31

Боби

преди 1 година

Ако е възможно червено ориентираните, да не си показват простотията тук!

30

Анонимен

преди 1 година

E ще ги похарчи ли? Какво ще си купи с тях?

29

Над средна класа

преди 1 година

Виждам яростта на форумните фенове, когато им представят някой просперирал богат човек. Разбирам мъката на червените кхмери в България и по света, но за да си богат се изисква не само интелект и образования, но и прозорливост на пазара. Все качества, които липсват в българския или съветския бизнес.

28

Сельо

преди 1 година

Важното е да смазва кака Салма Хайек но като гледам и парите няма да му помогнат

27

Анонимен

преди 1 година

Не разбирам това въодушевление, койпе най-богат и колщо пари има. Това единствено показва, до каква степен е деградирало обществото и в частност индивида. На тези "журвалисти" не им ли омръзна да разтварят бузи за пари, да се слагат и мазнят на силните на деня. Как не написаха нещо стойностно! Ама как да стане, когато ценностната ти система рабоги само с(за) пари.

26

Анонимен

преди 1 година

Поне стоките му са на пазара и ако имаш парите си ги купуваш! А Ролекс и пари да имаш в магазините по целия свят стола няма и се записваш и чакаш ред между 2 и 5 г!!! Така, че има и по- зле докато е капитализъм е Ок, но като стане капитализъм с дефицит започваш да се чудиш в какво живееш!!

25

Анонимен

преди 1 година

Колко бройки от тези свръхскъпи чанти и парфюми е успял да продаде, за да генерира такава нереална пачалба? Аз никога не съм му виждал продуктите на живо. Това не ви ли говори че надценката на такива продукти-капани е с хиляди проценти? Това се нарича спекула, а не честна търговия. Единствено алчността на богаташите е довела до такива недуразумения, повечето богатства в света да са съсредоточени в неща, които само 1% от хората ползват.

24

Анонимен

преди 1 година

Тия 170 милиарда евро ако отидат за възстановяане на последиците от войната, Украйна ще може да се възстанови напълно и дори да стане още по-хубава отпреди. Но богаташите са решили да си ги харчат за глупоссти.

23

Анонимен

преди 1 година

Сетил се е как да взима от богатите законно.

22

...

преди 1 година

никой не е по-богат от Путин - едноличен собственик на най-голямата и най-богата на ресурси в света страна

21

Анонимен

преди 1 година

Е и ? мн важно -на снимката виждам сбръчкан старик,със зловещ вид ,почти мумифицирал вече ,Алчноста го е Побъркала -сигурно се мисли за безсмъртен - ми Не е !

20

Анонимен

преди 1 година

колко е про зд народа, милиарди за някакви чанти, които събират колкото една кифла да се накипри...

19

Анонимен

преди 1 година

До 18 Анонимен Само бооклуци за богаташи произвежда. 99% от хората на планетата не са се и докосвали до боклуцците му. Това говори само колко несправедливо е разпределено богатството в света. . . . . . . . ОЩЕ НЕ СИ РАЗБРАЛ КАК ТИК-ТАКА СВЕТА! ИСКАХТЕ БАНАНИ, ПОЛУЧИХТЕ БАНАНИ! НЕ МОЖЕ САМО ПРОЛЕТИТЕ - ИДВА ОТ ПРОЛЕТАРИИ ДА УПРАВЛЯВАТ! 12 ГОДИНИ ИЗБИРАШЕ ИДОЛА СИ - ТИКВА НАРЕЧЕН! СЕГА СЪРБАЙ ПОПАРАТА И НЕ ПРЕЧИ НА ПО ЗАМОЖНИТЕ ОТ ТЕБЕ - ВСЕ ПАК СМЕ НАЙ БЕДНИТЕ - ПО СТАТИСТИКАТА ДЕ!

18

Анонимен

преди 1 година

Модният критик Сузи Менкес - а пък Ел ката е мъж в женско тяло и ходи на пипи с жените, за да се самозадоволява! Кеф лгбт-ка!

17

Анонимен

преди 1 година

РАЗСТРЕЛ!!!Не завиждам на парите му, но е кощунство лукса пред умиращи гладни!!!

16

Анонимен

преди 1 година

Завиждачуте пак напъплиха ...

15

Анонимен

преди 1 година

Само бооклуци за богаташи произвежда. 99% от хората на планетата не са се и докосвали до боклуцците му. Това говори само колко несправедливо е разпределено богатството в света.

14

Анонимен

преди 1 година

До rendetoМъск е клоун, нищо полезно не прави :)

13

rendeto

преди 1 година

мъск поне прави полезни неща (поне за технологията), коли ракети сателити, а тоя френски дър_так само... чанти и палта за богаташи. колко ли животни е одрал да им земе кожата :/

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 13. Аз питам едни защо си купуват телефон за 1500 след като за 500 им върши абсолютно същата работа - разговори и ровене у Фацето и нищо друго, а те ми отговарят "понеже мога да си го позволя".