русия бе великани?

88

Анонимен

преди 1 година

Путин и Пригожин са в АДА. Двойници на Путин дават истерични изявления. На Пригожин му показват архивните снимки. На ред е Медведев и другите от бандата. Въпрос на време е Украйна да изрине окупаторите от териториите си. А Русия, благодарение на Кремълската банда ще се върне в първобитно общинния строй.

87

БПФ

преди 1 година

До Анонимен - ти, глyпи, първо научи, че "природен газ" е в мъжки род. БРИЛЯНТЕН ХОД на руснаците, евала. За Русия износът на газ не е съществено перо в бюджета. Това е политически ход: на зима, когато милиони хора в ЕС останат на тъмно и студено, Путин ще може да каже: "Въпреки санкциите и предателствата на вашите политици - пак ви предложихме да ви спасим от замръзване. Вашите политици отказаха - с тях се разберете !!!"

86

Китай отказа

преди 1 година

тантерите им да извозват руски нефт. За 20 години Путин затвори 23 000 завода и превърна руската икономика в бензиностанция. Сега Западът ако се съгласи да купува от Русия енергоносители, това ще е само за част от нуждите на Запада, и по цени, контролирани от Запада. Край на руското изнудване.

85

Алекс

преди 1 година

Мечката огладня и започна да се навърта около богатия европейски пазар.Жалки,жалки ***.

84

Анонимен

преди 1 година

Господа ИдиотРусофоби, не разбирате тази последна възможност която дава Русия на умиращата Европа. Не забравяйте да се включите със същия ентусиазъм и след зимата, когато Европа ще е изразходвала всички запаси от газ, които купи също от Русия.

83

Анонимен

преди 1 година

И кво- молите се да ви купуват газа ли?:))))))))))))))))))))))))). Мдааааа- кармата е лошо нещо:))))))))))))

82

Анонимен

преди 1 година

Много симпатичен вицепремиера на Русия !

81

Анонимен

преди 1 година

Бумеранг какво искаш да кажеш. Изказването на Порошенко дори да е така медиите се правят че не съществува но то се отнася за страдащите хора в Донбас. Те горките бяха принудени да се евакуират

80

Някой

преди 1 година

Зеленски развя знаме и навя един такъв нечуван сняг в Америка хаха. Да се чудиш Путин ли го е поръчал на принципа всяко действие има равно по големина противодействие или Зеленски го изстърси от знамето хахаха. Пращайте натам да не тръгнат и те да бягат към Европа хахаха.

79

Анонимен

преди 1 година

Минус от мен за направо сладур. Не ми се хваща.