29

GHT

преди 1 година

Днес в коридора с болните деца в Пирогов един пиян лекар ругаеше и обиждаше, а накрая изцепи и "Весела Коледа". Ето това е гнусното отношение към българските деца. Пълно лицемерие е тази Коледа. Децата лежат в несвяст от висока температура, а някакъв пиян гл..пак им рещи на главите.

28

GHB

преди 1 година

Политиците, които сте избрали или най-малкото търпите, изпратиха над 500 млн. лв. на Украйна, а вие събирайте стотинки за болните деца.

27

Анонимен

преди 1 година

Тука един изкукуригал цял ден пише за Украйна.А що не пише че сега Украйна е това което путлллеер направи с нея.Така че браво на българското правителство за това че изпраща оръжие.

26

Никога нацизъм

преди 1 година

ТОЯ президент има ли съвест, не му ли е неудобно, седнал там в ложата. Да се събират дарения за български деца, при положение че той не си мръдна пръста на предотврати изпращането на оръжие за нацистите в Украйна за стотици милиона лева.

25

Бай ганьо

преди 1 година

Жалка работа сме, българи!!!!

24

Позор!!!!

преди 1 година

Значи така: Държавата има 10 пъти по 2 мил.лв за да прати оръжие за нацистите в Украйна, с което оръжие ще се избиват ДЕЦА в Донецк, Горловка, Макеевка, Ясиноватия, но няма 20 мил.лв за български деца в нужда. Що не ви .. на лицемерната Коледа.

23

Анонимен

преди 1 година

Какво лошо имаше във въпроса ми та го изтрихте дали про100то и кокорестия дадоха по една депутатска заплата, ама забравих, че те не се българи, а канадци

22

АК-47

преди 1 година

Цитат от голям българин: Затварят се български болници заради 90 хиляди лева задължения, даряват се оръжия на Украйна за 20 МИЛИОНА лева и се грижим за деца, нуждаещи се от помощ, с SMS- и.За пълния корем и продажната душа, няма нищо нередно в товаПОЗОР, български продажни политици. Такава ПОМИЯЯ сте, че не си го представяте. И не ме трийте, ако обичате, това ще ви го кажат 90% от истинските българи.

21

АнонимеН

преди 1 година

ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНА АПАРАТУРА ЗА ЧАСТНИ БОЛНИЦИ И ПО 100 ЛЕВА ЗА СРЕДНО 500 ДЕЦА НА ГОДИНА :D ПРАЩАЙТЕ ПРАЩАЙТЕ

20

ЗАБРАНЕТЕ ВЕДНАГА

преди 1 година

т.н. "БЪЛГАРСКА КОЛЕДА" > ЛИЦЕМЕРНА ИНДУЛГЕНЦИЯ ЗА КРАДЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ

19

Д

преди 1 година

А сега ги дайте на зеленото украИнско Вле.чуго.

18

БЪЛГАРИН

преди 1 година

Два милиона за болните българчета? Срам,Срам,Срам! За украинските скатавки 200 милиона,днес ги настаняват в Рибарица,истина е ,проверете,а за нашите болни дечица капачки!! Дано Путин донесе ред в света и българите да се осъзнаем!!!

17

Анонимен

преди 1 година

Украйна е по- важна от сираците. Факт.

16

Анонимен

преди 1 година

под патронажа на президента на Република България-Това спира хората да даряват!

15

КАБАТА КМЕТА

преди 1 година

на Карлово 4-ти мандат, още не е поискал от Правителството помощта от 15 лева на ден за 1 човек, за наводнените села, която помощ получават укрите

14

Гербер

преди 1 година

Украинската армия за нас от герб е по-важна от българските деца! ГЕРБ ПОБЕЖДАВА!

13

Бойко Българоубиец

преди 1 година

За българите давате 2 милиона, за украинската армия даваме 480 милиона! ГЕРБ ПОБЕДА!

12

Исторически парк

преди 1 година

До 8 не е 500 000, а 480 000 000лв ;)

11

А за укрите

преди 1 година

почти 1милиард евраци, луксозни хотели,ол инклузив, Спа процедури,5G, паркинги за поршетата к бентлитата и катерушки за децата :)Евроценности,сър!

10

anonimen

преди 1 година

Дано някакви пари стигнат и до нас хората с увреждания не само хора които лъжат че имат увреждания