45

Никой

преди 1 година

До АнонименЗа нас не е проблем да отидем в Русия.Ама ви питам вас,вие младежи които не сте работили,не сте служили и не знаете какво е да се борите какво ще правите?Ако отидете на запад ще бачкате по 12часа на ден и ще се отнасят с вас като с второ качество хора.А и то няма нужда да ходим никаде,просто трябва да спрем да работим за вас и да ви гледаме как умирате от глад и от студ.Ние се ще намерим начин да оцелеем.Ама не сме такива хора,гледаме да ви научим на нещо.ако не разберете вие губите.

44

Никой

преди 1 година

До Български патриот Няма да разбереше по лайковете,той народа не чете жълта преса,влизаме само ние да проверим докаде е стигнала умствената и морална деградация на евроатлантиците.

43

Анонимен

преди 1 година

Според руски данни от прословутият изтребител Су-57 са произведени 16 бройки. Как да се използват тези самолети в бой, като ако ги свалят после няма да имат изтребители от 5 поколение руснаците, които да показват по паради?

42

Върл Левскар

преди 1 година

Често настъпилия мазола отнася шамар . Тия ще отнесат ритник .

41

Анонимен

преди 1 година

Според руски сведения от Армата са произведени едва 30 бройки. Как да го вкарат танка в бой, като ако унищожат тези 30 бройки и после няма да има какво да се показва по паради?

40

Анонимен

преди 1 година

Успех в ученията и нека по-скоро атакуват фашистка Уйрайна!

39

Анонимен

преди 1 година

Тия не разбирят ли, че ако предприемат нещо ще трябва да им обявят ден за траур.

38

БЪЛГАРИЯ МРАЗИ РУСИЯ

преди 1 година

Жалкият бункерен дядка *** няма друг избор освен да вкара и васалната на руската империя на злото Беларус във войната. Това само показва колко са отчаяни руснаците и как се хващат като удавници за сламка...

37

Анонимен

преди 1 година

а към 'загниващия' запад все има поток от желаещи.

36

Анонимен

преди 1 година

русофилите няма да напуснат България. Няма къде да отидат. русия не се брои щото там никой не отива. От там бягат.

35

Анонимен

преди 1 година

И тоя урко като се събуди краката му отвити а в за дни ка му на били един чвор. Такива като този ги познавам. В казармата имаше един такъв полковник много тропаше а иначе беше вир вода и кал по гърбо. Щех да го направим на запечатка с танка добре че в последният момент го видях и набих спирачки.

34

Т14 армата ?!

преди 1 година

И къде е този славен танк Т14 Армата- чакаме го вече 10 години! Само празни приказки, не се произвежда, защото руснаците не умеят да го произведат! Всичко в Русия е такова-измислено и пожелателно! Такъв тип са и русофилите - пожелателни неудачници!

33

Български патриот

преди 1 година

Никога не е имало референдум ни за НАТО ни за ЕС,там ни набутаха шайката престъпници подчинена на К.о.з.як.Така че чакаме с нетърпение Путин да отърве от НАТО и техните лакеи.По лайковете ще разберете дали народа е на моето мнение.Нека хората разберат нали сме демокрация.

32

анонимен

преди 1 година

нещастните укри не ги виждам. танковете БУРЛАК и АРМАТА ще влязат в боя. янките казват че арматата практически е неунищожима - ще видим

31

айде

преди 1 година

айде, вова, заграждай и унищожавай, да я няма тая украинска пап-лач, че и у нас разбрахме какви са бандити!

30

Анонимен

преди 1 година

За антинатовците, България няма да излезне от НАТО. За сметка на това вие може да напуснете България. Така ще излезнете и от НАТО и от ЕС и ще биете шута на гнилия запад. Е къде е Русия.

29

ОHя

преди 1 година

Кой ден стана от тридневната операция за превземане на Киев ? Само наШте pycoлизци не вдяват , че Блатная не може да спечели тази война

28

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 27. Затова ли напада суверенни държави ? Защото е отбранителен съюз ?

27

Т14 Армата

преди 1 година

Управлениети и воденето на бой с танк Т14 Армата по скоро прилича на компютърна игра. Разбира се това е оръжие от ново поколение и без аналог в света и изисква друго ниво на обучение на екипажа. Но танкистите се учат с удоволстие и имат огромно желание да го изпитат на бойното поле. За оръжейните системи не се знае много точно какви са, но всеки който е застанал на пътя на Русия ще бъде много неприятно изненадан.

26

Анонимен

преди 1 година

Не знам защо се връзвам да обяснявам. НАТО е отбранителен съюз и вместо да се радвате, че сте в него вие възхвалявате Русия, че е нападнала съседна страна. Не ви разбирам логиката? Вие представяте ли си как ще сме клекнали на Русия сега, ако не сме в този съюз?