148

Анонимен

преди 1 година

Пак ли пушат където не трябва

147

Това беше

преди 1 година

краят на путин!

146

Анонимен

преди 1 година

Путин вече е почнал да въоражава мобилизираните с винтовки от времето на ленинската революция.

145

Анонимен

преди 1 година

До Алекс Що само 5 самолета си се изцепил? Направо пиши 5 000 самолета, за да можеш да спиш спокойно

144

Анонимен

преди 1 година

Взривове?!? При това "във" База? Пълни лъжи, фейк нюз пак. Всъщност един украински дрон е свален и то не "във", а "над" и "край". Ето така се правят пропагандни инсинуации.

143

Алекс

преди 1 година

Кулата и 5 самолета са дали фира.

142

Петров

преди 1 година

Глупости на търкалета. Това са фалшивите новини - общи приказки без да се сочат източници!

141

Защо обичам Путин

преди 1 година

Защото ще затрие Русия и тогава светът ще стане едно по хубаво място за живеене

140

Анонимен

преди 1 година

Путин е бил събуден през ноща за да му докладват за позора на летището в Енгелс. Първоначално са го подплашили че има повишение на радиацията в зоната на летището където се съхраняват и стратегически ядрени оръжия, но слава богу не е имало изтичане. Недоспалият Путин на спешното сутрешно заседание наред с многото обичайни псувни е обвинил руското военно ръководство в нетрадиционна сексуална ориентация, но го е казал с по други думи.

139

Анонимен

преди 1 година

Военната репутация на Русия съвсем подмокри гaщите.

138

Анонимен

преди 1 година

Вожд-Жоже е било бясно и е заплашвало пак да къса пагони, а от другата страна на Дългата маса е имало само наведени шапки с козирки.

137

Гелаевски Спецназ

преди 1 година

Хаирлия да е! Всекиму - своето! Никой няма да бъде забравен и нищо няма да бъде простено!

136

Анонимен

преди 1 година

Невероятно. Украйна страна без флот и без стратегически бомбандировачи унищожи половината черноморски флот и половината стратегическа авиация на Русия. Горките русначета, а те се дръвчеха и искаха да се бият с НАТО. Путин е побеснял от удара върху Енгелс и е нахокал Суровикин и Шойгу с псувни които никой не е чувал от него.

135

Анонимен

преди 1 година

Днес се очакваше нов руски ракетен обстрел на Украйна, но украинският удар по Енгелс го провали. Кулата и центърът за управление на летището са били ударени, а втори удар е попаднал в хангара където са убити трима пилоти. В Саратов се говори за 5 изгорели стратегически бомбандировача. Ако е вярно всичко това Путин може да загрие летището в Енгелс и да бяга от Москва щото може да последва съдбата на тримата пилоти.

134

Анонимен

преди 1 година

Руските стратегически обекти са гола вода. Всеки си влиза и излиза от тях като кучешко прескакало. Къде са великите С400 и С500? То като не можеш да защитиш стратегическата авиация то тогава за чий 4еп ти е? Нещата в момента са много по зле от случая Матеос Руст през 1989 който кацна на Червения площад за да се изпикае.

133

Krem

преди 1 година

путин и всичките му наужким подръжници от кремъл на съд в Хага

132

Сега

преди 1 година

си обясних защо изказванията и действията на путин са така разнобойни и понякога даже противоречшви. Вместо него, пред медиите се появяват различни двойници, всеки от които говори различни неща без да ги синхронизира с останалите.

131

Кори

преди 1 година

До ссс, на Ленин координатите се знаят.

130

Анонимен

преди 1 година

Путин и Пригожин са в АДА. Двойници на Путин дават истерични изявления. На Пригожин му показват архивните снимки. На ред е Медведев и другите от бандата. Въпрос на време е Украйна да изрине окупаторите от териториите си. А Русия, благодарение на Кремълската банда ще се върне в първобитно общинния строй.

129

Македонец

преди 1 година

Българите се погрижиха да ги намрази цял свят. Така е защото вместо да потърсят вината в себе си че поддържат един човеконенавистнически режим те я търсят у другите народи.