15

Асан

преди 1 година

Кой е бащата на Исус - Светаго д уха :)))

14

Анонимен

преди 1 година

Честито на именниците които носят това име

13

В.

преди 1 година

У хромозома идва от бащата. По него се проследява генеологията. Може просто така да е по-удобно за науката. И за избор на престолонаследник. Иначе по моите често погрешни разирания ако мама още обича тати ражда дете, което прилича на него. Ако вече не го обича ражда дете което прилича на нея. Нещо като природна застраховка.

12

анонимен

преди 1 година

Съгласен, че и дъщерите пренасят гените ни. То Тесла не си е продължил името, а че бай едикой си го продължил, голямата работа. Освен това нерядко синът не оставя поколение, особено сега както не се женят, а дъщерята кръщава синът си на нейния баща и му предава и името, и гените нататък.

11

анонимен

преди 1 година

В Китай има места със изразена разлика поради политиката за едно дете. Много повече момчета се раждали. После си търсели жени от Виетнам, но те пък не им харесвал Китай. Не се бъркайте в работата на природата. Имаше предаване по тв за жени от Босна, принуждавани да се отървава т от женски зародиши.

10

анонимен

преди 1 година

Дъщерите ми продължават гените ми, както и синовете. То много умове не са си продължили името, много важно, че някой си го бил продължил. Това са отживелици. Пък името се сменя.

9

анонимен

преди 1 година

Не е вярно това, че винаги е така. Сега разликата е по-голяма, така, както и в някои малки мюсюлмански държави тук в Европа. Точно те искат момчета.

8

До 8

преди 1 година

Това е странно, в други страни няма такава закономерност.

7

Анонимен

преди 1 година

В България винаги новородените момчета са повече от новородените момичета. Приблизително от 1000 новородени 515 са момчета и 485 са момичета. Няма какво да се "сещаме".

6

анонимна

преди 1 година

Честит празник на бащите. За съжаление коментарът за повечето родени момчета е прав. Много мои познати мъже едва ли не се поболяха когато им се родиха момичета. Дори и не подозираха, че това е тотална липса на уважение към жената. А да не ви разправям по-късно на чии ръце увиснаха, когато остаряха.

5

анонимен

преди 1 година

Прочетох, че в Майчин дом са се родили много повече момчета през тази година. Сещате се какво са направили с момичетата. После ще реват, че нямало жени за синовете им. А точно тези мъжкари държат задължително да си продължат рода. Това говори доста лошо за нашата страна, която се приравнява с по-примитивните нации по този начин.

4

Асан

преди 1 година

А аз искам да стана майка:)))

3

Асан

преди 1 година

Кой е бащата Исус светаго д уха :)))

2

Анонимен

преди 1 година

До Асан-Знаем за теб...

1

Асан

преди 1 година

Бащата е неизвестен :)))