129

Анонимен

преди 1 година

Ако изпращаме оръжие на украйна мирно бъдеще няма как да има, натовски тъпчо! Трябва да бъдеш замерян с камъни.

128

Лицемери и Предатели

преди 1 година

Дарявате оръжия, чакате народа да събира с СМС-и дарения за болни деца, не строите нови детски болници, изнудвате бизнеса, получавате апартаменти, заграбвате фондове, теглите нови заеми, подписвате неизгодни за България договори, всичкото злато се изнася зад граница в полза на чужди компании и правителства и т.н. и т.н. Вие сте антибългари, лицемери и предатели господа!

127

11

преди 1 година

Лицемери крадливи,точите здравната каса като невидели,дерете здравно-осигурените хора за всяка една процедура в болниците,оставилите сте докторите да правят милиони от далавери,а ми се правите на загрижени,подкокоросвайки хората да събират капачки и да правят дарения.

126

Анонимен

преди 1 година

Много хлъзгав мошенник. Военно подготвен генерал.

125

Щирлиц

преди 1 година

Когато се отървем от западните господари,тогава и това ще се сбъдне.Амин.

124

Плагиат признание

преди 1 година

Гражданин на САЩ в своята конспиративна книга публично публикувана през миналото хилядолетие цитирам дословно по памет твърдеше:".......искат да създадат глобална световна държава с една столица за целият свят град Йерусалим........"селата Рома,Медина,Мека фалшиви временни градове според този САЩ конспиратор.......замълчах си от толерантност а не от страх бе резак

123

Анонимен

преди 1 година

Радев, пожелавам ти твоята духовна родина Русия да се разпадне на парчета и да не се събере никога!

122

Промиване на мозъци

преди 1 година

Сам самичък за години успешно можеш сам да си промиеш мозъка но за години...........Повечето хора са праволинейни и вървят главно и само напред.........След убийството при преврата на Муамар Кадафи няма и още месец и терорист от фамилия заклети врагове на Муамар Кадафи окървави концерт на Ариана Гранде със съмнения че е изпълнявал заповед а не е било по убеждения

121

НЯКОЙ

преди 1 година

А Зеленски поздрави ли ни за Коледа или още не е?

120

Туркиеплагиат

преди 1 година

Турската филмова сапунка осмиваща българския етнос като без мозък е късен СЪВРЕМЕННИК на филма на юдеоевреите от САЩ Братя Коен осмиваща Казахстан..........ШОФЬОРА на такси претъпкано с оръжия за Ал Кайда,ИДИЛ Царя на войната Бойко Методиев Борисов от Банкя препускал по тюркиемагистралите и го спряло турско ченге за превишена скорост с въпрос:-КОЙ СИ ТИ БЕ?........."-Ердоган съм-отвърнал смело Бойко от Банкя

119

УноАТкукуцикъла

преди 1 година

Атентатът във база Кербала бе организиран за убийството на един единствен човек наречен Николай Саръев по подозрение че е внедрен таен агент на 1994 тайните служби 1994 тайните служби на 1994 Александър 1994 Лукашенко 1994 Беларус 1994........изчакаха червения ислямочалгар да отиде в Кербала за да може Ал Кайда,Ислямска държава,ислямските тайни служби чрез азиатска чалга да Ви пробутат ислямотроянеца на БТВ......1994 Андрей Беларус Луканов1994.....Ислямския оръжеен търговец Бойко от Банкя и т.н

118

ДО 143

преди 1 година

Благодаря за Информацията . Трябва обаче да я развиеш , за да можем да я разберем .Моля те - след като преспиш след обяд , и изтрезнееш да го направиш .

117

20-годишни цикли.

преди 1 година

Ирак Кербала убитите БАЗА ИНДИЯ. 2003-2023 г. е период на възход за народът и спад на властите. Значи волята и свободата във време и пространства на народът е най-ниско в краят на 2003 г, и расте до най възможен връх до краят на 2023 г.., а властите имат най-голям връх ЯНУАРИ 2004 г. и спадат до възможният падеж до 2024 г. После идва нова власт елит, а народната воля е в най-голям пик на за 20 г. след това тя ще достигне минимум.

116

20-годишни цикли.

преди 1 година

20-годишни цикли. Покачване народ спад на власт, е 1877-1903, после период на понижение за народът и възход на властта 1903-1923, след което е период на възход за народът и спад на властите 1923-1943, краят е - това е денят когато са убити ястребинчетата и бомбардировките - смъртта на списаревски. 1943-1963 г. е възход на власт и спад на народът, 1963-1983 г. период на спад на властите и възход на народът. 1983-2003 г. е спад на народът и възход на властите, краят е Ирак Кербала - убитите.

115

Анонимен

преди 1 година

Върхът на цинизма е точно след решението на неговия кабинет да изпраща тонове оръжие на укронацистие Радев да пожелава мир за когото и да било! Продажникът му военен министър дори отърча на крака в укрията като долнопробен васал да лиже на зеленски наркоманския ***!!! Срам и потрес от предателството на българомразците и предатели на РОД и РОДИНА!!!

114

Морен сокол

преди 1 година

Ах какво лицемерие само.

113

Анонимен

преди 1 година

нарочно преди него инсталираха плевнелиев, за може това нещо да ни стори стойностно, уви

112

Анонимен

преди 1 година

на предателите да им е мирно, о не, идва време за разплата за преди 30 години

111

българин

преди 1 година

В някои сайтове показаха банкянския шебек,който се опитва да честити Коледа?Ти ли бе шебек мръсен ще ми разваляш коледа-та?По-бързо в затвора доживот,и да приключва тази драма.

110

Анонимен

преди 1 година

А на майките и татковците на децата няма ли да пожелае мирно бъдеще ?!