38

Анонимен

преди 1 година

До.43.Извинявам се за грешката,Но се заблудих, защото първият син на Махат се казва Хеваралал и написах че е дъщеря на Ганди, но всъщност е дъщеря на Джавахарал Неру а не на Хеваралал Ганди.Прав сте,обърках имената.Но и двете фамилий, и на Махат и на Джавахарлал се борят за независимост от Английската корона,по един и същи начин,чрез мирни средства.На Махат и една от внучките му по същия начин се бори срещу апартейда в Южна Африка, също бивша колония на Английската корона.

37

До 25

преди 1 година

Тупи, бащата на Индира Ганди беше Двахарлал Неру, а не Махатма Ганди. Чети , бе Лорче, чети! Ама от тапири, дето постват, без хабер да нямат от нещата! Такива ни натресоха Киретата...

36

Анонимен

преди 1 година

В България също искат да ни натресат такъв индивид във вид на Копейка... Трябва да се пазим от още един Иван Костов с русофилски оттенък.

35

Анонимен

преди 1 година

До.39.Явно поета е сгрешил.Китай доказва,че два свята и един интерес, е най-доброто решение.От една изостанала,и гъсто населена,бедена страна,за по малко от половин век, тази страна се превърна в"цветуща градина"и е втора икономика в Света.Та в този смисъл,не е важна системата а закона да важи за всички,да има ред и дисциплина и нулева корупция.

34

Анонимен

преди 1 година

Айде стига се халосвахте.Ако Кралицата,беше още жива,този даже нямаше да го пуснат да мине край Даунинг Стрийт,не да влезе вътре.И смятам,че по рано я гътнаха,заради политическите си цели.По време на срещата с Лиз Тръст,Кралицата изглеждаше в добро здраве и нямаше никакви признаци на заболяване или на изтощение.Та каквото и да се пише,явно не го одобряват средните слоеве.А там доста неща не излизат наяве.На някой му трябва Индия,по малка но по богата.Вероятно и тези отвъд Океана са дали мнение.

33

ПроСоТо

преди 1 година

и като стана дума:-Не е зле да си припомните думите на поета:-"Два свята..Единият е излишен"...И така ще стане !..След много векове,в едно друго общество,в което,както се изразява Джером К. Джером:-"Преструвките на една ВЪНШНА цивилизация" ще бъдат презряни и отхвърлени..А до тогава,..дпе да му е яко на обикновения хомо сапиенс..

32

ПроСоТо

преди 1 година

и какво толкова е станало?..-Размяна на кротки реплики между много богат и много беден..Ако индиеца бе ударил два шамара на бездомника,тогава да!-да въстане обществото..Но в един социум,основан на преструвките,лъжите и манипулациите,всичко е възможно..( а па нашия Каскет пи кааве с Митко зиганетоот Пловдива града голяма)

31

Анонимен

преди 1 година

като няма хляб яжте пасти

30

anonimen

преди 1 година

Правилно е попитал какво се гневятТази мафия също трябва да спреЛихварство също и ред подобни неща

29

Анонимен

преди 1 година

Бизнеса на далаверите ли :))) Малко са го били баща му в БГ явно :)))

28

Анонимен

преди 1 година

Oт бял човек на пакистанец.... голямо пропадане!

27

Ива

преди 1 година

"когато страната се бори с криза на разходите за живот." - на запад на това му викат фрейминг.... нарича се инфлация дами и господа - обезценяване на валутите - едни хартийки без покритие дето ги напечатаха... сега има 25% повече хартийки от преди 2 години... няма как да няма инфлация...

26

Рошави сундюк

преди 1 година

Еее, все пак всички сме просяци и всички сме в бизнеса .!.

25

Анонимен

преди 1 година

Кой плаща манджата на безработните ?Кой им плаща здравната помощ ,помощите ,жилищата ,домовете за бездомници ??

24

Анонимен

преди 1 година

Слабо ме интересува брекзитланд

23

Анонимен

преди 1 година

Когато Индира Ганди,бе министър Председател,разговаряше с бедните, като с равни,защото и бащата, Махатма Ганди,е бил беден.А в Индия контраста между беднотия и богатство е най-голям от целия Свят А ако става дума за"факирите",там са толкова сръчни,че не усещаш кога те обират.Но там от векове е така.Едва сега,"пластовете"се размърдват,но какво ще се"роди"все още е загадката.Навремето в Китай е било още по зле,по време на опиумните войни.Но сега отиди ги стигай.

22

Анонимен

преди 1 година

Когато Индира Ганди,бе министър Председател,разговаряше с бедните, като с равни,защото и баща, Махатма Ганди,е бил беден.А в Индия контраста между беднотия и богатство е най-голям от целия Свят А ако става дума за"факирите",там са толкова сръчни,че не усещаш кога те обират.Но там от векове е така.Едва сега,"пластовете"се размърдват, но какво ще се"роди"все още е загадката навремето в Китай е било още по зле,по време на опиумните войни.Но сега *** ги стигай.

21

Анонимен

преди 1 година

Свиквайте с такива гаври ... Ще се върнем в библейските врмена по качество на жувот.

20

Анонимен

преди 1 година

До 12 - Ехеее ехее ... Можеше да не казва нищо.

19

Анонимен

преди 1 година

"Вярно че в Индия такава им е културната нагласа, да се уважава всеки,независимо,беден или богат," ооооо проствеетее ... Нека говорим за спиритуалните индийци и прочие ...нкоито се давят в мизерия, докато има милиардери.